Ki εγω μαζι σου.Ο wooded glade θα μπορουσε να βρει μια δουλεια να κανει για να συμπληρωνει το πενιχρη συνταξη του
Ετσι θα γλιτωναμε απο ενα τρολλ που σπαμαρει το φορουμ καθε μερα με νηματα και μας τα κανει ζεπελιν.
Ki εγω μαζι σου.Ο wooded glade θα μπορουσε να βρει μια δουλεια να κανει για να συμπληρωνει το πενιχρη συνταξη του
Ίσως το μόνο πράγμα που έχεις πει στο οποίο συμφωνώ.Northern Spirit έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:56Καλυτερα να ειπραττει τους φορους η εφορια της Βασιλισσας παρα το ελ μπουρδελο.
Είμαι φοβερά υπερηφανος που είμαι παράσιτο !!!elchav έγραψε: 21 Οκτ 2019, 01:52 επίσης, διαφωνώ με το χρήστη foscilis.
Όταν μιλάμε για ελ στρατιωτικούς (πλην ιπταμένων και ΠΝ που είναι όντως στη θάλασσα), δε μιλάμε για γαμημένους ζητιάνους, αλλά γαμημένα παράσιτα.
σε καράβι δεν ήσουν εσύ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 06:01Είμαι φοβερά υπερηφανος που είμαι παράσιτο !!!elchav έγραψε: 21 Οκτ 2019, 01:52 επίσης, διαφωνώ με το χρήστη foscilis.
Όταν μιλάμε για ελ στρατιωτικούς (πλην ιπταμένων και ΠΝ που είναι όντως στη θάλασσα), δε μιλάμε για γαμημένους ζητιάνους, αλλά γαμημένα παράσιτα.![]()
Αν είσαι κομμα ,ναιfoscilis έγραψε: 20 Οκτ 2019, 22:36Να καταλάβω, τώρα θεωρείται καλό να αγοράζει το δάνειό σου ξένο fund;
Αυτό τι σχέση έχει;Οργισμένος έγραψε: 20 Οκτ 2019, 21:40
Χωρις ο θρασυτατος αυτος ψευτης να μας δειχνει πιο ειναι το τριμηνιαιο μερισμα του.
Να υποθέσουμε ότι κάθε δευτερόλεπτο στις δικές σας δουλειές είναι δημιουργική εργασία απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας και του κόσμου ολόκληρου;Καπετάν Κότας έγραψε: 21 Οκτ 2019, 01:08Συνηθέστερα υπολόγιζε 30 λεπτά. 10 λεπτά της πρωινής αναφοράς και 20 στο μποτιλιάρισμα για την πύλη στο σχόλασμα .elchav έγραψε: 21 Οκτ 2019, 01:01Eπειδή δεν έχεις πάει στρατό, να σε ενημερώσω πως από το 8ωρο τους, ανάθεμα αν δουλεύουν συνολικά 1-2 ώρεςJuno έγραψε: 20 Οκτ 2019, 16:33 Δηλαδή θέλεις να νοικιάζεις χωρίς να αυξηθεί η φορολογία για το 2ο σπίτι και χωρίς να αυξηθεί και άλλο για το 3ο σπίτι κλπ. Μάλιστα.
Απορώ που ο bandit ως στρατιωτικός δεν είπε και το άλλο ωραίο: δέκα μέρες σκηνάκια στο βουνό, ίσον 7x12=84 (καθημερινές) και 3x24=72 (Σαββατοκύριακο) άρα σύνολο 156 ώρες επίσημες υπερωρίες μέσα σε έναν μήνα. Υπερωρίες που δεν πληρώθηκαν ποτέ. Ξέρεις πόσα λεφτά είναι; Και πόσες φορές το χρόνο συμβαίνει αυτό;
Και υπάρχουν και οι άλλες υπερωρίες που κάθονται τρεις ώρες πίσω γιατί παρέλαβαν ένα καινούριο μηχάνημα και θα τους το δείξουν ή η απογραφή έμεινε πίσω, και αυτές οι υπερωρίες είναι αόρατες, δεν αποδεικνύονται. Και ο ελτσάβης τους λέει ΔΥ.
Ας έβγαιναν στη σύνταξη όπως όλοι οι άλλοι, αλλά να πληρώνονταν τις υπερωρίες τους.
Εδώ είναι το σημείο που ο ελτσάβης θα έλεγε, "το ήξεραν όταν πήγαν στον στρατό" και μετά είναι το σημείο που του λέω πώς το ήξεραν, όπως ήξεραν και για όλα τα άλλα, σύνταξη, ΣΟΑ κλπ.
ότι και αν σου είπε ο μπαμπάς και ο αδελφούλης, κυρίως καίγονταν στην πασιέντζα και θέλουν και σύνταξη στα 52![]()
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 09:38σε καράβι δεν ήσουν εσύ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 06:01Είμαι φοβερά υπερηφανος που είμαι παράσιτο !!!elchav έγραψε: 21 Οκτ 2019, 01:52 επίσης, διαφωνώ με το χρήστη foscilis.
Όταν μιλάμε για ελ στρατιωτικούς (πλην ιπταμένων και ΠΝ που είναι όντως στη θάλασσα), δε μιλάμε για γαμημένους ζητιάνους, αλλά γαμημένα παράσιτα.![]()
Εσάς να σας ξεσκίσει !!?
Δώστε περισσότερα χρημματα σε εμας τους ηρωικούς πρώην ένστολους απόστρατους και ...αφήστε στην ησυχία τους τα τείχη ..ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:15 Τέσσερα χρόνια σσε και ακόμη να γκρεμίσομε τα τείχη να περάσει ο ήρωας;!
Βούτυρο στο ψωμί του βάζεις τώρα...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:21Δώστε περισσότερα χρημματα σε εμας τους ηρωικούς πρώην ένστολους απόστρατους και ...αφήστε στην ησυχία τους τα τείχη ..ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 12:15 Τέσσερα χρόνια σσε και ακόμη να γκρεμίσομε τα τείχη να περάσει ο ήρωας;!
Που είστε παίδες
Δεν είμαστε ίσια και όμοια σε αυτή την χώρα , εμείς είμαστε προνομιουχοι κρατικοί υπάλληλοι και εσείς η πλεμπα ..