ρε κουρκουμπίνι εσύ τι ύψος και κιλά έχεις;sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2018, 11:13Κάτι με μοτέρ 500w το λιγότερο και μπαταρία ~17Ah.[42] έγραψε: 30 Μάιος 2018, 11:01ύψος-κιλά;sys3x έγραψε: 19 Μάιος 2018, 02:40 Κυρίως για ΑΒΑ.
ΑΒ=7χλμ περίπου σε αστικό κέντρο.
Έχω υπολογίσει όλα τα προ και τα κονς (τα συζητάμε και πιο αναλυτικά) και έχω καταλήξει ότι η βενζίνη θα βοηθούσε μόνο σε περίπτωση που θα κουβαλούσα 2-3 σακούλες παραπάνω ώνια.
Θέλω να έχω τα 35-45 χλμ/ω άνετα και αυτονομία ~30-40 χλμ χωρίς καθόλου υποβοήθηση. Αν το συνολικό βάρος του ποδηλάτου είναι στα 25-35 κιλά με αυτές τις προδιαγραφές το χω. Υπολογίζω το κόστος γύρω στα 1000-1500 αλλά από Κίνα δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν για τα έξοδα του τελωνείου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
-
[42]
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Θές να με βοηθήσεις σε κάτι που έχω υπολογίσει ήδη;[42] έγραψε: 30 Μάιος 2018, 11:36ρε κουρκουμπίνι εσύ τι ύψος και κιλά έχεις;sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2018, 11:13Κάτι με μοτέρ 500w το λιγότερο και μπαταρία ~17Ah.
Θέλω να έχω τα 35-45 χλμ/ω άνετα και αυτονομία ~30-40 χλμ χωρίς καθόλου υποβοήθηση. Αν το συνολικό βάρος του ποδηλάτου είναι στα 25-35 κιλά με αυτές τις προδιαγραφές το χω. Υπολογίζω το κόστος γύρω στα 1000-1500 αλλά από Κίνα δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν για τα έξοδα του τελωνείου.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Eνα υπάρχει για την περιπτωσή σου.
800 χ crossrunner με πανίσχυρο ηλεκτρικο μοτέρ .
800 χ crossrunner με πανίσχυρο ηλεκτρικο μοτέρ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έχει πάρα πολλά τέτοια, υπερβολικά πολλά άλλα δεν μου αρέσουν αυτοί οι σκελετοί, αν δεν βαριέμαι θα ποστάρω μετά, εντωμεταξύ οι σκελετοί που μου αρέσουν δεν έχουν από όσο βλέπω τα τουμπανομοτέρ και δεν ξέρω αν δέχονται κάστομ παραγγελίες οι Κινέζοι.Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 12:10 Eνα υπάρχει για την περιπτωσή σου.
800 χ crossrunner με πανίσχυρο ηλεκτρικο μοτέρ .![]()
.
.
Βασικά δεν ξέρω αν το έχεις ψάξει καθόλου το θέμα με τα ηβικες αλλά βλέπω ότι τουλάχιστον τα λίγο πιο ακριβά έχουν αρκετά προσεγμένες αναρτήσεις και φρένα, όσο για την επιτάχυνση ξέρεις. Δεν ξέρω αν αρκούν αλλά για αυτές τις ταχύτητες φαίνονται οκ.
.
.
σε δουλευει ρε το κάθαρμα, χοντα σου έστειλεsys3x έγραψε: 30 Μάιος 2018, 13:35Έχει πάρα πολλά τέτοια, υπερβολικά πολλά άλλα δεν μου αρέσουν αυτοί οι σκελετοί, αν δεν βαριέμαι θα ποστάρω μετά, εντωμεταξύ οι σκελετοί που μου αρέσουν δεν έχουν από όσο βλέπω τα τουμπανομοτέρ και δεν ξέρω αν δέχονται κάστομ παραγγελίες οι Κινέζοι.Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 12:10 Eνα υπάρχει για την περιπτωσή σου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
vtec master raceΑγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 12:10 Eνα υπάρχει για την περιπτωσή σου.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Έχει πάντως πολλά μάουντεν με 2 και 3k βατ μοτεράκια, νταξ μόνο όνομα έβαλε, σιγά μην το έψαχνα.enaon έγραψε: 30 Μάιος 2018, 13:41σε δουλευει ρε το κάθαρμα, χοντα σου έστειλεsys3x έγραψε: 30 Μάιος 2018, 13:35Έχει πάρα πολλά τέτοια, υπερβολικά πολλά άλλα δεν μου αρέσουν αυτοί οι σκελετοί, αν δεν βαριέμαι θα ποστάρω μετά, εντωμεταξύ οι σκελετοί που μου αρέσουν δεν έχουν από όσο βλέπω τα τουμπανομοτέρ και δεν ξέρω αν δέχονται κάστομ παραγγελίες οι Κινέζοι.Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 12:10 Eνα υπάρχει για την περιπτωσή σου.
![]()
.
.
Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
Ηλεκτρικό ποδήλατο = friendzone ακαριαία από όλες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έχω αυτοκίνητο.Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 13:53 Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
.
.
Δεν έχει σημασία .
Θα χαρακτηριστείς ανεξίτηλα με την εμφάνιση , εποχούμενος επί ηλεκτρικού, και θα τους προκαλείς θυμηδία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό το ξέρεις από εκείνον τον γνωστό του Πολ;Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 14:06Δεν έχει σημασία .
Θα χαρακτηριστείς ανεξίτηλα με την εμφάνιση , εποχούμενος επί ηλεκτρικού, και θα τους προκαλείς θυμηδία.
.
.
Α νταξ τότες, άρχισα να ανησυχώ.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές