!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις, κατεβάστε αφορολόγητο.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
jimdenin

Re: Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις, κατεβάστε αφορολόγητο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Όχι την σύνταξη που κάποιος απέκτησε μετά από χρόνια εργασίας θα κάτσει να λογοδοτήσει στον κάθε τραμπαρίφα του πληκτρολογίου, που και πως θα την αξιοποιήσει και αν έχει δικαίωμα να βοηθήσει οικονομικά δικούς του ανθρώπους ή όχι.

Ε ρε τι κλαπαρχιδιές γράφονται από κάποια "νούμερα".
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Δέκα χρόνια περάσανε και μυαλό δε βάλατε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ασπρίσανε τα μούσια μας, πέσανε τα μαλλιά μας, κρεμάσανε τα καλαμπαλίκια μας. Και ο έβιγκε ελ εκεί
jimdenin

Όντως, πέρασε μια δεκαετία εφαρμόστηκαν 3-4 "σωτήρια" προγράμματα ώστε η χώρα να φτάσει στην σημερινή κατάσταση και να ακούγονται ιστορίες "περί κάναμε λάθος στους συντελεστές κλπ".

Καλά μεσάνυκτα. Θα ναι μακριά για κάποιους ακόμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 20 Οκτ 2019, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Οκτ 2019, 11:12
Πως μπορούσε κάποιος να βγει στα 50 στην σύνταξη;
Η Φώφη Γεννηματά που θα φτιάξει την Ελλάδα, βγήκε σε σύνταξη από τα 49. :D
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

jimdenin έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:16 Όντως, πέρασε μια δεκαετία εφαρμόστηκαν 3-4 "σωτήρια" προγράμματα ώστε η χώρα να φτάσει στην σημερινή κατάσταση και να ακούγονται ιστορίες "περί κάναμε λάθος στους συντελεστές κλπ".

Μια χαρά είναι η χώρα πλέον. Αν δεν είχαμε να κάνομε με αριστερούς πίθηκους βέβαια δεν θα χανόταν μισή δεκαετία, αλλά όπως είπε και ο μέγας άδωνις, πληρώσατε δίδακτρα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

jimdenin έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:05 Όχι την σύνταξη που κάποιος απέκτησε μετά από χρόνια εργασίας θα κάτσει να λογοδοτήσει στον κάθε τραμπαρίφα του πληκτρολογίου, που και πως θα την αξιοποιήσει και αν έχει δικαίωμα να βοηθήσει οικονομικά δικούς του ανθρώπους ή όχι.
βασικά θα πάρει ό,τι του πετάνε και θα πει κι ευχαριστώ. Και όλα τα υπόλοιπα είναι επιθετική ζητιανιά για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα. Και το ξέρει. Και αν μας τα πολυσκοτίσει υπάρχει κίνδυνος να φάει και καμιά σφαλιάρα από εμάς που έχουμε κι εμείς δικούς μας ανθρώπους και δε μπορούμε να τους πανωσηκώσουμε όροφο γιατί πληρώνουμε κάθε χρόνο σε εισφορές όσα έδινε αυτό το καθίκι στην πενταετία.
Άβαταρ μέλους
foscilis

OK whatever, σύμφωνα με τη σημερινή Καθημερινή πάντως μπαίνει 30% υποχρέωση ηλεκτρονικών αποδείξεων με όση διαφορά αποτύχεις να αποδείξεις να "τιμωρείται" με 20% φόρο. Στην πράξη αυτό σημαίνει εκτός αν ο συνταξιούχος πληρώσει με κάρτα το καημένο άνεργο παιδί του, η σύνταξη μειώθηκε κατά περίπου ένα πεντακοσάρικο το χρόνο στο δεκαχίλιαρο.

Σε αντάλλαγμα εγώ βλέπω μείωση 1500 ευρώ στο φόρο μου και βέβαια ακολουθεί και μείωση στις εισφορές μου.

Για πείτε λοιπόν τι θα κάνουν οι συνταξιούχοι. Εγώ λέω θα σκάσουν και θα πληρώσουν γιατί εκ της θέσεώς τους παίρνουν ό,τι τους πετάς και λένε κι ευχαριστώ.
jimdenin

foscilis έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:25
jimdenin έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:05 Όχι την σύνταξη που κάποιος απέκτησε μετά από χρόνια εργασίας θα κάτσει να λογοδοτήσει στον κάθε τραμπαρίφα του πληκτρολογίου, που και πως θα την αξιοποιήσει και αν έχει δικαίωμα να βοηθήσει οικονομικά δικούς του ανθρώπους ή όχι.
βασικά θα πάρει ό,τι του πετάνε και θα πει κι ευχαριστώ. Και όλα τα υπόλοιπα είναι επιθετική ζητιανιά για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα. Και το ξέρει.
Ναι, θα πάρει ότι του πετάνε, από τα χρόνια εργασίας του που κάθησε και τα πλήρωσε ενώ θα μάλλον θα έπρεπε να καβαντζάρει τίποτα 65-70 -75 και αν τον βρούμε τετέλεσται στο καθήκον ας πούμε και ένα "είς υγείαν του κοροιδου". Αλλά κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα αν εξωμοιωθεί με τον πρώτο τυχόντα που έχει τόση σχέση με την χώρα, όσο οι πολικές αρκούδες με ελέφαντες.

