Για να το κλείσουμε γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις.Το ζήτημα δεν είναι αν εγώ συμφωνώ ή όχι με τον Τόμσεν αλλά το ότι ο νηματοθέτης και άλλοι ψέκες σύνδεσε μια πάγια θέση του Τόμσεν και του ΔΝΤ που την επαναλαμβάνει κάθε χρονιά με την ΝΔ.sys3x έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:24Ποιες αντιστασιακές σάλτσες γομάρι μου λες; τον καλό μπάτσο και τον κακό μπάτσο που σε έχουν βάλει κάτω και εσύ για να αισθάνεσαι Ευρωπαίος μην έχοντας καν την δυνατότητα να διαβάσεις σωστά ένα κείμενο πριν καν σου ζητήσουν οτιδήποτε λες "κι άλλο κι άλλο" (;).Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:11Η θέση του ΔΝΤ φίλε μου είναι αυτή.Περικοπές συντάξεων και αφορολόγητο ως αντάλλαγμα της μείωσης του χρέους και χαλάρωση πλεονασμάτων.Οι Ευρωπαίοι είναι πιο σκληροί ως προς την ελάφρυνση του χρέους και πιο ελαστικοί στην δημοσιονομική πολιτική.Γνωστά είναι αυτά δεν χρειάζονται αντιστασιακές σάλτσες.sys3x έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:34
Έχεις δίκαιο που τονίζεις την αχρείαστη σύνδεση της νουδού με τον τομ φίλε, άπαντες οι κυβερνητικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια ήταν τα πουτανάκια του κάθε τομ κτλ αλλά αναρωτιέμαι, εσύ από μόνος σου έχεις την δυνατότητα να αναλογιστείς πόσο ψεκ ψεκ είσαι που ενώ αυτός ο καλός άθρωπος ο τομ κάνει την δουλειά του και κοιτάει το δικό του συμφέρον όπως οφείλει άλλωστε και προτείνει ή "προτείνει" κάποια πράματα τα οποία ας μην γελιέσαι πλέον και μετά από τόσα χρόνια άδικα, επιβλήθηκαν δεν προτάθηκαν εσύ απλά τον ακούς και τον διαβάζεις αλλά δεν ακούς και δεν διαβάζεις εκεί που λέει "Το ΔΝΤ είναι διατεθειμένο να συνεργαστεί με το συνδυασμό μεταρρυθμίσεων και ελάφρυνσης του χρέους, στο οποίο η Ελλάδα και οι ευρωπαίοι εταίροι της συμφωνούν" και το καταπίνεις βαθειά μέσα σου πρωκτικά χωρίς να βγάλεις ούτε ένα κιχ(;).
Ερώτηση είναι αλλά και εύλογη απορία νομίζω, έχει λασκάρει τόσο πολύ η τρυπάρα σας για σας αρέσει πλέον τόσο πολύ πλέον ο πρωκτικός βιασμός που άμα λείψει για λίγο αρχίσουν τα σκουξίματα;
![]()
Επίσης που την είδες εσύ την ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους ή των πλεονασμάτων; στα πακοτίνια για στην τροχιά ανάμπτυξς που μπήκαμε εξ αιτίας των δημοσιονομικών;
Προφανώς δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοίος δείχνει κάποιος όταν ήδη έχουν παραδεχθεί άπαντες και είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών αποδείχθηκε και συνεχίζουν να είναι καταστροφικά για μία οικονομία εσύ ζητάς κι άλλο από αυτό. Γιατί ρωτάω, για να αισθάνεσαι Ευρωπαίος; ανώτερος; τι βρε μαλάκα τελεμέ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις, κατεβάστε αφορολόγητο.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Re: Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις, κατεβάστε αφορολόγητο.
Οσο ζουν ελπιζουν οι συριζαυγιτες.Ο προυπολογισμος περιεχει κοψιμο συνταξεων ; Αν οχι,εγκριθηκε ; Αν ναι,γιατι εγκριθηκε ;
Θα βελαξετε συριζαυγιτες.
Θα βελαξετε συριζαυγιτες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Σου απάντησα επ' αυτού μωρή ελιά θρούμπα, αλλά κάνεις οτι δε τα βλέπεις:Για να το κλείσουμε γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις.Το ζήτημα δεν είναι αν εγώ συμφωνώ ή όχι με τον Τόμσεν αλλά το ότι ο νηματοθέτης και άλλοι ψέκες σύνδεσε μια πάγια θέση του Τόμσεν και του ΔΝΤ που την επαναλαμβάνει κάθε χρονιά με την ΝΔ.
