Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Beria έγραψε: 18 Οκτ 2019, 23:08
Το πρόστιμο μπήκε για να λειτουργήσει ως σοκ.
Η μόνη λύση είναι να τα στείλουν(μαζι με τους γονείς) να δουλεύουν σε κέντρο περιποίησης αδέσποτων για ολα τους τα σαββατοκύριακα για τα επόμενα δύο χρονια
Εγωε τους φίλους μου που είχαμε λιθοβολησει μια αδέσποτη γάτα πριν πενήντα τόσα χρόνια σε ένα χωριό ..που θα έπρεπε να είχα πάει ;
Προσοχή
Δεν υποστηριζω ότι ήταν σωστό αυτό που είχα κάνει
Δεν είναι τιμωρία να σε στείλουν σε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει.
ΤΙμωρία μόνο στους γονείς.
There are decades where you fuck around and days where you find out
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Οκτ 2019, 23:12
Άμα βάλω την κόρη μου να σφάξει μια κότα στο χωριό ..είμαι εγκληματίας ;
Δεν ξέρω αν είναι σωστό από παιδαγωγικής απόψεως ή όχι. Την προετοιμάζεις να ζήσει στη ζούγκλα; Την εξοικειώνεις με την βία γιατί;
Ρώτησε κάποιον ειδικό να σου πει.
Άμα αδέσποτα σκυλιά ή γάτες η αλλά ζώα μου δημιουργούν προβλημματα στην ζωή μου η στην περιουσία μου και ...τα εξαφανίσω είναι έγκλημα ;
Πιο μεγάλο έγκλημα από εάν εξαφανίσω τις κατσαρίδες η τα ποντίκια η τα φίδια στα κτήματα μου ;
Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:27
Αντί για πρόστιμα, ας τα στείλουν σε ψυχίατρο να τα εξετάσει, για να έχουν έστω μια ελπίδα να μεγαλώσουν φυσιολογικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Οκτ 2019, 23:12
Δεν ξέρω αν είναι σωστό από παιδαγωγικής απόψεως ή όχι. Την προετοιμάζεις να ζήσει στη ζούγκλα; Την εξοικειώνεις με την βία γιατί;
Ρώτησε κάποιον ειδικό να σου πει.
Όπως είπα και πιο πριν δεν έχετε ζήσει ζωή στην επαρχία ...πριν σαράντα χρόνια !!!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Οκτ 2019, 23:04
Σε λίγο θα μου πείτε το ότι εάν βάλουμε κάτω ένα γουρούνι η ένα κατσίκι ή αρνί και του κόψουμε τον λαιμό για να το σφάξουμε για να το φάμε θα κάνουμε βάναυση πράξη !!
Σε λίγο θα μου πείτε το ότι εάν βάλουμε κάτω ένα γουρούνι η ένα κατσίκι ή αρνί και του κόψουμε τον λαιμό για να το σφάξουμε για να το φάμε θα κάνουμε βάναυση πράξη !!
Ναι, γι αυτό οι σφαγές ζώων δεν γίνονταν πλέον στο γόνατο για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά και σεβασμού απέναντι στα ζώα.
Επίσης τα πράγματα για σένα θα ήταν ακόμα χειρότερα αν βασανιζες το ζώο πρώτα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Οκτ 2019, 23:16
Άμα αδέσποτα σκυλιά ή γάτες η αλλά ζώα μου δημιουργούν προβλημματα στην ζωή μου η στην περιουσία μου και ...τα εξαφανίσω είναι έγκλημα ;
Πιο μεγάλο έγκλημα από εάν εξαφανίσω τις κατσαρίδες η τα ποντίκια η τα φίδια στα κτήματα μου ;
Εδώ δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή εσύ με βάση το πως συνηθίσαμε ή μεγαλώσαμε. Αυτά τα ορίζει ο μόνος για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Αν αρχίσεις να σκοτώνεις σκυλιά και γάτες επειδή γαβγίζουν ή λερώνουν στην αυλή σου, ξέρεις ότι θα έχεις συνέπειες.
Beria έγραψε: 18 Οκτ 2019, 23:08
Το πρόστιμο μπήκε για να λειτουργήσει ως σοκ.
