!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταγαράδες
Ταγαράδες
Το σαητ της 11888 έβγαλε πως ζούνε εκεί πάνω άνθρωποι με το επώνυμο μου. Πράγμα περίεργο, γιατί οι περισσότεροι είμαστε στην Αττική κ' στην Νάξο.
Οπότε το ερώτημα προς τους βόρειους συμφορουμιτες μου είναι, τι άνθρωποι ζούνε εκεί πάνω; Μετανάστες; Τι φάση;
Οπότε το ερώτημα προς τους βόρειους συμφορουμιτες μου είναι, τι άνθρωποι ζούνε εκεί πάνω; Μετανάστες; Τι φάση;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Re: Ταγαράδες
Εκεί είναι η waterland και το μέρος που ξεφορτώνουν τα απορριματοφόρα της Θεσσαλονίκης.
Διάλεξε και πάρε, τύπε.
Διάλεξε και πάρε, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:07 Εκεί είναι η waterland και το μέρος που ξεφορτώνουν τα απορριματοφόρα της Θεσσαλονίκης.
Διάλεξε και πάρε, τύπε.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Πως το βρισκεις αυτό;parafrwn έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:59 Το σαητ της 11888 έβγαλε πως ζούνε εκεί πάνω άνθρωποι με το επώνυμο μου. Πράγμα περίεργο, γιατί οι περισσότεροι είμαστε στην Αττική κ' στην Νάξο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
https://www.11888.gr/white-pages/Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:09Πως το βρισκεις αυτό;parafrwn έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:59 Το σαητ της 11888 έβγαλε πως ζούνε εκεί πάνω άνθρωποι με το επώνυμο μου. Πράγμα περίεργο, γιατί οι περισσότεροι είμαστε στην Αττική κ' στην Νάξο.
Κάπου πρέπει να έχει επιλογή τα αποτελέσματα του ονομαστικού καταλόγου να στα δείχνει στον χάρτη της χώρας.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Δες εδώ καλύτερα : https://apps.vrisko.gr/apo-pou-krataei-i-skoufia-sou
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Λίνο Βεντούρα
Η χωματερή έχει κλείσει εδώ και δέκα χρόνια, γεροντότυπε. Πλέον είναι πάρκο.Feindflug έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:07 Εκεί είναι η waterland και το μέρος που ξεφορτώνουν τα απορριματοφόρα της Θεσσαλονίκης.
Διάλεξε και πάρε, τύπε.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
32 είμαστε ολοι κι ολοι ,πιο πολλοι ειναι στο εξωτερικό
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πρόσεχε,πιο πέρα από εκεί είναι και το μοναστήρι του Παίδιου.Με ότι συναπάγεται αυτό!parafrwn έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:59 Το σαητ της 11888 έβγαλε πως ζούνε εκεί πάνω άνθρωποι με το επώνυμο μου. Πράγμα περίεργο, γιατί οι περισσότεροι είμαστε στην Αττική κ' στην Νάξο.
- Λίνο Βεντούρα
παιδιά, το σάιτ δε δουλεύει σωστα. Έβαλα τρία ονόματα και έβγαλε ξεκάθαρα λάθος αποτελέσματα.parafrwn έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:14 Δες εδώ καλύτερα : https://apps.vrisko.gr/apo-pou-krataei-i-skoufia-sou
Βάλτε πχ Παπαδόπουλος και δείτε
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.