ευχαριστουμε τον χρηστη γραφικο για τη συμμετοχη του. πανε πακυ ασ το δεν πειραζει
καταλαβαμε
Εκεινο που μ αρεσει ειναι να παριστανεις τον ((προδευτικο)) ενω αποδεχεσαι την υπαρξη ενος φεουδαρχικου νομου στο ζητημα της ιθαγενειας και της υπηκοοτητας,Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:02 Ποιος δίνει δεκάρα για τα τελευταία σταλινικά κατάλοιπα στην Ευρώπη, που βάζουν όρο για ΑΦΜ και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αλλά και για το μόνο κόμμα εξουσίας παγκοσμίως που θέλει αποκομμένη τη διασπορά για να συνεχίσει να διεκδικεί εξουσία σε μια χώρα με πανεπιστήμια κέντρα ανομίας;
Εγώ αν ήμουν Μητσοτάκης θα έγραφα στα τέτοια μου την τριτοκοσμική αχρηστερά, θα έκανα μια συναίνεση με Κινάλ (και Βελόπουλο στην ανάγκη) ώστε να περάσει με 180 ψήφους, κι ας μην ισχύσει στις επόμενες εκλογές (έτσι κι αλλιώς θα είναι με απλή αναλογική, άρα τζούφιες).
παιδια το κουκλοθεατρακι αλλου παρακαλωzteo έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:49Εκεινο που μ αρεσει ειναι να παριστανεις τον ((προδευτικο)) ενω αποδεχεσαι την υπαρξη ενος φεουδαρχικου νομου στο ζητημα της ιθαγενειας και της υπηκοοτητας,Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:02 Ποιος δίνει δεκάρα για τα τελευταία σταλινικά κατάλοιπα στην Ευρώπη, που βάζουν όρο για ΑΦΜ και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αλλά και για το μόνο κόμμα εξουσίας παγκοσμίως που θέλει αποκομμένη τη διασπορά για να συνεχίσει να διεκδικεί εξουσία σε μια χώρα με πανεπιστήμια κέντρα ανομίας;
Εγώ αν ήμουν Μητσοτάκης θα έγραφα στα τέτοια μου την τριτοκοσμική αχρηστερά, θα έκανα μια συναίνεση με Κινάλ (και Βελόπουλο στην ανάγκη) ώστε να περάσει με 180 ψήφους, κι ας μην ισχύσει στις επόμενες εκλογές (έτσι κι αλλιώς θα είναι με απλή αναλογική, άρα τζούφιες).![]()
Ε οχι το κουκλοθεατρακι δεν φτανει στο θεατρο Συριζα vs ΝΔ.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:51παιδια το κουκλοθεατρακι αλλου παρακαλωzteo έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:49Εκεινο που μ αρεσει ειναι να παριστανεις τον ((προδευτικο)) ενω αποδεχεσαι την υπαρξη ενος φεουδαρχικου νομου στο ζητημα της ιθαγενειας και της υπηκοοτητας,Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:02 Ποιος δίνει δεκάρα για τα τελευταία σταλινικά κατάλοιπα στην Ευρώπη, που βάζουν όρο για ΑΦΜ και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αλλά και για το μόνο κόμμα εξουσίας παγκοσμίως που θέλει αποκομμένη τη διασπορά για να συνεχίσει να διεκδικεί εξουσία σε μια χώρα με πανεπιστήμια κέντρα ανομίας;
Εγώ αν ήμουν Μητσοτάκης θα έγραφα στα τέτοια μου την τριτοκοσμική αχρηστερά, θα έκανα μια συναίνεση με Κινάλ (και Βελόπουλο στην ανάγκη) ώστε να περάσει με 180 ψήφους, κι ας μην ισχύσει στις επόμενες εκλογές (έτσι κι αλλιώς θα είναι με απλή αναλογική, άρα τζούφιες).![]()
ρε συ ζτεο μετα απο 4 χρονια στο πλευρο του μαρινακη που του πουλησες και το σταθμο μηπως το να παριστανετε τους αριστερους ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας?zteo έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:52 Ρε συ πηζον μετα απο 4 χρονια μνημονιακης και συντηριτικης διακυβερνησης απο τον Συριζα το να παριστανεται τους αντισυστημικους ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας.
