Αφού ακόμα παίρνεις μπόιthe comet the course the tail έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:11σιγά το μπόιNaida έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:08Είδες που δεν πίστεψες ότι θα γίνει μπόι;the comet the course the tail έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:06 είχα μετρηθεί κάποτε στα φοιτητικά χρόνια. μας μέτρησε μια φίλη με μεζούρα. και με είχε βγάλει 1.79 όσο και έναν φίλο. εγώ νόμιζα ότι είμαι 1.80-1.81, γιατί ήμουν λίγο πιο ψηλός από αυτόν. πίστεψα ότι επίτηδες μου έκοψε πόντους, αλλά δεν είπα τίποτα.
ξαναμετρήθηκα μετά από 10 χρόνια στο αστ. τμήμα που πήγα να βγάλω ταυτότητα, γιατί την παλιά την έσκισα και με έβγαλε 1.82
φέτος, άλλα 10 χρόνια περίπου αργότερα, που μετρήθηκα μαζί με τις ανιψιές μου, ήμουν 1.83![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ύψος του πχώρουμ
Re: Το ύψος του πχώρουμ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Σε εμάς πρόσθεταν 1-2 πόντους γιατί δεν είχαν άτομα και θέλανε. Αλλά σε μένα δεν χρειαζόταν, έπιανα το οριο του 1.82 ούτως ή άλλως.Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:12Γκιόσα με ψυχολογικά ήταν αυτή που με μέτρησε...Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:10Εμένα στον στρατό μου έδωσαν και ένα πόντο. Σήμερα στο φαρμακείο πάντως με έβγαλε η ηλεκτρονική 1.85, οπότε πες 1.83 ξυπόλητος.Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:04 Που είστε... γω δεν έκλεψα τις μετρήσεις του στρατού είπα, αν ήμουν πιο κοντός δεν θα μπορούσα να οδηγήσω βαραντέρο, θα ήθελα βοηθητικές ρόδες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το 1:80 θεωρώ ότι είναι το καλύτερο ύψος, ούτε να βρίσεις στις πόρτες αλλά και να φαίνεσαι στο πλήθος.Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:15Σε εμάς πρόσθεταν 1-2 πόντους γιατί δεν είχαν άτομα και θέλανε. Αλλά σε μένα δεν χρειαζόταν, έπιανα το οριο του 1.82 ούτως ή άλλως.Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:12Γκιόσα με ψυχολογικά ήταν αυτή που με μέτρησε...Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:10
Εμένα στον στρατό μου έδωσαν και ένα πόντο. Σήμερα στο φαρμακείο πάντως με έβγαλε η ηλεκτρονική 1.85, οπότε πες 1.83 ξυπόλητος.
the end
Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:17Το 1:80 θεωρώ ότι είναι το καλύτερο ύψος, ούτε να βρίσεις στις πόρτες αλλά και να φαίνεσαι.Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:15Σε εμάς πρόσθεταν 1-2 πόντους γιατί δεν είχαν άτομα και θέλανε. Αλλά σε μένα δεν χρειαζόταν, έπιανα το οριο του 1.82 ούτως ή άλλως.
Από λίγο παραπάνω και βάλε μια χαρά σας κάθετε
~~¥~~
Από 1.88 και πάνω πάντως 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
τι να το κάμεις Naida μου τώρα στα γεράματα...Naida έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:14Αφού ακόμα παίρνεις μπόι![]()
- Otto Weininger
Το ύψος από μόνο του δεν λέει πολλά. Χρειάζεται και καλή σωματοδομη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε όχι και γεράματα νεότατος άνθρωπος.the comet the course the tail έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:20τι να το κάμεις Naida μου τώρα στα γεράματα...![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
the end
Έλεος ρε Πάνα που τσιμπάς κι εσυ !Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:23τι θες να πεις δεν μπορώ να καταλάβω... εγώ είμαι 170 και ας λέει ό,τι θέλει η γκιόσα.
![]()
Τι φάση πια; Από ποτε μετράει η γνώμη του καθενός εδώ μέσα ;
Αλλά όχι ότι το 1.80 είναι άχαρο ... να είμαστε και σοβαροί
~~¥~~
Ποιος είπε ότι είναι άχαρο, εκτός και αν μιλάς στην πεθερά^ για να τα ακούει η νύφ^
* Όπου πεθερά Πάνας όπου νυφ Όττο...
the end
Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:40 Ποιος είπε ότι είναι άχαρο, εκτός και αν μιλάς στην πεθερά^ για να τα ακούει η νύφ^
No. Just considering >1.80 better than <1.80.
~~¥~~
Επιβεβαιώνει αυτό που είχα διαβάσει και παλιότερα,ότι ο ψηλότερος λαός είναι οι Ολλανδοί (μέσος όρος).Highlander έγραψε: 18 Οκτ 2019, 19:38Εδώ λέει ότι είναι πιο κοντοί από εμάς.vantono έγραψε: 18 Οκτ 2019, 10:35 Πάντως αυτό που προηγείται μεχρι στιγμής στο πολ του πχορουμ, πιστευω πως ειναι και ο μέσος όρος ύψους για την Ελλάδα. Ο πιο ψηλός λαός που εχω γνωρίσει,ειναι οι Σέρβοι. 1,78 η κοντύτερη Σέρβα και 1.90 ο κοντύτερος Σέρβος. Τι τους ταίζουνε!![]()
![]()
https://www.instagram.com/p/Bibkyjfnt1M ... e=ig_embed
Στρατονομία, τύπε;Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:15Σε εμάς πρόσθεταν 1-2 πόντους γιατί δεν είχαν άτομα και θέλανε. Αλλά σε μένα δεν χρειαζόταν, έπιανα το οριο του 1.82 ούτως ή άλλως.Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:12Γκιόσα με ψυχολογικά ήταν αυτή που με μέτρησε...Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:10
Εμένα στον στρατό μου έδωσαν και ένα πόντο. Σήμερα στο φαρμακείο πάντως με έβγαλε η ηλεκτρονική 1.85, οπότε πες 1.83 ξυπόλητος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2320 Προβολές
-