Εσύ που είσαι μαντράχαλος, ναι, δεν είναι και πολύ υγιές.ST48410 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:49Υπάρχει μία διαφορά στην στάση του ανθρώπου με τα ζώα συντροφιάς ή με τα ζώα από τα οποία τρέφεται ή με τα ζώα που πάει στην μάχη από τα ζώα και τα έντομα που είναι επιβλαβή, καταστρέφουν σοδειές και φέρουν αρρώστιες. Και είναι παλιά υπόθεση άσχετα αν τις τελευταίες δεκαετίες έχει υπάρξει μια μεγαλύτερη γενική ευαισθητοποίηση.vagabondo έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:41 Όταν ρίχνετε φόλα για κατσαρίδες και ποντίκια - όλα μια χαρά, από γάτες και πάνω - ψυχικά άρρωστοι.
Τι υγιές υπάρχει στο να βγω έξω και να σουτάρω γάτες; Δεν το χωράει ο νους μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
δεν συμφωνώ. Η πράξη μπορεί να είχε ένα πρακτικό λόγο. Να μη γεμίσει ο τόπος γατιά. Η κλοτσοπατινάδα της γάτας τι σκοπό εξυπηρετούσε; Αν μου πεις την διασκέδαση των παιδιών, θα σου πω να φροντίσουν οι γονείς να τους μάθουν ότι υπάρχουν καταλληλότεροι τρόποι εκτόνωσης.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:50 Θεωρητικα η πραξη ειναι ιδια, προκαλεις το θανατο και ασκεις βια, στη πραξη την δικαιολογεις αλλοιως αυτη ειναι η προσαρμοαρικοτητα του εγκεφαλου.
30.000 καλύτεροι τρόποιST48410 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:54δεν συμφωνώ. Η πράξη μπορεί να είχε ένα πρακτικό λόγο. Να μη γεμίσει ο τόπος γατιά. Η κλοτσοπατινάδα της γάτας τι σκοπό εξυπηρετούσε; Αν μου πεις την διασκέδαση των παιδιών, θα σου πω να φροντίσουν οι γονείς να τους μάθουν ότι υπάρχουν καταλληλότεροι τρόποι εκτόνωσης.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:50 Θεωρητικα η πραξη ειναι ιδια, προκαλεις το θανατο και ασκεις βια, στη πραξη την δικαιολογεις αλλοιως αυτη ειναι η προσαρμοαρικοτητα του εγκεφαλου.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και δεν θα ήταν καλό να αποφύγει το παιδί να συνηθίσει μια συμπεριφορά που δεν είναι πλέον κοινωνικά αποδεκτή;
Ο ανθρωπος ειναι και αυτος ζωο, εχει ενστικτο του κυνηγου και αυτα τα ενστικτα τα βγαζει οταν ειναι μικρος. Οσοι βασανιζουν η κυνηγουν ζωα μικροι δεν σημαινει απαραιτητα οτι και θα σκοτωσουν αλλα οσοι σκοτωσαν ανθρωπο πολυ πιθανο να βασανιζαν ζωα μικροι, την καταλαβαινετε τη διαφορα; Τελος καθε βασανιαμος ειναι διαφορετικος, αλλο κυνηγαω με πετρες ζωα και αλλο τα σκοτωνω λιωνοντας το κεφαλι τους με σφυρι.vagabondo έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:41 Έχω εγώ, με πολύ χειρότερο βασανισμό. Οι μισοί τουλάχιστον συμμαθητές μου στο Δημοτικό είχαν σφεντόνα την οποία χρησιμοποιούσαν κατά σκυλιών γατιών και πουλιών. Σήμερα, είναι μάλλον πιο φυσιολογικοί από κάποιους εδώ μέσα που βγάζουν διαγνώσεις.
