Δεν εχουμε κανένα πρόβλημα να σκοτώνεις γάτες αν θες. Αρκεί μετά να την φας.the comet the course the tail έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:08 είναι περίπλοκο το ζήτημα.
να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να σκοτώσω ή να κακοποιήσω μια γάτα, παρά μόνο αν χαροπάλευε, αν και έχω ζήσει σε εποχές που τα γατάκια της μαμάς γάτας ή τα σκυλάκια της σκύλας τα βάζανε σε σακούλα και τα πετάγανε στο ποτάμι ή τα θάβανε γιατί θα γέμιζε ο τόπος ζωντανά, αν και έχω σκοτώσει ψάρια, έντομα κλπ.
η κακοποίηση των ζώων συντροφιάς τιμωρείται.
από την άλλη, τι γίνεται με τόσα ζώα που σφάζονται, που θανατώνονται σε κυνήγια, ψαρέματα;
δεν βλέπω μια συνεπή στάση από τους ανθρώπους μέσα σε όλα αυτά.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
the comet the course the tail
Re: Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
πρέπει να έχω φάει γάτα. σε σουβλατζίδικο.Otto Weininger έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:26Δεν εχουμε κανένα πρόβλημα να σκοτώνεις γάτες αν θες. Αρκεί μετά να την φας.the comet the course the tail έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:08 είναι περίπλοκο το ζήτημα.
να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να σκοτώσω ή να κακοποιήσω μια γάτα, παρά μόνο αν χαροπάλευε, αν και έχω ζήσει σε εποχές που τα γατάκια της μαμάς γάτας ή τα σκυλάκια της σκύλας τα βάζανε σε σακούλα και τα πετάγανε στο ποτάμι ή τα θάβανε γιατί θα γέμιζε ο τόπος ζωντανά, αν και έχω σκοτώσει ψάρια, έντομα κλπ.
η κακοποίηση των ζώων συντροφιάς τιμωρείται.
από την άλλη, τι γίνεται με τόσα ζώα που σφάζονται, που θανατώνονται σε κυνήγια, ψαρέματα;
δεν βλέπω μια συνεπή στάση από τους ανθρώπους μέσα σε όλα αυτά.
![]()
Η αλήθεια είναι οτι περίμενα και φυλάκιση απο πάνω.panos291 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:5530 χιλιάρικα σε γονείς επειδή το παιδί τους που πάει δημοτικό κλώτσησε γάτα?foscilis έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:51Εκει που νομιζεις οτι ο μεσος Ελληνας το εχει προ πολλου τελικιασει, ερχεται και σου διαμαρτυρεται για ακριβεια στα προστιμα.panos291 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:20 Αυτή που βεβαίωσε 30 χιλιάρικα πρόστιμο στους γονείς είναι προβληματικη. Προφανώς νομίζει πως ο μισθός του μέσου Έλληνα είναι αυτός του εφέτη.
Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, το βλέπεις κι αυτό.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Απο χιούμορ το παλεύουμε, απο κέφια δυσκολα τα πραγματα ε;σούπερ δημήτριος έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:15άκου καλικάτζαρε,τράβα φτύσε-γλείψε αλλού,λάθος ανθρωπο διάλεξες
ωραία πύτισσα η ζωή
- Eθνικοκοινωνιστης
η αστικοποιημενη χαβουζοζωη στις τσιμεντενιες φαβελες για τους ελληνιαρηδες νοικυραιους προβαλλεται ως προτυπο επιτυχιαςAlien666 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:31 Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη στη συζήτηση είναι η κοντόφθαλμη αντιμετώπιση της ελληνικής επαρχίας.
Εχω περάσει την παιδική μου ηλικία σε μια κωμόπολη της (ελληνικής) Μακεδονίας. Πήγαινα δημοτικό σχολείο και αυτό που μου έχει μείνει από εκείνα τα χρόνια είναι ότι:
- Πηγαίναμε στο σινεμά και βλέπαμε το Ράμπο 2 (όντας παιδιά του δημοτικού).