Αγαπητέ μου είσαι συμπαθεστατο άτομο, αλλά έχεις κάποιο θεματάκι εντάξει. Και το να μιλάς εσύ για θράσος, άστο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Bandit59 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 11:11
Μηχανικός έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:42 Πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις αυτών που βγήκαν από τα 50, και είναι πολλές χιλιάδες αυτά τα άτομα.
Εχουν ΗΔΗ μειωθεί κατά 60%. Δεν είναι αρκετό; Θέλεις κι άλλο; 80-90% ας πούμε;
Τεράστιο ψέμα. Δεν μειώθηκε καμία σύνταξη στο 60% παραμονο το ποσό που ξεπερνά τα 1300-1500ευρω.
Λιγη τσίπα ρε
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

jimdenin έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:41
foscilis έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:25
βασικά θα πάρει ό,τι του πετάνε και θα πει κι ευχαριστώ. Και όλα τα υπόλοιπα είναι επιθετική ζητιανιά για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα. Και το ξέρει.
Ναι, θα πάρει ότι του πετάνε, από τα χρόνια εργασίας του που κάθησε και τα πλήρωσε ενώ θα μάλλον θα έπρεπε να καβαντζάρει τίποτα 65-70 -75 και αν τον βρούμε τετέλεσται στο καθήκον ας πούμε και ένα "είς υγείαν του κοροιδου". Αλλά κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα αν εξωμοιωθεί με τον πρώτο τυχόντα που έχει τόση σχέση με την χώρα, όσο οι πολικές αρκούδες με ελέφαντες.

Αγαπητέ μου είσαι συμπαθεστατο άτομο, αλλά έχεις κάποιο θεματάκι εντάξει. Και το να μιλάς εσύ για θράσος, άστο καλύτερα.
Οι ασφαλιστικές εισφορές δεν είναι σε καμία περίπτωση ανταποδοτικες της σύνταξης. Το συμταξιοδοτικο σύστημα στην Ελλάδα Δεν είναι ανταποδωτικο σε καμία περίπτωση. Το κατανοείς αυτό ή είσαι παντελώς αγράμματος;;; Σαν κάτι χελωνιτσες....
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Οι συνταξιοδοτικες εισφορές του εργαζόμενου είναι ένα είδος φορου υπέρ νυν συνταξιούχων. Χώνεψτε το ρε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:18
jimdenin έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:16 Όντως, πέρασε μια δεκαετία εφαρμόστηκαν 3-4 "σωτήρια" προγράμματα ώστε η χώρα να φτάσει στην σημερινή κατάσταση και να ακούγονται ιστορίες "περί κάναμε λάθος στους συντελεστές κλπ".

Μια χαρά είναι η χώρα πλέον. Αν δεν είχαμε να κάνομε με αριστερούς πίθηκους βέβαια δεν θα χανόταν μισή δεκαετία, αλλά όπως είπε και ο μέγας άδωνις, πληρώσατε δίδακτρα
Τεσσερησήμιση χρόνια ντεμέκ αριστερή κυβέρνηση είχαμε μέχρι προχτέ και η χώρα είναι μιά χαρά λες πλέον πίνκυ, αχ πίνκυ, πάνε να φάνε όσο μπορούνε από το μετρό καθυστερόντας την υλοποίηση του και για κάθε μέρα που χάνεται χάνουμε όλοι μερικά χιλιάρικα αλλά κερδίζουμε ταλαιπωρία καυσαέρια και τον επιπλέον πλουτισμό 100 οικογενειών νεοδημοκράτων και είμαι σίγουρος ότι θέλεις να σε παίρνουμε και στα σοβαρά, όχι δε λέω, θέλε.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

χμμ και μόλις σκέφτηκα ότι στην πράξη μιλάμε για μείωση του αφορολόγητου για όλους όσους βγάζουν κάτω από 8.500, εκτός αν μπορούν να δείξουν 2.800 ηλεκτρονικές συναλλαγές. Απλώς στους συνταξιούχους αυτό εμφανίζεται αυτόματα σαν μικρότερη σύνταξη.

Για κοίτα ρε παιδί μου είναι απίστευτο αλλά γίνεται αυτό που λέει ο Τόμσεν ο ψυχοπαθής κώλος και αυτό που λέω εγώ ο άσχετος πρεζάκιας, μολονότι οι μεγάλοι πολιτικοί μάγιστροι του φόρουμ απέδειξαν ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα και η Ελλάδα είναι αλλιώς(ΤΜ).
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

foscilis έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:37 OK whatever, σύμφωνα με τη σημερινή Καθημερινή πάντως μπαίνει 30% υποχρέωση ηλεκτρονικών αποδείξεων με όση διαφορά αποτύχεις να αποδείξεις να "τιμωρείται" με 20% φόρο. Στην πράξη αυτό σημαίνει εκτός αν ο συνταξιούχος πληρώσει με κάρτα το καημένο άνεργο παιδί του, η σύνταξη μειώθηκε κατά περίπου ένα πεντακοσάρικο το χρόνο στο δεκαχίλιαρο.

Σε αντάλλαγμα εγώ βλέπω μείωση 1500 ευρώ στο φόρο μου και βέβαια ακολουθεί και μείωση στις εισφορές μου.

Για πείτε λοιπόν τι θα κάνουν οι συνταξιούχοι. Εγώ λέω θα σκάσουν και θα πληρώσουν γιατί εκ της θέσεώς τους παίρνουν ό,τι τους πετάς και λένε κι ευχαριστώ.
Το Μέτρο είναι δειλό. Απλά όλοι θα πληρώνουν τα σουπερμάρκετ με κάρτα και άρα 0 κερδος για την οικονομία.
Αντιθέτως ποσοστό εξόδων άνω του 60% σε συνδιασμο με ηλεκτρονικό Συστημα ελέγχου περιουσίας καταθέσεων θα κατάφερνε κάτι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”