Βλέπω πλακώσανε και τα Μπουμπουκιστήρια για ενισχύσεις.Και η πασοκάρα τα έκανε, και η ΝΔ σε συγκυβέρνηση, και ο σύριζα, και τώρα θα τα κάνει (ξανα) και η ΝΔ και μόνη της.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
independent_44 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:14 Πέρα απ' τις επιδιώξεις αυτού του κώλου, ξέρουν και οι Ευρωπαίοι ότι στην Ελλάδα η οικογένεια είναι ακόμα ισχυρή και οι συντάξεις συντηρούν και άνεργα άτομα.
Ενας εξηνταχρονος μπορεί να έχει τρία άνεργα παιδιά ΚΑΙ να πρέπει να πληρώνει εισφορές ως τα 67 για το ζευγάρι των συνομηλικων του συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ από τους οποίους νοικιάζει το σπίτι του.
Κι αυτό ισχυρό φαινομενο είναι απλώς δεν παει με τίποτα το μυαλό του Ευρωπαίου αλλιώς δε θα σας προτείνε, απλά θα βομβάρδιζε και μετά θα έριχνε χλωρίνη.
Ενώ αν δεν είμαστε στην Ε.Ε. θα δίναμε μεγάλες συντάξεις και εφάπαξ.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Οκτ 2019, 20:41 Αυτά έχει η παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη και ενός χρέους που είναι μαθηματικως απίθανο να γίνει βιώσιμο.
viewtopic.php?f=29&t=15636&start=15#p910747Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:31Για να το κλείσουμε γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις.Το ζήτημα δεν είναι αν εγώ συμφωνώ ή όχι με τον Τόμσεν αλλά το ότι ο νηματοθέτης και άλλοι ψέκες σύνδεσε μια πάγια θέση του Τόμσεν και του ΔΝΤ που την επαναλαμβάνει κάθε χρονιά με την ΝΔ.sys3x έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:24Ποιες αντιστασιακές σάλτσες γομάρι μου λες; τον καλό μπάτσο και τον κακό μπάτσο που σε έχουν βάλει κάτω και εσύ για να αισθάνεσαι Ευρωπαίος μην έχοντας καν την δυνατότητα να διαβάσεις σωστά ένα κείμενο πριν καν σου ζητήσουν οτιδήποτε λες "κι άλλο κι άλλο" (;).Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:11
Η θέση του ΔΝΤ φίλε μου είναι αυτή.Περικοπές συντάξεων και αφορολόγητο ως αντάλλαγμα της μείωσης του χρέους και χαλάρωση πλεονασμάτων.Οι Ευρωπαίοι είναι πιο σκληροί ως προς την ελάφρυνση του χρέους και πιο ελαστικοί στην δημοσιονομική πολιτική.Γνωστά είναι αυτά δεν χρειάζονται αντιστασιακές σάλτσες.
Επίσης που την είδες εσύ την ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους ή των πλεονασμάτων; στα πακοτίνια για στην τροχιά ανάμπτυξς που μπήκαμε εξ αιτίας των δημοσιονομικών;
Προφανώς δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοίος δείχνει κάποιος όταν ήδη έχουν παραδεχθεί άπαντες και είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών αποδείχθηκε και συνεχίζουν να είναι καταστροφικά για μία οικονομία εσύ ζητάς κι άλλο από αυτό. Γιατί ρωτάω, για να αισθάνεσαι Ευρωπαίος; ανώτερος; τι βρε μαλάκα τελεμέ;
Ναι γομάρι μου, δε καταλαβαίνω, αναρωτιέμαι, από την αρχή το είπα, κλεισμένο θέμα κλείνεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Περιπτωσιολογικά θα βρεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις βάζω στοίχημα όπως επίσης βάζω στοίχημα ότι οι περισσότερες περιπτώσεις θα είναι με οικογένειες που έχουν αληθινά προβλήματα και όχι απλά να κλαίγονται όπως επίσης είμαι απολύτως σίγουρος ότι οι υπάλληλοι του υπεθα θα είναι πάνω κάτω ομοιδεάτες σου, θα ψηφίζουν πολιτικούς που ψηφίζουν μνημόνια απλά δε θα κλαίγονται για την φορολογία που τους μπήγουν στον κώλο όπως στον δικό σου πχ αλλά για κάτι άλλο όπως πχ η σύνταξη τους.foscilis έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:45independent_44 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:14 Πέρα απ' τις επιδιώξεις αυτού του κώλου, ξέρουν και οι Ευρωπαίοι ότι στην Ελλάδα η οικογένεια είναι ακόμα ισχυρή και οι συντάξεις συντηρούν και άνεργα άτομα.
