Με δικό της σπίτι. Αν παίξει ενοίκιο, δε βγαίνει.
Μη το δενετε οτι σε όλους έχει χαριστεί σπίτι.
Με δικό της σπίτι. Αν παίξει ενοίκιο, δε βγαίνει.
Αυτά περίμενα, δικέ μου!
Με 3000 έχεις και πλεόνασμα άλλα 1500€.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:44Και με 3000 δεν είναι άσχημα. Καλύπτεις περισσότερες υποχρεώσεις και βασικές ανάγκες.
Αν μπορείς να την βγάζεις καθαρή, μη δουλεύεις. Όμως ως πότε θα την βγάζεις καθαρή;Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 20:22Δεν-μπορώ-να-αντιληφθώ-τι-εξέφρασα-λάθος-και-κατέληξες-στα-περισσότερα-συμπεράσματα-που-κατέληξες. Σε ότι αφορά την "εκδίκηση", δεν είπα ότι έχει κάτι το επαναστατικό το να μη δουλεύεις. Παρατηρώ πως δεν υπάρχουν πια κίνητρα για να είναι κανείς εργαζόμενος, παρά μόνο ο εκφοβισμός.
+1Naida έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:29 Ναι καλά ξυπνάτε τώρα γιατί η ζωή περνάει και χάνεται και αυτό είναι γεγονός.
αεριτζήδες, φάιντφλουγκμας, πες τα
Γι' αυτό ανέφερα πριν για σάπισμα σωματικό,ψυχικό κτλ άπαξ και πέσεις στην απραξία περνάς και στην ανυπαρξία. Η κατάθλιψη είναι βέβαιη και όλα γίνονται ενας φαύλος κύκλος.νύχτα έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:48+1Naida έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:29 Ναι καλά ξυπνάτε τώρα γιατί η ζωή περνάει και χάνεται και αυτό είναι γεγονός.
με κάτι τέτοιες "ρομαντικές" εξιδανικευτικές σαχλαμάρες φτάνουμε
στον μηδενισμό κι εντέλει στην κατάθλιψη, δεν συμβαίνουν τυχαία όλα αυτά
έχω περάσει από κει, κι όχι μόνο, δυστυχώς
αεριτζήδες, φάιντφλουγκμας, πες τα
το θέμα είναι ότι άπαξ και πάθεις* αυτό που έγραψα παραπάνω στη νάιδα,
έχεις απαξιώσει τόσο την κάλυψη των αναγκών σου, παναπεί τις έχεις εκμηδενίσει,
οπότε δεν έχεις και κανένα ουσιαστικό κίνητρο να τις ικανοποιήσεις, συνεπώς
στα παπάρια σου το χρήμα και όσα εξαρτώνται από την ύπαρξή του
*διότι το παθαίνεις, σαν τον έρωτα, δεν είναι προμελετημένο
Να δούμε πότε θα εμφανιστεί στην εξίσωση και το 35άωρο!ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:39 Από δω το πήγατε από εκι το φέρατε, στο 1500 του βασικού καταλήξατε.![]()
Αντιμπούμερ κι έτσι τύπε μου;Feindflug έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:36Εννοώ, τύπε, αυτά τα
- Εγώ κάποτε δούλευα 24ωρα συνεχόμενα δεν παραπονιόμουν
- Όποιος δουλεύει, έχει προκοπή
- Οι άνεργοι είναι τεμπέληδες
- Ευκαιρίες υπάρχουν
και λοιπές μπούρδες που λένε οι μεσήλικες+ για να δικαιολογήσουν τον βόθρο που ονομάζουν ελληνική κοινωνία για τον οποίο είναι υπεύθυνοι.
Μπορεί η ζωή τους να θυμίζει ασπρόμαυρη, παλαιά ελληνική ταινία αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ.
Επίσης, τύποι, τα πολλά λεφτά θέλουν τρόπο, όχι κόπο.
Τι ερωτήσεις είναι αυτές ρε γαλή; Πας καλά;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:43Εγώ έχω 30 χρόνια ένσημα ως ενήλικη. Τα χαρτομάντηλα που πούλαγα στα 5 δεν πιάνονται.
Επ' ευκαιρία, εσύ πόσα ένσημα έχεις;
Ξέρουμε ζητάτε πλήρη αποδοχή στις δεξιές πρακτικές της εκμετάλλευσης αλλά δεν. Θα διαμαρτυρόμαστε για τα αυτονόητα κι ας μην είμαι κομμουνι.
Γάμησέ τα, θέλουμε διακαιώματα για τους εργαζόμενους την εποχή που ζούμε. Σα να λέμε περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη. Είμαστε αδιόρθωτοι. Λες και μετά από τόσα χρόνια συνεχούς καπιταλισμού υπάρχει ακόμα περιθώριο για διεκδικήσεις. Άξιοι όσοι παίρνουν σαν δεδομένο ότι μπροστά υπάρχει μόνο κατηφόρα και πορεύονται με αυτό.
Εγώ δεν ζητώ τίποτα. Άλλος/οι κλαψομουνιάζει/ουν στο νήμα.Naida έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:59Ξέρουμε ζητάτε πλήρη αποδοχή στις δεξιές πρακτικές της εκμετάλλευσης αλλά δεν. Θα διαμαρτυρόμαστε για τα αυτονόητα κι ας μην είμαι κομμουνι.
Το να επιλέγεις να μην εργαστείς για να "τιμωρήσεις" την κοινωνία δεν είναι αγώνας παντως. Ο αγώνας δίνεται μέσα στην αρένα όχι από τις κερκίδες.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:00Γάμησέ τα, θέλουμε διακαιώματα για τους εργαζόμενους την εποχή που ζούμε. Σα να λέμε περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη. Είμαστε αδιόρθωτοι. Λες και μετά από τόσα χρόνια συνεχούς καπιταλισμού υπάρχει ακόμα περιθώριο για διεκδικήσεις. Άξιοι όσοι παίρνουν σαν δεδομένο ότι μπροστά υπάρχει μόνο κατηφόρα και πορεύονται με αυτό.