- Κάναμε πάρτι γενεθλίων όπου χορεύαμε λαμπάντα με τα κορίτσια.
- Πηγαίναμε μαζί με τους γονείς μας στη ντισκοτέκ του χωριού.
Και μιλάμε για ένα χωριό ιδιαίτερα προοδευτικό σε απόψεις και μορφωτικό επίπεδο.
Οταν ήταν να πάω στο Γυμνάσιο, η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να εγκατασταθώ στο μεγάλο αστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι:
-Η μόνη διασκέδαση που είχαν τα παιδιά της ηλικίας μου ήταν να αράζουν στις σκάλες των πολυκατοικιών
-Κανείς από τα παιδιά της ηλικίας μου δεν είχε επισκεφτεί το κέντρο της πόλης. Οταν εγώ τους έψησα να πάμε στο κέντρο, κλαίγονταν στους γονείς τους ότι "ήρθε το χωριατόπαιδο για να μας καπελώσει" ώστε να τους αφήσουν να έρθουν μαζί μου. Και 2-3 από αυτούς, τους το επέτρεψαν.
Ελεος λοιπόν με το αστικού τύπου τσουβάλιασμα της "ελληνικής επαρχίας" που τάχα είναι το εθνικό "φαρ ουέστ". Το κάθε χωριό έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του επίπεδο διανοητικής προόδου. Δεν είναι όλα το ίδιο.
Αν λοιπόν σε ένα χωριό οι κάτοικοι έχουν μυηθεί σε έναν ψυχοπαθολογικό τρόπο σκέψης, αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η ελληνική επαρχία σκέφτεται όπως αυτούς. "Η ελληνική επαρχία", λέει.Δεν γίνεται να υπάρξει μεγαλύτερο τσουβάλιασμα από αυτόν τον όρο.
Αν σε ένα χωριό οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει να συμπεριφέρονται σαν πιθήκια, προιόντα αιμομιξίας, αυτό δεν αντιπροσωπεύει ολόκληρη την ελληνική επαρχία.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι νοικοκυραίοι σε αυτό το νήμα που κολλάνε ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:52η αστικοποιημενη χαβουζοζωη στις τσιμεντενιες φαβελες για τους ελληνιαρηδες νοικυραιους προβαλλεται ως προτυπο επιτυχιαςAlien666 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:31 Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη στη συζήτηση είναι η κοντόφθαλμη αντιμετώπιση της ελληνικής επαρχίας.
Εχω περάσει την παιδική μου ηλικία σε μια κωμόπολη της (ελληνικής) Μακεδονίας. Πήγαινα δημοτικό σχολείο και αυτό που μου έχει μείνει από εκείνα τα χρόνια είναι ότι:
Και μιλάμε για ένα χωριό ιδιαίτερα προοδευτικό σε απόψεις και μορφωτικό επίπεδο.
Οταν ήταν να πάω στο Γυμνάσιο, η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να εγκατασταθώ στο μεγάλο αστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι:
-Η μόνη διασκέδαση που είχαν τα παιδιά της ηλικίας μου ήταν να αράζουν στις σκάλες των πολυκατοικιών
-Κανείς από τα παιδιά της ηλικίας μου δεν είχε επισκεφτεί το κέντρο της πόλης. Οταν εγώ τους έψησα να πάμε στο κέντρο, κλαίγονταν στους γονείς τους ότι "ήρθε το χωριατόπαιδο για να μας καπελώσει" ώστε να τους αφήσουν να έρθουν μαζί μου. Και 2-3 από αυτούς, τους το επέτρεψαν.
Ελεος λοιπόν με το αστικού τύπου τσουβάλιασμα της "ελληνικής επαρχίας" που τάχα είναι το εθνικό "φαρ ουέστ". Το κάθε χωριό έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του επίπεδο διανοητικής προόδου. Δεν είναι όλα το ίδιο.
