Κάτσε να το συζητήσουμε: ποιο από αυτά λες να βγάλουμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανεπρόκοποι όλου του κόσμου ενωθείτε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γραφικός
Re: Ανεπρόκοποι όλου του κόσμου ενωθείτε
Εννοώ, τύπε, αυτά τα
- Εγώ κάποτε δούλευα 24ωρα συνεχόμενα δεν παραπονιόμουν
- Όποιος δουλεύει, έχει προκοπή
- Οι άνεργοι είναι τεμπέληδες
- Ευκαιρίες υπάρχουν
και λοιπές μπούρδες που λένε οι μεσήλικες+ για να δικαιολογήσουν τον βόθρο που ονομάζουν ελληνική κοινωνία για τον οποίο είναι υπεύθυνοι.
Μπορεί η ζωή τους να θυμίζει ασπρόμαυρη, παλαιά ελληνική ταινία αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ.
Επίσης, τύποι, τα πολλά λεφτά θέλουν τρόπο, όχι κόπο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Γραφικός
Εν τω μεταξύ ξέχασα να γράψω ρούχα και θα θυμηθώ και άλλα απαραίτητα που δεν έγραψα.
σορυ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Για τη λίστα που παρέθεσες βάζω μίνιμουμ 1.300 μήνα. Για οικογένεια εννεοίται οτι μιλάμε για 1.300 x2 / μηνα.
-
Γραφικός
Με 1300 τριμελής οικογένεια βγαίνει χαλαρά.mao mao έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:31Mιλάμε για 1.300 το μήνα μίνιμουμ.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:27Ο ελάχιστος είναι αυτός που σου επιτρέπει να καλύψεις αυτάmao mao έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:22 μπορούμε να ορίσουμε και ένα καθαρό μηνιαίο ποσό του αξιοπρεπή μισθού;
Ο αξιοπρεπής είναι αυτός που θα σου επιτρέψει να κάνεις οικογένεια. Άσχετο από το αν τελικά κάνεις, το θέμα είναι να μπορείς.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 16:49 1) Νοίκι
2) Φαΐ
3) Θέρμανση
4) Λογαριασμοί
5) Υγεία
6) Να μου μένει τουλάχιστον άλλο ένα τέταρτο απ' όσο χρειάστηκαν τα προηγούμενα για τις καύλες μου (βιβλία, τσιγάρα κλπ).
7) Να υπάρχει τουλάχιστον μία μέρα την εβδομάδα που θα μπορώ να ξεχάσω την ύπαρξη της εργασίας μου, να μην με αφορά καθόλου
8) Κάθε μέρα να έχει τουλάχιστον πέντε ώρες που να μη με αφορά καθόλου η επιχείρηση. Να μπορώ να κλείσω το κινητό. Εννοείται εκτός ωραρίου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γραφικός
Ναι, είναι 1300, αλλά για να είναι κάποιος αυτάρκης δεν μπορεί να βγει τίποτα από αυτά.mao mao έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:37 σορυ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Για τη λίστα που παρέθεσες βάζω μίνιμουμ 1.300 μήνα. Για οικογένεια εννεοίται οτι μιλάμε για 1.300 x2 / μηνα.
Από δω το πήγατε από εκι το φέρατε, στο 1500 του βασικού καταλήξατε. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
με 1.300 μόνος μπορείς να είσαι αυτάρκης άνετα.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:38Ναι, είναι 1300, αλλά για να είναι κάποιος αυτάρκης δεν μπορεί να βγει τίποτα από αυτά.mao mao έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:37 σορυ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Για τη λίστα που παρέθεσες βάζω μίνιμουμ 1.300 μήνα. Για οικογένεια εννεοίται οτι μιλάμε για 1.300 x2 / μηνα.
-
Γραφικός
Ε, τώρα να βάζεις τα παιδάκια να πουλάνε χαρτομάντιλα στα φανάρια δεν είναι σωστό. Πρέπει να πάνε και σχολείο.
Και μη μου αρχίσετε τα "εγώ έξι μηνών δούλευα κομπρεσέρ στην οικοδομή".
Αθάνατο κκε. Και μετεωρίτης να πέσει, αυτοί σταθεροί στο όραμα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τόσα χρειάζονται πάνω κάτω για να πεις ότι καλύπτεις υποχρεώσεις και ζεις κιόλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:39 Από δω το πήγατε από εκι το φέρατε, στο 1500 του βασικού καταλήξατε.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εγώ έχω 30 χρόνια ένσημα ως ενήλικη. Τα χαρτομάντηλα που πούλαγα στα 5 δεν πιάνονται.
Επ' ευκαιρία, εσύ πόσα ένσημα έχεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και με 3000 δεν είναι άσχημα. Καλύπτεις περισσότερες υποχρεώσεις και βασικές ανάγκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γράψτε και για τότε που ζούσατε με 20.000 δρχ μισθό τον μήνα ενώ ο βασικός ήταν 30.000, είχατε οικογένεια, κάνατε οικονομία και αγοράσατε αυτοκίνητο, παραθαλάσσιο οικόπεδο στο οποίο χτίσατε αυθαίρετο, σπουδάσατε 2 παιδιά και και και...
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-