Με τι νικ έγραφες για να δω αν σε θυμάμαι και γω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Being Fat
Re: Being Fat
Δεν γράφω με νικ νειμ , Ονοματεπώνυμο , δεν θυμάμαι τον τόπο που σε πετυχα αλλά φάτσα μου συμβαίνει να ξεχνώ όταν Μ ε ξεχνουν θα σου στείλω φωτο κάποια στιγμή.
Ποιήματα δεν έγραφα αλλού, μόνο εδώ (και στο παλιό που έκλεισε), αν έγραφα σε φόρουμ με μηχανές που γράφω θα με έπαιρναν με τις ντομάτες.Kiki mat έγραψε: 18 Οκτ 2019, 21:50Δεν γράφω με νικ νειμ , Ονοματεπώνυμο , δεν θυμάμαι τον τόπο που σε πετυχα αλλά φάτσα μου συμβαίνει να ξεχνώ όταν Μ ε ξεχνουν θα σου στείλω φωτο κάποια στιγμή.
the end
Γιατί να σε πάρουν με τις ντομάτες,δεν υπάρχει κακή τέχνη μόνον κακή φιλοσοφία ,αλλά εγώ φιλόσοφος δεν είμαι . Ακου είμαι σχεδόν 1,70 έφτασα σχεδόν 1,62 και τωρα ψ ηλωνω σήμερα είμαι στο 1,65 είχα φτάσει 85 κιλά και τώρα είμαι 76 έχω βάλει στόχο τα 60 ,ιατρικός λόγος . Τα πάντα είναι εφικτά. Εμένα μου αρεσω στα 70 κιλά που θεωρητικά είναι πάλι πολλά. Δεν σκοπεύω να γίνω ανορεξικιά . Να μην φας εσύ που με συμβουλεύεις μην τρως τίποτα.Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:09Ποιήματα δεν έγραφα αλλού, μόνο εδώ (και στο παλιό που έκλεισε), αν έγραφα σε φόρουμ με μηχανές που γράφω θα με έπαιρναν με τις ντομάτες.
viewtopic.php?f=33&t=15588Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:03Γιατί να σε πάρουν με τις ντομάτες,δεν υπάρχει κακή τέχνη μόνον κακή φιλοσοφία ,αλλά εγώ φιλόσοφος δεν είμαι . Ακου είμαι σχεδόν 1,70 έφτασα σχεδόν 1,62 και τωρα ψ ηλωνω σήμερα είμαι στο 1,65 είχα φτάσει 85 κιλά και τώρα είμαι 76 έχω βάλει στόχο τα 60 ,ιατρικός λόγος . Τα πάντα είναι εφικτά. Εμένα μου αρεσω στα 70 κιλά που θεωρητικά είναι πάλι πολλά. Δεν σκοπεύω να γίνω ανορεξικιά . Να μην φας εσύ που με συμβουλεύεις μην τρως τίποτα.Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:09Ποιήματα δεν έγραφα αλλού, μόνο εδώ (και στο παλιό που έκλεισε), αν έγραφα σε φόρουμ με μηχανές που γράφω θα με έπαιρναν με τις ντομάτες.Kiki mat έγραψε: 18 Οκτ 2019, 21:50
Δεν γράφω με νικ νειμ , Ονοματεπώνυμο , δεν θυμάμαι τον τόπο που σε πετυχα αλλά φάτσα μου συμβαίνει να ξεχνώ όταν Μ ε ξεχνουν θα σου στείλω φωτο κάποια στιγμή.
Ευτυχώς άρχισα να τρώω.
the end
Πέρασες φάση λοιπόν ,είναι πιθανόν να σουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας;Πάνας έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:06viewtopic.php?f=33&t=15588Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:03Γιατί να σε πάρουν με τις ντομάτες,δεν υπάρχει κακή τέχνη μόνον κακή φιλοσοφία ,αλλά εγώ φιλόσοφος δεν είμαι . Ακου είμαι σχεδόν 1,70 έφτασα σχεδόν 1,62 και τωρα ψ ηλωνω σήμερα είμαι στο 1,65 είχα φτάσει 85 κιλά και τώρα είμαι 76 έχω βάλει στόχο τα 60 ,ιατρικός λόγος . Τα πάντα είναι εφικτά. Εμένα μου αρεσω στα 70 κιλά που θεωρητικά είναι πάλι πολλά. Δεν σκοπεύω να γίνω ανορεξικιά . Να μην φας εσύ που με συμβουλεύεις μην τρως τίποτα.Πάνας έγραψε: 18 Οκτ 2019, 22:09
Ποιήματα δεν έγραφα αλλού, μόνο εδώ (και στο παλιό που έκλεισε), αν έγραφα σε φόρουμ με μηχανές που γράφω θα με έπαιρναν με τις ντομάτες.
Ευτυχώς άρχισα να τρώω.
Μπορεί δεν ξέρω. Σίγουρα ήταν και είναι στεναχώρια.Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:19 Πέρασες φάση λοιπόν ,είναι πιθανόν να σουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας;
the end
-
Γιάννης
Tην Κυριακή;Naida έγραψε: 18 Οκτ 2019, 21:26Όχι καλέ.
