!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άδωνις: Η Novartis μπορεί να χρηματίζει πολιτικούς αλλά σώζει ζωές
Re: Άδωνις: Η Novartis μπορεί να χρηματίζει πολιτικούς αλλά σώζει ζωές
Πιπέρι στο στόμα Άδωνι, πιπέρι.....
Novartis , λοιπόν μία φαρμακευτική εταιρεία. Τα φάρμακα είναι για τους αρρώστους. Εγώ έπαιρνα για ένα διάστημα ενός μηνός έπειτα απο συνταγογράφηση μυοχαλαρωτικά. Ακου τι όνομα δίνουν στο μυοχαλαρωτικο voltaren. Πάει βόλτα η φΑση ρεν . Προβληματιστηκα για την ονομασία του φαρμάκου . Εγώ μία φλεγμονή στον αστράγαλο είχα . Ευγνωμοσύνη δεν τρεφω προς την φαρμακευτική εταιρεία. Έχω υπερευλυγισια και υπερκινητικότητα των αρθρώσεων και μυϊκούς πόνους. Δεν ξέρω εάν μου βγήκε ο αστράγαλος αλλά σήμερα είναι μετατοπισμένοι και οι δύο. Αλοιμονο, τόσα φάρμακα παίρνω ,εάν θα πρέπει να μαστε ευγνώμων και στις φαρμακευτικές εταιρείες. Ακου εκεί σώζουν ζωές . Πελάτης είμαι . Οι υποχρεώσεις των α ασθενών προς φαρμακευτικές εταιρείες ή ακόμα προς τους γιατρούς δεν συμπεριλαμβάνουν την ευγνωμοσύνη. Θα μαι ευγνώμων στον φούρναρη επειδή κάνει καλό ψώμι ; Δουλειά τους είναι. Συμβαίνει με όλα τα επαγγέλματα στο τομέα υγείας . Το παράλογο είναι όταν ζητηται ευγνωμοσύνη από τους ασθενείς. Δεν κάνουν καμιά χάρη ή καμια ελεημοσύνη,υποχρεωση τους είναι , πληρώνονται. Τέλος παρλαπιπα μπουμπουκο
Δεν την ακούμε όλη τη φράση όμως. Είναι απομονωμένη. Ίσως λέει κάτι άλλο. Λογικά θα φανεί στο ντοκιμαντέρ. Εν τω μεταξύ όταν φεύγουν ο Άδωνις περπατάει κάπως περίεργα ή είναι η ιδέα μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
σούπερ δημήτριος
γαμώ τα περπατήματα.σαν τα πόδια του να χουν δική τους προσωπικότητα και το καθένα θέλει να πάει αλλού
Είδα το ντοκιμαντέρ και έφριξα και το νόημα του Άδωνι δεν αλλάζει καθόλου, είναι αυτό που λέει ακριβώς.Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 08:44 Δεν την ακούμε όλη τη φράση όμως. Είναι απομονωμένη. Ίσως λέει κάτι άλλο. Λογικά θα φανεί στο ντοκιμαντέρ. Εν τω μεταξύ όταν φεύγουν ο Άδωνις περπατάει κάπως περίεργα ή είναι η ιδέα μου;
σούπερ δημήτριος έγραψε: 20 Οκτ 2019, 09:05 γαμώ τα περπατήματα.σαν τα πόδια του να χουν δική τους προσωπικότητα και το καθένα θέλει να πάει αλλού
Πάμε από δω;
Όχι εγώ λέω να πάω από εκεί.
Οκ τα λέμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λέει επί λέξη τον τίτλο του νήματος; Ή το συμπεραίνουμε εμείς από τις φράσεις του; Που μπορώ να το δω κι εγώ;Noor1 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 09:14Είδα το ντοκιμαντέρ και έφριξα και το νόημα του Άδωνι δεν αλλάζει καθόλου, είναι αυτό που λέει ακριβώς.Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 08:44 Δεν την ακούμε όλη τη φράση όμως. Είναι απομονωμένη. Ίσως λέει κάτι άλλο. Λογικά θα φανεί στο ντοκιμαντέρ. Εν τω μεταξύ όταν φεύγουν ο Άδωνις περπατάει κάπως περίεργα ή είναι η ιδέα μου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Βρε παιδάκια η υπόθεση του Άδωνη έχει μπεί στο αρχείο και μάλιστα επί Σύριζα.Σε τι ακριβώς αποσκοπεί το θέμα?
Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 09:19Λέει επί λέξη τον τίτλο του νήματος; Ή το συμπεραίνουμε εμείς από τις φράσεις του; Που μπορώ να το δω κι εγώ;Noor1 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 09:14Είδα το ντοκιμαντέρ και έφριξα και το νόημα του Άδωνι δεν αλλάζει καθόλου, είναι αυτό που λέει ακριβώς.Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 08:44 Δεν την ακούμε όλη τη φράση όμως. Είναι απομονωμένη. Ίσως λέει κάτι άλλο. Λογικά θα φανεί στο ντοκιμαντέρ. Εν τω μεταξύ όταν φεύγουν ο Άδωνις περπατάει κάπως περίεργα ή είναι η ιδέα μου;
Για τον Άδωνι δεν έχει ακόμη αποφασίσει η δικαιοσύνη αν ασκηθεί ή όχι δίωξη.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 20 Οκτ 2019, 09:20 Βρε παιδάκια η υπόθεση του Άδωνη έχει μπεί στο αρχείο και μάλιστα επί Σύριζα.Σε τι ακριβώς αποσκοπεί το θέμα?
Αν και μιλάει ο άλλος από πάνω νομίζω το λέει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-