!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Πριν διαβάσω το νήμα, είπα "δεν μπορεί, ακόμη και εδώ θα βρεθούν κάποιοι που θα τρολάρουν".

Μετά την ανάγνωση της συζήτησης έχω να πω "ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ"
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2019, 10:56
sport billy έγραψε: 19 Οκτ 2019, 03:42 Λοιπόν σε όλη τη χώρα, σε πόλεις και ιδιαιτέρως χωριά, μέχρι πριν τριάντα χρόνια περίπου, όλη η πιτσιρικαρία όταν μπούχτιζε και δεν είχε τι να κάνει βασάνιζε ζώα για να σπάει πλάκα. Δεν ήταν καθημερινό φαινόμενο, αλλά συνέβαινε που και που. Κανείς δεν έδινε σημασία από τους μεγάλους και ήταν όλοι συνηθισμένοι σε τέτοια σκηνικά.
Μετά, μην απορείτε για τίποτε μαλάκες μου
Γιατι να απορουμε πριν 40 χρονια η χωρα σου δολοφονούσε ανθρωπους
Άβαταρ μέλους
perseus

Ολλανδια
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ποιόν δολοφονήσαμε; Κάτι θα έκανε σίγουρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 10:47
perseus έγραψε: 19 Οκτ 2019, 10:37
stergiosbik έγραψε: 19 Οκτ 2019, 10:27

Και δεν εχεις σκοτωσει-βασανισει ανθρωπο ακομη;
Χαλας την πιατσα ρε φιλε!
Σκοτωνε τα γατακια της γατας μου οποτε ηταν επιβεβλημενο ,αλλα ενω δεν σκοτωνω τιποτα ( οι μεγαλύτεροι τσακωμοι με το αφεντικο γινονται γιατι θελει να σκοτωνω τις αραχνες) μερικους απο το γορουμ τους καθαριζα χωρις μπλινκ που λενε και στο χωριο μου
Μια απορισ :D

Αν τα αδέσποτα γεννοβολουν αδιάκοπα με αποτέλεσμα ο υπερπληθυσμός τους να προκαλεί ζημιές στην τοπική κοινωνία και να αποτελούν ακόμη και κίνδυνο πχ ...ομάδες αδέσποτων σκυλιών που να επιτίθενται σε μικρά παιδιά κλπ
Δεν θα πρέπει να ελλατωθει ο πληθυσμός τους ;
Γίνεται ήδη αυτό στην Αυστραλία πχ, όπου οι γάτες δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην βιοποικιλότητα του οικοσυστήματος. Η βασική διαφορά είναι ότι υπάρχει σοβαρός λόγος, όχι επειδή δύο μαλακισμένα από τους τοπικούς hillbillies θέλουν να διασκεδάσουν με τον πιο ψυχοπαθή τρόπο που μπορούν.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

klg έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:11
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 10:47
perseus έγραψε: 19 Οκτ 2019, 10:37

Σκοτωνε τα γατακια της γατας μου οποτε ηταν επιβεβλημενο ,αλλα ενω δεν σκοτωνω τιποτα ( οι μεγαλύτεροι τσακωμοι με το αφεντικο γινονται γιατι θελει να σκοτωνω τις αραχνες) μερικους απο το γορουμ τους καθαριζα χωρις μπλινκ που λενε και στο χωριο μου
Μια απορισ :D

Αν τα αδέσποτα γεννοβολουν αδιάκοπα με αποτέλεσμα ο υπερπληθυσμός τους να προκαλεί ζημιές στην τοπική κοινωνία και να αποτελούν ακόμη και κίνδυνο πχ ...ομάδες αδέσποτων σκυλιών που να επιτίθενται σε μικρά παιδιά κλπ
Δεν θα πρέπει να ελλατωθει ο πληθυσμός τους ;
Γίνεται ήδη αυτό στην Αυστραλία πχ, όπου οι γάτες δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην βιοποικιλότητα του οικοσυστήματος. Η βασική διαφορά είναι ότι υπάρχει σοβαρός λόγος, όχι επειδή δύο μαλακισμένα από τους τοπικούς hillbillies θέλουν να διασκεδάσουν με τον πιο ψυχοπαθή τρόπο που μπορούν, με τους γονείς τους να το κάνουν dismiss επειδή 'παιδιά είναι μωρέ'. Υποθέτω και όταν θα σπάνε τις γυναίκες τους στο ξύλο, 'αντρες είναι μωρέ'. Όπως είπε και ο psi, πυρηνικά να τελειώνουμε με το deliverance της επαρχείας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αυτή που βεβαίωσε 30 χιλιάρικα πρόστιμο στους γονείς είναι προβληματικη. Προφανώς νομίζει πως ο μισθός του μέσου Έλληνα είναι αυτός του εφέτη.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2019, 10:56
sport billy έγραψε: 19 Οκτ 2019, 03:42 Λοιπόν σε όλη τη χώρα, σε πόλεις και ιδιαιτέρως χωριά, μέχρι πριν τριάντα χρόνια περίπου, όλη η πιτσιρικαρία όταν μπούχτιζε και δεν είχε τι να κάνει βασάνιζε ζώα για να σπάει πλάκα. Δεν ήταν καθημερινό φαινόμενο, αλλά συνέβαινε που και που. Κανείς δεν έδινε σημασία από τους μεγάλους και ήταν όλοι συνηθισμένοι σε τέτοια σκηνικά.
Μετά, μην απορείτε για τίποτε μαλάκες μου
δηλαδη εσυ, κοτζαμαν ενηλικος, που μπαινεις εδω και βασανιζεις ζαιους, και μεις ειτε σιγονταρουμε ειτε δε δινουμε σημασια, περνιεσαι για καλυτερος; :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Alien666 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:00 Πριν διαβάσω το νήμα, είπα "δεν μπορεί, ακόμη και εδώ θα βρεθούν κάποιοι που θα τρολάρουν".