Αλλά Δευτέρα έχει πισινό, Τεταρτη μπούτι, Παρασκευή τίποτα και Σάββατο ελεύθερο![]()
Μην κάνετε αυστηρές δίαιτες . Προτιμάτε πλήρη προϊόντα και αυξηστε την κίνηση σας .Τρώτε δύο φορές την βδομάδα ψάρι και κοψτε τα τρόφιμα με συντηρητικά . Τρώτε τυρί από ανθόγαλο.Και μην π α ραλειπετε γεύματα. Εγώ κοτόπουλο ειχα κανονικά για χθες κατσικάκι εφα γαα. Επιτρεψτε τον εαυτό σας να κάνει παρασπονδία μία φορά την εβδομάδα. Και δυο φρούτα την ημέρα. Tip όταν έχετε λαδερα ,μπάμιες φασολάκια,αρακα φατε και ενα βραστό αυγό και ένα κομμάτι τυρί . Εγώ κάνω δίαιτα και όλη μέρα τρώω .
Η Κυριακή είναι του θεού.Του ξανθού του γαλανομάτη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
μήπως σας έχει συστήσει το πχόρουμ η Αθηνάμας;Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:41 Μην κάνετε αυστηρές δίαιτες . Προτιμάτε πλήρη προϊόντα και αυξηστε την κίνηση σας .Τρώτε δύο φορές την βδομάδα ψάρι και κοψτε τα τρόφιμα με συντηρητικά . Τρώτε τυρί από ανθόγαλο.Και μην π α ραλειπετε γεύματα. Εγώ κοτόπουλο ειχα κανονικά για χθες κατσικάκι εφα γαα. Επιτρεψτε τον εαυτό σας να κάνει παρασπονδία μία φορά την εβδομάδα. Και δυο φρούτα την ημέρα. Tip όταν έχετε λαδερα ,μπάμιες φασολάκια,αρακα φατε και ενα βραστό αυγό και ένα κομμάτι τυρί . Εγώ κάνω δίαιτα και όλη μέρα τρώω .
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
νύχτα έγραψε: 20 Οκτ 2019, 17:02μήπως σας έχει συστήσει το πχόρουμ η Αθηνάμας;Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:41 Μην κάνετε αυστηρές δίαιτες . Προτιμάτε πλήρη προϊόντα και αυξηστε την κίνηση σας .Τρώτε δύο φορές την βδομάδα ψάρι και κοψτε τα τρόφιμα με συντηρητικά . Τρώτε τυρί από ανθόγαλο.Και μην π α ραλειπετε γεύματα. Εγώ κοτόπουλο ειχα κανονικά για χθες κατσικάκι εφα γαα. Επιτρεψτε τον εαυτό σας να κάνει παρασπονδία μία φορά την εβδομάδα. Και δυο φρούτα την ημέρα. Tip όταν έχετε λαδερα ,μπάμιες φασολάκια,αρακα φατε και ενα βραστό αυγό και ένα κομμάτι τυρί . Εγώ κάνω δίαιτα και όλη μέρα τρώω .
Αποκλείεται
Αν ηταν θα εβαζε στον επίλογο και ενα:
Και κυρίως να τον τρωτε κοριτσια
Τον υδατανθρακα, με μακαρόνια, ταχίνι, πατατουλες
ωραία πύτισσα η ζωή
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Και εγώ χορτάτη ε ιμαι δικιά μου ή δικε μου.Εχω δύο φέτες ψωμί την ημέρα . Και πατατουλα ψητή εάν θέλω άλλα αφαιρω την μία φέτα ψωμί. Να τον τρως και εσύ είναι καλός . Πολύ καλός και υγειηνος.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 20 Οκτ 2019, 17:07νύχτα έγραψε: 20 Οκτ 2019, 17:02μήπως σας έχει συστήσει το πχόρουμ η Αθηνάμας;Kiki mat έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:41 Μην κάνετε αυστηρές δίαιτες . Προτιμάτε πλήρη προϊόντα και αυξηστε την κίνηση σας .Τρώτε δύο φορές την βδομάδα ψάρι και κοψτε τα τρόφιμα με συντηρητικά . Τρώτε τυρί από ανθόγαλο.Και μην π α ραλειπετε γεύματα. Εγώ κοτόπουλο ειχα κανονικά για χθες κατσικάκι εφα γαα. Επιτρεψτε τον εαυτό σας να κάνει παρασπονδία μία φορά την εβδομάδα. Και δυο φρούτα την ημέρα. Tip όταν έχετε λαδερα ,μπάμιες φασολάκια,αρακα φατε και ενα βραστό αυγό και ένα κομμάτι τυρί . Εγώ κάνω δίαιτα και όλη μέρα τρώω .
Αποκλείεται
Αν ηταν θα εβαζε στον επίλογο και ενα:
Και κυρίως να τον τρωτε κοριτσια, εγω τον χόρτασα:D στην ζωη μου ενω βλεπω άλλες συνομιληκες να τον ζητάνε ακομα
![]()
![]()
Τον υδατανθρακα, με μακαρόνια, ταχίνι, πατατουλες