Αν λοιπόν σε ένα χωριό οι κάτοικοι έχουν μυηθεί σε έναν ψυχοπαθολογικό τρόπο σκέψης, αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η ελληνική επαρχία σκέφτεται όπως αυτούς. "Η ελληνική επαρχία", λέει.Δεν γίνεται να υπάρξει μεγαλύτερο τσουβάλιασμα από αυτόν τον όρο.
Αν σε ένα χωριό οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει να συμπεριφέρονται σαν πιθήκια, προιόντα αιμομιξίας, αυτό δεν αντιπροσωπεύει ολόκληρη την ελληνική επαρχία.![]()
Λοιπον! Σε ο,τι εχει να κανει σχεση με το προστιμο, ενημερωνω νομικα το εξης για οσους δεν το ξερουν. Ποτε δεν επιτρεπει το νομικο συστημα ενα δικαστη να ορισει αυθαιρετα υψος προστιμου, πρεπει να υπαρχει αντικειμενικο συστημα αναφορας. Το υψος του προστιμου εδω δεν οριστηκε επειδη ηθελε ο δικαστης να τιμωρησει την οικογενεια για καποιο λογο κλπ που ακουστηκαν εδω. Το υψος του προστιμου για την περιπτωση οριζεται απο Νομο σαφως. Ειναι υψηλο διοτι βιντεοσκοπησαν την πραξη τους και την δημοσιευσαν, ξεχνατε οι πεεισσοτςροι οτι πλεον αυτο θεωρειται επιπλεον εγκλημα
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Το συνδεουν με τον Ζακ, αυτα τα παιδια θα μεγαλωσουν και θα βαρανε εναν ανημπορο ζακ οπως βαραγαν τη γατα οταν ηταν μικρα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:58Οι νοικοκυραίοι σε αυτό το νήμα που κολλάνε ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:52η αστικοποιημενη χαβουζοζωη στις τσιμεντενιες φαβελες για τους ελληνιαρηδες νοικυραιους προβαλλεται ως προτυπο επιτυχιαςAlien666 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:31 Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη στη συζήτηση είναι η κοντόφθαλμη αντιμετώπιση της ελληνικής επαρχίας.
Αν σε ένα χωριό οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει να συμπεριφέρονται σαν πιθήκια, προιόντα αιμομιξίας, αυτό δεν αντιπροσωπεύει ολόκληρη την ελληνική επαρχία.![]()
![]()
Σχετικα με τη κακοποιηση ζωων στα χωρια παλια, ειναι η αληθεια πως ηταν γεγονος, εμενα η γιαγια μου και οι θειες μου εχουν πνιξει γατια αλλα και κοτες κλπ ωστοσο καμια τους δεν σκοτωσε ανθρωπο.
Το έπνιξαν κότες έχει μια μικρή διαφορά από το κλωτσάω τυφλή γάτα στο κεφάλι σε τοιχο.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:30 Σχετικα με τη κακοποιηση ζωων στα χωρια παλια, ειναι η αληθεια πως ηταν γεγονος, εμενα η γιαγια μου και οι θειες μου εχουν πνιξει γατια αλλα και κοτες κλπ ωστοσο καμια τους δεν σκοτωσε ανθρωπο.
Δεν βρίσκεις;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έχω εγώ, με πολύ χειρότερο βασανισμό. Οι μισοί τουλάχιστον συμμαθητές μου στο Δημοτικό είχαν σφεντόνα την οποία χρησιμοποιούσαν κατά σκυλιών γατιών και πουλιών. Σήμερα, είναι μάλλον πιο φυσιολογικοί από κάποιους εδώ μέσα που βγάζουν διαγνώσεις.Γραφικός έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:49Αυτό είναι επιχείρημα για κάτι τώρα; Και σε πιστεύω ότι δεν το έκανες εσύ, δεν ξέρεις καμιά ιστορία φίλων σου που κάνανε κάτι παρόμοιο;lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:42 Και μεις υπήρξαμε παιδιά του δημοτικού ρε μεγάλε αλλά δε κλωτσάγαμε γάτες στο κεφάλι μέχρι θανάτου.