Ενας εξηνταχρονος μπορεί να έχει τρία άνεργα παιδιά ΚΑΙ να πρέπει να πληρώνει εισφορές ως τα 67 για το ζευγάρι των συνομηλικων του συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ από τους οποίους νοικιάζει το σπίτι του.
Κι αυτό ισχυρό φαινομενο είναι απλώς δεν παει με τίποτα το μυαλό του Ευρωπαίου αλλιώς δε θα σας προτείνε, απλά θα βομβάρδιζε και μετά θα έριχνε χλωρίνη.
Φυσικά και αξίζετε χλωρίνες αμφότεροι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Δεν θα του περάσει του κύριου Τομσεν. Μια ολόκληρη χώρα ενωμένη σα γροθιά παλεύει για να μείνουν οι συντάξεις των μπούμερς ως έχουν και να μη χρειαστεί να βάλουν χέρι στο εισόδημα από τα airbnb τους.
- Οργισμένος
Γιατί ρε Εαυγιτη; Ο Άγιος Τομσεν πάντα αυτά φτα άνωθεν υποστήριζε τα οποία Μάλιστα για όσους διαθέτουν παραπάνω από 3 γραμμάρια μυαλό ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ.Kauldron έγραψε: 18 Οκτ 2019, 20:31Ε, ρε γλέντια μ' όσους ψηφίσανε ΝΔ.Επιμένει ο Τόμσεν: Κόψτε κι άλλο τις συντάξεις, διευρύνεται την φορολογική βάση
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΝΔ ΠΟΥ ΚΟΛΛΆΕΙ; Όταν οι Ψεκασμενοι οχιτζηδες (πλεονασμός) σας ΗΤΑΝ κυβέρνηση τι κάνανε;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Η Ελλάς από Χωρα έχει μετατραπεί σε στάβλο ψεκασμένων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 15:41 Δεν θα του περάσει του κύριου Τομσεν. Μια ολόκληρη χώρα ενωμένη σα γροθιά παλεύει για να μείνουν οι συντάξεις των μπούμερς ως έχουν και να μη χρειαστεί να βάλουν χέρι στο εισόδημα από τα airbnb τους.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μαθηματικώς απίθανο να γίνει βιώσιμο. Πηγή; ή απλά το έβγαλες από την κοιλίτσα σου την λεφτοδεντρισμενη;Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Οκτ 2019, 20:41 Αυτά έχει η παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη και ενός χρέους που είναι μαθηματικως απίθανο να γίνει βιώσιμο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Παπαρες πτωχευσιολαγνοι. Μια ζωή τα ίδια...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Σου 'χω ξαναπεί, μην ποστάρεις πριν πάρεις τα χάπια σου.Οργισμένος έγραψε: 19 Οκτ 2019, 15:45Γιατί ρε Εαυγιτη; Ο Άγιος Τομσεν πάντα αυτά φτα άνωθεν υποστήριζε τα οποία Μάλιστα για όσους διαθέτουν παραπάνω από 3 γραμμάρια μυαλό ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ.Kauldron έγραψε: 18 Οκτ 2019, 20:31Ε, ρε γλέντια μ' όσους ψηφίσανε ΝΔ.Επιμένει ο Τόμσεν: Κόψτε κι άλλο τις συντάξεις, διευρύνεται την φορολογική βάση
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΝΔ ΠΟΥ ΚΟΛΛΆΕΙ; Όταν οι Ψεκασμενοι οχιτζηδες (πλεονασμός) σας ΗΤΑΝ κυβέρνηση τι κάνανε;;;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Οργισμένος
Μέση μείωση συνταξιμων αποδοχών 15% και επιπλέον περιουσιακά κριτήρια για συνταξιούχους συνδεδεμένα με ηλικία. Πχ 75 χρόνων με περιουσία άνω του 1 εκ € => σύνταξη 0.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ενόσω θα κάνετε το σκατό σας παξιμάδι, να θυμάστε ότι τα χρέη Χατζηνικολαου, Ψυχάρη και Κοντομηνά διεγράφησαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 15 Απαντήσεις