γιατι να μπει ο Αινειαν στο λογαριασμο ,πολλες φορες εχω δηλωσει οτι τα φιδια δεν τα φοβαμαι ουτε τα πειραζω σε αντιθεση με το 99.9 του πληθυσμου.
Εσυ?
Εγώ τα φίδια τα σκοτώνω γιατί ...είμαι σαδιστής !!!perseus έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:20γιατι να μπει ο Αινειαν στο λογαριασμο ,πολλες φορες εχω δηλωσει οτι τα φιδια δεν τα φοβαμαι ουτε τα πειραζω σε αντιθεση με το 99.9 του πληθυσμου.
Εσυ?
Επ' ευκαιρία, αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τη διαφορετική αντιμετώπιση ανθρώπων και ζώων. Όταν κάποιος σκοτώνει ή κακοποιεί ζώο, τη βγάζει με ένα εικονικό πρόστιμο στις περισσότερες περιπτώσεις.perseus έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:00 και τωρα που το θυμηθηκα εχω γωστη μιας τυπισσας που εφαγε σφαιρα σε μια ληστεια απο ενα κωλοπαιδι γνωστο αναρχικο ,10 χρονια τωρα και για το επομενο της ζωης της μπορει να τρωει μονο μπεμπελακ ,δεν πηρε φραγκο για αποζημιωση.
Μια απ' τα ίδια. Δεν έχω φοβία με τα φίδια, τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα πλάσματα.perseus έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:20γιατι να μπει ο Αινειαν στο λογαριασμο ,πολλες φορες εχω δηλωσει οτι τα φιδια δεν τα φοβαμαι ουτε τα πειραζω σε αντιθεση με το 99.9 του πληθυσμου.
Εσυ?
Ναι. Δεν τον αντιμετώπισε ως μια σημαντική ανθρώπινη οντότητα η πολιτεία;
Μην το ψάχνεις, ορισμένοι άνθρωποι είναι λειτουργικά καθυστερημένοι και κλινικά ηλίθιοι.Sid Vicious έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:47 Εντάξει νέας ποστ εξαιρετικής σπιρτάδας είδα στο νήμα όπως είναι το ίδιο να σκοτώνεις για να φας ή αν βρίσκεσαι υπό απειλή με το να σκοτώνεις για πλάκα.
δεν αντιλαμβνανομαι τι ακριβως ρωτας?ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:46Ναι. Δεν τον αντιμετώπισε ως μια σημαντική ανθρώπινη οντότητα η πολιτεία;
Κι εδώ ακριβώς τίθεται το ερώτημα.
Έστω ότι η τύπισσα είχε ένα ροτβάιλερ που την έπεφτε στο ληστή.
Ποια ζωή θα θεωρούσες ως πιο σημαντική σ' αυτήν την κρίσιμη φάση;
Του ροτβάιλερ ή του ληστή;
Η σωστή απάντηση είναι του ληστή, έτσι δεν είναι;
Αν πεις ροτβάιλερ, μηδενίζεται η κόλλα.![]()
Τι άλλη απόδειξη θέλεις;
Βεβαίως, μπορείς μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού να παριστάνεις και τον πρόεδρο του δικαστηρίου γατών, παρέα με τον μέγα ναπολέοντα και τον ιούλιο καίσαραstergiosbik έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:49 Ως γνωστον οι γατες δεν σκοτωνουν μονο για να φανε.
Πολλες φορες το κανουν και για ευχαριστηση.Να τις κοψουμε κι αυτες ενα προστιματακι.
Εσυ φίλε πρέπει να είσαι πολύ εξυπνοςstergiosbik έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:49 Ως γνωστον οι γατες δεν σκοτωνουν μονο για να φανε.
Πολλες φορες το κανουν και για ευχαριστηση.Να τις κοψουμε κι αυτες ενα προστιματακι.
Όλοι οι κυνηγοί που σκοτώνουν για χόμπυ χωρίς να πεινάνε η κινδυνεύουν ..για πλάκα δεν σκοτώνουν ;Sid Vicious έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:47 Εντάξει νέας ποστ εξαιρετικής σπιρτάδας είδα στο νήμα όπως είναι το ίδιο να σκοτώνεις για να φας ή αν βρίσκεσαι υπό απειλή με το να σκοτώνεις για πλάκα.
Εγώ είμαι υπέρ της απαγόρευσης του κυνηγιού, σε λάθος άτομο βρήκες να το φέρεις ως επιχείρημα αυτό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:57Όλοι οι κυνηγοί που σκοτώνουν για χόμπυ χωρίς να πεινάνε η κινδυνεύουν ..για πλάκα δεν σκοτώνουν ;Sid Vicious έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:47 Εντάξει νέας ποστ εξαιρετικής σπιρτάδας είδα στο νήμα όπως είναι το ίδιο να σκοτώνεις για να φας ή αν βρίσκεσαι υπό απειλή με το να σκοτώνεις για πλάκα.