Όταν ρίχνετε φόλα για κατσαρίδες και ποντίκια - όλα μια χαρά, από γάτες και πάνω - ψυχικά άρρωστοι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
the comet the course the tail
ναι, σφεντόνες που βάζανε κομμάτια σύρμα στραβωμένα σαν "U"vagabondo έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:41 Οι μισοί τουλάχιστον συμμαθητές μου στο Δημοτικό είχαν σφεντόνα την οποία χρησιμοποιούσαν κατά σκυλιών γατιών και πουλιών.
εμένα ένας 3-4 χρόνια μεγαλύτερος με είχε πετύχει μισό πόντο δίπλα από το μάτι.
Ναι. Το γράφουμε τόσες σελίδες ότι εδώ η βία είναι άσκοπη και δεν έχει γίνει κατανοητό.Beria έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:32Το έπνιξαν κότες έχει μια μικρή διαφορά από το κλωτσάω τυφλή γάτα στο κεφάλι σε τοιχο.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:30 Σχετικα με τη κακοποιηση ζωων στα χωρια παλια, ειναι η αληθεια πως ηταν γεγονος, εμενα η γιαγια μου και οι θειες μου εχουν πνιξει γατια αλλα και κοτες κλπ ωστοσο καμια τους δεν σκοτωσε ανθρωπο.
Δεν βρίσκεις;
Υπάρχει μία διαφορά στην στάση του ανθρώπου με τα ζώα συντροφιάς ή με τα ζώα από τα οποία τρέφεται ή με τα ζώα που πάει στην μάχη από τα ζώα και τα έντομα που είναι επιβλαβή, καταστρέφουν σοδειές και φέρουν αρρώστιες. Και είναι παλιά υπόθεση άσχετα αν τις τελευταίες δεκαετίες έχει υπάρξει μια μεγαλύτερη γενική ευαισθητοποίηση.vagabondo έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:41 Όταν ρίχνετε φόλα για κατσαρίδες και ποντίκια - όλα μια χαρά, από γάτες και πάνω - ψυχικά άρρωστοι.
Τι υγιές υπάρχει στο να βγω έξω και να σουτάρω γάτες; Δεν το χωράει ο νους μου.
Ακόμα και για τα ποντίκια. Αν ρίξει κάποιος φόλα ή τα χτυπήσει να τα σκοτώσει μου φαίνεται φυσιολογικό. Αν δω κάποιον να πάρει ένα μαχαίρι και να τα τεμαχίζει λίγο λίγο μέχρι να πεθάνουν, ε κάτι τρέχει... Πως να το κάνουμε. Αν αντλεί κάποιος ευχαρίστηση από βασανισμό, κάτι δεν πάει καλά σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 19 Οκτ 2019, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγραψα οτι επνιξαν και γατες, συγκεκριμενα γατακια που ειχα βρει μικρος.Θεωρητικα η πραξη ειναι ιδια, προκαλεις το θανατο και ασκεις βια, στη πραξη την δικαιολογεις αλλοιως αυτη ειναι η προσαρμοαρικοτητα του εγκεφαλου.Beria έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:32Το έπνιξαν κότες έχει μια μικρή διαφορά από το κλωτσάω τυφλή γάτα στο κεφάλι σε τοιχο.paul25 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 14:30 Σχετικα με τη κακοποιηση ζωων στα χωρια παλια, ειναι η αληθεια πως ηταν γεγονος, εμενα η γιαγια μου και οι θειες μου εχουν πνιξει γατια αλλα και κοτες κλπ ωστοσο καμια τους δεν σκοτωσε ανθρωπο.
Δεν βρίσκεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 53 Απαντήσεις