Μετά την ανάγνωση της συζήτησης έχω να πω "ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ"
:+1:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη στη συζήτηση είναι η κοντόφθαλμη αντιμετώπιση της ελληνικής επαρχίας.

Εχω περάσει την παιδική μου ηλικία σε μια κωμόπολη της (ελληνικής) Μακεδονίας. Πήγαινα δημοτικό σχολείο και αυτό που μου έχει μείνει από εκείνα τα χρόνια είναι ότι:
- Πηγαίναμε στο σινεμά και βλέπαμε το Ράμπο 2 (όντας παιδιά του δημοτικού).
- Κάναμε πάρτι γενεθλίων όπου χορεύαμε λαμπάντα με τα κορίτσια.
- Πηγαίναμε μαζί με τους γονείς μας στη ντισκοτέκ του χωριού.

Και μιλάμε για ένα χωριό ιδιαίτερα προοδευτικό σε απόψεις και μορφωτικό επίπεδο.

Οταν ήταν να πάω στο Γυμνάσιο, η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να εγκατασταθώ στο μεγάλο αστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι:

-Η μόνη διασκέδαση που είχαν τα παιδιά της ηλικίας μου ήταν να αράζουν στις σκάλες των πολυκατοικιών
-Κανείς από τα παιδιά της ηλικίας μου δεν είχε επισκεφτεί το κέντρο της πόλης. Οταν εγώ τους έψησα να πάμε στο κέντρο, κλαίγονταν στους γονείς τους ότι "ήρθε το χωριατόπαιδο για να μας καπελώσει" ώστε να τους αφήσουν να έρθουν μαζί μου. Και 2-3 από αυτούς, τους το επέτρεψαν.

Ελεος λοιπόν με το αστικού τύπου τσουβάλιασμα της "ελληνικής επαρχίας" που τάχα είναι το εθνικό "φαρ ουέστ". Το κάθε χωριό έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του επίπεδο διανοητικής προόδου. Δεν είναι όλα το ίδιο.

Αν λοιπόν σε ένα χωριό οι κάτοικοι έχουν μυηθεί σε έναν ψυχοπαθολογικό τρόπο σκέψης, αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η ελληνική επαρχία σκέφτεται όπως αυτούς. "Η ελληνική επαρχία", λέει.Δεν γίνεται να υπάρξει μεγαλύτερο τσουβάλιασμα από αυτόν τον όρο.

Αν σε ένα χωριό οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει να συμπεριφέρονται σαν πιθήκια, προιόντα αιμομιξίας, αυτό δεν αντιπροσωπεύει ολόκληρη την ελληνική επαρχία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

panos291 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:00
Nandros έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:55
panos291 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:52

Ε πες μας τι ποινή της βάλανε. Κανονική ποινή δηλαδή, όχι με αναστολή.
Έγινε η δίκη;
.
5 χρόνια με αναστολή έφαγε. Εμείς που δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά είμαστε ναζί και εμμονικοι. :smt005:
Απλως δεν εχετε δει γυναικα σε 3δ και μαλιστα λεχωνα, να ξερετε για την επιλοχια καταθλιψη που το ηξεραν ακομα και οι χουντοβασιλικοι μαχαιροβγαλτες οι οποιοι εγραψαν τον ποινικο κωδικα του 1952.
Άβαταρ μέλους
perseus

panos291 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:20 Αυτή που βεβαίωσε 30 χιλιάρικα πρόστιμο στους γονείς είναι προβληματικη. Προφανώς νομίζει πως ο μισθός του μέσου Έλληνα είναι αυτός του εφέτη.
Εχω δει καρχια να αναβάλει δικη πορνογραφιας ,να αθωωνει οπαδους που εδειραν μπατσους και σε 3 λεπτά να ριχνει 5000 προστιμο σε παπου με ψιλικατζιδικο για την αεπι
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ήθελε να εξετάσει τα πειστήρια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

panos291 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:20 Αυτή που βεβαίωσε 30 χιλιάρικα πρόστιμο στους γονείς είναι προβληματικη. Προφανώς νομίζει πως ο μισθός του μέσου Έλληνα είναι αυτός του εφέτη.
Εκει που νομιζεις οτι ο μεσος Ελληνας το εχει προ πολλου τελικιασει, ερχεται και σου διαμαρτυρεται για ακριβεια στα προστιμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”