Την ποιητική δεν την ομιλώ μεσιέ μουπήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:47 δεν καταλαβαινεις τον βαρωνο και την χουντα?![]()
ευχαριστουμε τον χρηστη γραφικο για τη συμμετοχη του. πανε πακυ ασ το δεν πειραζει![]()
καταλαβαμε
Αν, εντός καπιταλισμού, πράξει το ΚΚΕ σα να είχαμε κομμουνισμό καταστρέφεται, οπότε κερδισμένη η δεξιά.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:01 ρε συ ζτεο μετα απο 4 χρονια στο πλευρο του μαρινακη που του πουλησες και το σταθμο μηπως το να παριστανετε τους αριστερους ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας?
αρα στη γωνια σαν τους γερους στο μαπετ σοου και να διαιρειτε τον κοσμο σε καθαρους και μη.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:08Αν, εντός καπιταλισμού, πράξει το ΚΚΕ σα να είχαμε κομμουνισμό καταστρέφεται, οπότε κερδισμένη η δεξιά.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:01 ρε συ ζτεο μετα απο 4 χρονια στο πλευρο του μαρινακη που του πουλησες και το σταθμο μηπως το να παριστανετε τους αριστερους ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας?
Αν κάνει τις ελάχιστες δυνατές υποχωρήσεις ώστε να επιβιώσει, θα του το χτυπάμε οπότε πάλι κερδισμένη η δεξιά.
Βασική τακτική της δεξιάς είναι το να λέει παραλλαγές του "αποκλείεται κάποιος να επιβιώσει εντός καπιταλισμού ακολουθώντας τα κομμουνιστικά ιδεώδη, άρα δεν υπάρχει κανένας κομμουνιστής και δεν δέχομαι να μου μιλάει περί κομμουνισμού ένας μη κομμουνιστής". Έτσι νομίζουν ότι επιβάλλουν σιωπή.
Να μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητο το σύριζα το καπιταλιστικό του έργο;πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:12 αρα στη γωνια σαν τους γερους στο μαπετ σοου και να διαιρειτε τον κοσμο σε καθαρους και μη.
Μονο και μονο για να μην διαλυθειτε.
ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΡΕ.
Για το νόμο περί ψήφου από το εξωτερικό χρειάζονται 200.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:02 Ποιος δίνει δεκάρα για τα τελευταία σταλινικά κατάλοιπα στην Ευρώπη, που βάζουν όρο για ΑΦΜ και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αλλά και για το μόνο κόμμα εξουσίας παγκοσμίως που θέλει αποκομμένη τη διασπορά για να συνεχίσει να διεκδικεί εξουσία σε μια χώρα με πανεπιστήμια κέντρα ανομίας;
Εγώ αν ήμουν Μητσοτάκης θα έγραφα στα τέτοια μου την τριτοκοσμική αχρηστερά, θα έκανα μια συναίνεση με Κινάλ (και Βελόπουλο στην ανάγκη) ώστε να περάσει με 180 ψήφους, κι ας μην ισχύσει στις επόμενες εκλογές (έτσι κι αλλιώς θα είναι με απλή αναλογική, άρα τζούφιες).
Αυτη ειναι η διαφορα μας εσυ θελεις τον Συριζαιο Μαρινακη να ελεγχει τα μηντια εναντι του Νεο δημοκρατη Μαρινακη.Εγω θελω να τα ελεγχει τα μηντια ο λαος.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:01ρε συ ζτεο μετα απο 4 χρονια στο πλευρο του μαρινακη που του πουλησες και το σταθμο μηπως το να παριστανετε τους αριστερους ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας?zteo έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:52 Ρε συ πηζον μετα απο 4 χρονια μνημονιακης και συντηριτικης διακυβερνησης απο τον Συριζα το να παριστανεται τους αντισυστημικους ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας.