Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:36
Μιλάμε για παιδιά του δημοτικού ρε σεις. Ήμαρτον. Αγαπάω πολύ τις γάτες, αν ήταν ενήλικες οι δράστες η αντιμετώπισή μου θα ήταν διαφορετική, αλλά τέτοια τιμωρία σε παιδάκια;
Αμάν πια, ξεφύγαμε.
Και μεις υπήρξαμε παιδιά του δημοτικού ρε μεγάλε αλλά δε κλωτσάγαμε γάτες στο κεφάλι μέχρι θανάτου.
Στον παιδοψυχίατρο γρήγορα και σε κάνα παπά για διάβασμα.
Το ξαναπα και στο άλλο βίντεο, τα τετράποδα ζώα καμιά φορά είναι καλύτερα απ' τα δίποδα ζώα.
Όπως φαίνεται τα "μήλα" έπεσαν κάτω απ' τη μηλιά (από την αντίδραση του πατέρα).
Η τιμωρία δεν είναι καν για τα παιδιά, για τους γονείς είναι το πρόστιμο.
Παίζει απλά να τα άφησαν με ένα "και μην το ξανακάνεις" αντί για την ψυχική παρακολούθηση που ορθά ειπώθηκε εδώ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
sport billy έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:18
Είναι εξοντωτικό το πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Οι περισσότερες οικογένειες δεν τα έχουν αυτά τα λεφτά και θα πρέπει να πουλήσουν περιουσιακό στοιχείο σε εποχή κρίσης (αν έχουν), ή να βάλουν δόσεις στην εφορία για 15 χρόνια.
Επειδή για μένα μεγαλύτερη σημασία έχουν οι άνθρωποι παρά οι γάτες, νομίζω ότι ένα πρόστιμο των 5000 ευρώ θα ήτανε ποιο λογικό και θα ήταν εξίσου επιτυχημένη τιμωρία προς νουθέτηση και παραδειγματισμό.
καταρα και αναθεμα στο ονομα και τη μνημη τους,που λεει και ο φριζης
Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:27
Αντί για πρόστιμα, ας τα στείλουν σε ψυχίατρο να τα εξετάσει, για να έχουν έστω μια ελπίδα να μεγαλώσουν φυσιολογικά.
Αυτό που είπες είναι πολύ σωστό. Έχουν δυο ασθενείς σε ηλικία που μπορούν ακόμη να θεραπευθούν κι αντί να τους θεραπεύσουν τους καταστρέφουν.
Δηλαδή εσείς οι δύο είσαστε ψυχίατροι τώρα και βγάλατε και γνωμάτευση;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:42
Και μεις υπήρξαμε παιδιά του δημοτικού ρε μεγάλε αλλά δε κλωτσάγαμε γάτες στο κεφάλι μέχρι θανάτου.
Αυτό είναι επιχείρημα για κάτι τώρα; Και σε πιστεύω ότι δεν το έκανες εσύ, δεν ξέρεις καμιά ιστορία φίλων σου που κάνανε κάτι παρόμοιο;
lonelyrider έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:42
Στον παιδοψυχίατρο γρήγορα και σε κάνα παπά για διάβασμα.
Για το πόσο αποτελεσματικό θα είναι το διάβασμα από παπά έχω τις αμφιβολίες μου. Για το ότι χρειάζονται την βοήθεια ειδικού (παιδοψυχολόγου, όχι παιδοψυχιάτρου, δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτό το πράγμα) συμφωνούμε. Μάλιστα θα έπρεπε να γίνει αυτό χωρίς να διαπομπευθούν.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:41
Ναι για κάποια μυστήριο λόγο το να σκοτώνεις άνθρωπο δεν θεωρείται αρκετά ελαφρύ για να μπορείς να δώσεις μερικά λεφτά και να ξεμπερδεύεις.
sport billy έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:18
Είναι εξοντωτικό το πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Οι περισσότερες οικογένειες δεν τα έχουν αυτά τα λεφτά και θα πρέπει να πουλήσουν περιουσιακό στοιχείο σε εποχή κρίσης (αν έχουν), ή να βάλουν δόσεις στην εφορία για 15 χρόνια.
Επειδή για μένα μεγαλύτερη σημασία έχουν οι άνθρωποι παρά οι γάτες, νομίζω ότι ένα πρόστιμο των 5000 ευρώ θα ήτανε ποιο λογικό και θα ήταν εξίσου επιτυχημένη τιμωρία προς νουθέτηση και παραδειγματισμό.