Όταν ρίχνετε φόλα για κατσαρίδες και ποντίκια - όλα μια χαρά, από γάτες και πάνω - ψυχικά άρρωστοι.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ενδιαφέρον αυτό αλλά από που προκύπτει; Στο εναρκτήριο ποστ φαίνεται το βίντεο από κάμερες ασφαλείας (μάλλον του ξενοδοχείου). Τράβηξαν και ανέβασαν και οι ίδιοι;paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:26 Το υψος του προστιμου για την περιπτωση οριζεται απο Νομο σαφως. Ειναι υψηλο διοτι βιντεοσκοπησαν την πραξη τους και την δημοσιευσαν, ξεχνατε οι πεεισσοτςροι οτι πλεον αυτο θεωρειται επιπλεον εγκλημα
- Ηράκλειτος
- †
Αν δεν κάνω λάθος δεν τη βιντεοσκόπησαν. Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:26...βιντεοσκοπησαν την πραξη τους και την δημοσιευσαν, ξεχνατε οι πεεισσοτςροι οτι πλεον αυτο θεωρειται επιπλεον εγκλημα
God.exe is missing. Universe will restart.
Δεν θελω να εισαγω το κριτηριο του σκοπου, διοτι ως γνωστον ο σκοπος ΔΕΝ αγιαζει τα μεσα παντοτε γι'αυτο και δεν το λαβαινουμε υποψην ειναι απλα δικαιολογηση της πραξης και ειναι υπικειμενικη. Η πραξη ως πραξγ ειναι ασκηση βιας και προκληαη θανατου, τελεια.ST48410 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:54δεν συμφωνώ. Η πράξη μπορεί να είχε ένα πρακτικό λόγο. Να μη γεμίσει ο τόπος γατιά. Η κλοτσοπατινάδα της γάτας τι σκοπό εξυπηρετούσε; Αν μου πεις την διασκέδαση των παιδιών, θα σου πω να φροντίσουν οι γονείς να τους μάθουν ότι υπάρχουν καταλληλότεροι τρόποι εκτόνωσης.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:50 Θεωρητικα η πραξη ειναι ιδια, προκαλεις το θανατο και ασκεις βια, στη πραξη την δικαιολογεις αλλοιως αυτη ειναι η προσαρμοαρικοτητα του εγκεφαλου.
Σε αυτά συμφωνώ. Ωστόσο δεν θα ήθελα τα μικρά παιδιά να εξοικειώνονται με βασανισμούς ζώων έτσι ή αλλιώς.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:56Ο ανθρωπος ειναι και αυτος ζωο, εχει ενστικτο του κυνηγου και αυτα τα ενστικτα τα βγαζει οταν ειναι μικρος. Οσοι βασανιζουν η κυνηγουν ζωα μικροι δεν σημαινει απαραιτητα οτι και θα σκοτωσουν αλλα οσοι σκοτωσαν ανθρωπο πολυ πιθανο να βασανιζαν ζωα μικροι, την καταλαβαινετε τη διαφορα; Τελος καθε βασανιαμος ειναι διαφορετικος, αλλο κυνηγαω με πετρες ζωα και αλλο τα σκοτωνω λιωνοντας το κεφαλι τους με σφυρι.vagabondo έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:41 Έχω εγώ, με πολύ χειρότερο βασανισμό. Οι μισοί τουλάχιστον συμμαθητές μου στο Δημοτικό είχαν σφεντόνα την οποία χρησιμοποιούσαν κατά σκυλιών γατιών και πουλιών. Σήμερα, είναι μάλλον πιο φυσιολογικοί από κάποιους εδώ μέσα που βγάζουν διαγνώσεις.
Όταν ρίχνετε φόλα για κατσαρίδες και ποντίκια - όλα μια χαρά, από γάτες και πάνω - ψυχικά άρρωστοι.
Δεν γίνεται να το δεις έτσι. Δεν είναι το ίδιο ο ναυαγός σε ένα νησί που θα σκοτώσει οτιδήποτε μπορεί να φάει με οποιονδήποτε τρόπο με το παιδάκι που σκοτώνει τη βαρεμάρα του βασανίζοντας γάτες.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:59 Δεν θελω να εισαγω το κριτηριο του σκοπου, διοτι ως γνωστον ο σκοπος ΔΕΝ αγιαζει τα μεσα παντοτε γι'αυτο και δεν το λαβαινουμε υποψην ειναι απλα δικαιολογηση της πραξης και ειναι υπικειμενικη. Η πραξη ως πραξγ ειναι ασκηση βιας και προκληαη θανατου, τελεια.
