!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άσυλο σε κινηματογράφους-θέατρα
Άσυλο σε κινηματογράφους-θέατρα
Πρέπει στους κινηματογράφους(και θέατρα) να υπάρχει άσυλο ή μπορεί να πηγαίνει ο κάθε αστυνομικός, κάθε παπάς και κάθε πυροβολημένος να εμποδίζει την είσοδο των θεατών;
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Re: Άσυλο σε κινηματογράφους-θέατρα
Κομμουνιστές μπορούν να πηγαίνουν?Και αυτοί είχαν απαγορέψει ταινία ,την Ελένη
Βλέπετε κομμουνιστές στον υπνο σας βρε;
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 21 Οκτ 2019, 02:32 Πρέπει στους κινηματογράφους(και θέατρα) να υπάρχει άσυλο ή μπορεί να πηγαίνει ο κάθε αστυνομικός, κάθε παπάς και κάθε πυροβολημένος να εμποδίζει την είσοδο των θεατών;

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Fluffy έγραψε: 21 Οκτ 2019, 02:32 Πρέπει στους κινηματογράφους(και θέατρα) να υπάρχει άσυλο ή μπορεί να πηγαίνει ο κάθε αστυνομικός, κάθε παπάς και κάθε πυροβολημένος να εμποδίζει την είσοδο των θεατών;
Το ότι χρειάζεται οπωσδήποτε συνδρομή παπά είναι σίγουρο.
Κάποιος πρέπει να σας διαβάσει.
Θα αρχίσω να πιστεύω κι εγώ στα δαιμόνια, όπως πάει το πράμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και άσυλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:10Fluffy έγραψε: 21 Οκτ 2019, 02:32 Πρέπει στους κινηματογράφους(και θέατρα) να υπάρχει άσυλο ή μπορεί να πηγαίνει ο κάθε αστυνομικός, κάθε παπάς και κάθε πυροβολημένος να εμποδίζει την είσοδο των θεατών;![]()
Θα αρχίσω να πιστεύω κι εγώ στα δαιμόνια, όπως πάει το πράμα.![]()
-
σούπερ δημήτριος
προτείνω άσυλο όπου έχει κάθισμα & ποτά και για έξτρα προστασία από την αυθαιρεσία εικονικό ενεργειακό πεδίο αν ανάψεις τσιγάρο
Ε, κοίτα, εφόσον κάθονται απ' έξω και μιλάνε με έναν γονιό και έπειτα κυκλοφορεί στο φέησμπουκ ότι μπούκαραν ένοπλοι στην αίθουσα και έσυραν έξω τα παιδιά, αντιλαμβάνεσαι ότι το άσυλο επεκτείνεται και εκτός της αίθουσας, στους γύρω δρόμους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πρέπει η τέχνη να γίνει χτήμα του λαού;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:10Fluffy έγραψε: 21 Οκτ 2019, 02:32 Πρέπει στους κινηματογράφους(και θέατρα) να υπάρχει άσυλο ή μπορεί να πηγαίνει ο κάθε αστυνομικός, κάθε παπάς και κάθε πυροβολημένος να εμποδίζει την είσοδο των θεατών;![]()
Σε αυτό το σημείο πρέπει να "κολλήσουμε" και το αίτημα για φτηνό εισητήριο σε θέατρα-σινεμάδες. Αν και για τις υπόλοιπες τέχνες υπάρχουν αντίστοιχα μπορούμε να το συνοψίσουμε στο «δωρεάν πρόσβαση στην τέχνη για τον λαό».
φυσικά η πρόσβαση να είναι απρόσκοπτηAlien666 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:29 Ε, κοίτα, εφόσον κάθονται απ' έξω και μιλάνε με έναν γονιό και έπειτα κυκλοφορεί στο φέησμπουκ ότι μπούκαραν ένοπλοι στην αίθουσα και έσυραν έξω τα παιδιά, αντιλαμβάνεσαι ότι το άσυλο επεκτείνεται και εκτός της αίθουσας, στους γύρω δρόμους.
Ο δημιουργός κρίνει πόσο κοστίζει το έργο του. Όχι εσείς.Fluffy έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:39Πρέπει η τέχνη να γίνει χτήμα του λαού;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:10Fluffy έγραψε: 21 Οκτ 2019, 02:32 Πρέπει στους κινηματογράφους(και θέατρα) να υπάρχει άσυλο ή μπορεί να πηγαίνει ο κάθε αστυνομικός, κάθε παπάς και κάθε πυροβολημένος να εμποδίζει την είσοδο των θεατών;![]()
Σε αυτό το σημείο πρέπει να "κολλήσουμε" και το αίτημα για φτηνό εισητήριο σε θέατρα-σινεμάδες. Αν και για τις υπόλοιπες τέχνες υπάρχουν αντίστοιχα μπορούμε να το συνοψίσουμε στο «δωρεάν πρόσβαση στην τέχνη για τον λαό».
Ας τα λαμβάνει από το κράτοςpanos291 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:42Ο δημιουργός κρίνει πόσο κοστίζει το έργο του. Όχι εσείς.Fluffy έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:39Πρέπει η τέχνη να γίνει χτήμα του λαού;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:10
![]()
- hellegennes
Α, ωραία. Δεν έχουμε αρκετούς κρατικοδίαιτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
σούπερ δημήτριος
μακάρι να γίνει κάποτε αυτό.φτιάχνω καταπληκτικά γλυπτά από κιμά και μετά επειδή δεν μπορώ να τα διαθέσω αναγκάζομαι και τα τρώω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 42 Απαντήσεις