Η μόνη λύση είναι να τα στείλουν(μαζι με τους γονείς) να δουλεύουν σε κέντρο περιποίησης αδέσποτων για ολα τους τα σαββατοκύριακα για τα επόμενα δύο χρονια
Εγωε τους φίλους μου που είχαμε λιθοβολησει μια αδέσποτη γάτα πριν πενήντα τόσα χρόνια σε ένα χωριό ..που θα έπρεπε να είχα πάει ;
Προσοχή
Δεν υποστηριζω ότι ήταν σωστό αυτό που είχα κάνει
Το εχεις πει κανα 3-4 φορες . Οπως ειπώθηκε το προστιμο ειναι ο αποτρεπτικος παράγοντας τωρα φυσικα και δεν προκειται να ξανα-πει ο πατέρας '' ελα μωρε παιδια ειναι '' . Αμα ειναι να πηγαίνουμε 50 - 50 χρόνια πίσω μπορούμε να φτάσουμε στην περίοδο που τα διαφορετικα ανθρωπινα υποειδη εβλεπαν το ενα το αλλο ως πηγη τροφης . Οποτε τι το φυσιολογικοτερο να σκοτωσεις καποιον για να τον φας ε ?
Και επισης σταματηστε να παραδειγματιζετε οικοσιτα που εκτρεφονται για σίτιση με το μπαινω παρανομα καπου και κλωτσαω ξενο ζωντανο στο κεφαλι γιατι ειναι ''διασκεδαστικο'' .
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Οκτ 2019, 23:21
Οι αδέσποτες γάτες η σκυλιά δεν είναι πρόβλημα ;
Τι διαφορά έχει το να εξαφανίσεις αδέσποτα ζώα από το να σκοτώνεις οικόσιτα ζώα για τροφή;
Η διαφορά της ζούγκλας με την οργανωμένη πολιτεία. Όταν υπάρχει πρόβλημα καλείς τον αρμόδιο να επιληφθεί καταλλήλως, άσχετα αν η πολιτεία είναι αρκετές φορές αργή ή ανίκανη. Δεν παίρνεις το νόμο στα χέρια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 18 Οκτ 2019, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Οκτ 2019, 23:21
Οι αδέσποτες γάτες η σκυλιά δεν είναι πρόβλημα ;
Τι διαφορά έχει το να εξαφανίσεις αδέσποτα ζώα από το να σκοτώνεις οικόσιτα ζώα για τροφή;
Ηταν αδεσποτο που το προσεχε - ταιζε η ιδιοκτητρια του ξενοδοχειου που μπηκαν παρανομα τα ζωντοβολα που υπερασπιζεσαι για να το βασανισουν ρε καραμπαμπα.
Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:27
Αντί για πρόστιμα, ας τα στείλουν σε ψυχίατρο να τα εξετάσει, για να έχουν έστω μια ελπίδα να μεγαλώσουν φυσιολογικά.
Αυτό που είπες είναι πολύ σωστό. Έχουν δυο ασθενείς σε ηλικία που μπορούν ακόμη να θεραπευθούν κι αντί να τους θεραπεύσουν τους καταστρέφουν.
Δηλαδή εσείς οι δύο είσαστε ψυχίατροι τώρα και βγάλατε και γνωμάτευση;
Είναι ευρέως αποδεκτό ότι ο βασανισμός ζώων σηματοδοτεί ψυχική διαταραχή, εξορισμού.
Γιά εκεί πάει το πράγμα. Ακόμα και οι αντιβιωσεις θα θεωρηθούν κάποια μέρα βασανισμός μικροβιων.
Την κότα την τρώνε οι ζωοφιλοι του πχωρουμ, δεν την χαιδολαγανε νυχθημερόν, ωστε να εξαντλησουν την αυστηρότητα του νόμου εναντίον δύο παιδιών.
Αυτό όμως που θα ήθελα να ξέρω από κάποιον νομομαθη είναι το γιατί τιμωρείται ο γονιός για ποινικό αδίκημα του παιδιού του; Δηλαδή εάν σκότωναν αυτά τα δύο παιδιά έναν άνθρωπο, θα έπρεπε να φάνε οι γονεις την ποινή για την ανθρωποκτονια;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