Στις πόσες κλοτσιές θα φύγουν και οι 7 ψυχές.
Occasio facit furem
Μαλλον! Διοτι με αυτη τη κατηγορια δικασε η δικαστης νομος 4235/2014 στη τροποποιηση αρθρο 46 νομιζω πεειπτωση 35ST48410 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:57Ενδιαφέρον αυτό αλλά από που προκύπτει; Στο εναρκτήριο ποστ φαίνεται το βίντεο από κάμερες ασφαλείας (μάλλον του ξενοδοχείου). Τράβηξαν και ανέβασαν και οι ίδιοι;paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:26 Το υψος του προστιμου για την περιπτωση οριζεται απο Νομο σαφως. Ειναι υψηλο διοτι βιντεοσκοπησαν την πραξη τους και την δημοσιευσαν, ξεχνατε οι πεεισσοτςροι οτι πλεον αυτο θεωρειται επιπλεον εγκλημα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το γνωρίζουμε. Η συμπεριφορά σου εδώ μέσα το αποδεικνύει.perseus έγραψε: 19 Οκτ 2019, 10:37Σκοτωνε τα γατακια της γατας μου οποτε ηταν επιβεβλημενο ,αλλα ενω δεν σκοτωνω τιποτα ( οι μεγαλύτεροι τσακωμοι με το αφεντικο γινονται γιατι θελει να σκοτωνω τις αραχνες) μερικους απο το γορουμ τους καθαριζα χωρις μπλινκ που λενε και στο χωριο μου
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Αν δεις κατσαρίδες ή ποντίκια να κόβουν βόλτες στο σπίτι σου τι θα κάνεις;vagabondo έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:41Έχω εγώ, με πολύ χειρότερο βασανισμό. Οι μισοί τουλάχιστον συμμαθητές μου στο Δημοτικό είχαν σφεντόνα την οποία χρησιμοποιούσαν κατά σκυλιών γατιών και πουλιών. Σήμερα, είναι μάλλον πιο φυσιολογικοί από κάποιους εδώ μέσα που βγάζουν διαγνώσεις.Γραφικός έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:49Αυτό είναι επιχείρημα για κάτι τώρα; Και σε πιστεύω ότι δεν το έκανες εσύ, δεν ξέρεις καμιά ιστορία φίλων σου που κάνανε κάτι παρόμοιο;lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:42 Και μεις υπήρξαμε παιδιά του δημοτικού ρε μεγάλε αλλά δε κλωτσάγαμε γάτες στο κεφάλι μέχρι θανάτου.
Ξέρουμε τι ηλικίας ήταν τα παιδιά;paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 15:03Μαλλον! Διοτι με αυτη τη κατηγορια δικασε η δικαστης νομος 4235/2014 στη τροποποιηση αρθρο 46 νομιζω πεειπτωση 35ST48410 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:57Ενδιαφέρον αυτό αλλά από που προκύπτει; Στο εναρκτήριο ποστ φαίνεται το βίντεο από κάμερες ασφαλείας (μάλλον του ξενοδοχείου). Τράβηξαν και ανέβασαν και οι ίδιοι;paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:26 Το υψος του προστιμου για την περιπτωση οριζεται απο Νομο σαφως. Ειναι υψηλο διοτι βιντεοσκοπησαν την πραξη τους και την δημοσιευσαν, ξεχνατε οι πεεισσοτςροι οτι πλεον αυτο θεωρειται επιπλεον εγκλημα
Αν αυτό ισχύει δεν είναι μόνο το ένστικτο του κυνηγού και η διάθεση για παιχνίδι. Θέλουν και να καμαρώσουν στους φίλους για το ανδραγάθημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 19 Οκτ 2019, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 53 Απαντήσεις