!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η κατάντια του ΚΚΕ στις μέρες μας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Η κατάντια του ΚΚΕ στις μέρες μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Η συνεννοηση του κκε με το συστημα γινεται αντιληπτη και απ το οτι συνεχιζουν να κραζουν συριζα στη βουλη οπως ακριβως και η νδ.
Μια τακτικη. αζ ουαν..
Οποιος καταλαβε καταλαβε..
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Δε μπορεις κυριε συριζα να ερχεσαι και να μας παιρνεις την πελατεια. εμεις πουλαμε επανασταση 100 χρονια.
Απο που κι ως που?
κοιτα, σφυροδρεπανο οριτζιναλ. κοιτα, αρχειο, οπλο μπελλογιανη κλπ.
Που πας ρε καρατσίπρο? εχουμε χρυσοβουλα εμεις εδω περα.
Το φραντσάιζ της επαναστασης ειναι αποκλειστικο.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Ο σταθμος παραπολιτικα του Μαρινακη ειναι ο πρωην 902 για οσους δεν το ξερουν.
Τυχαιο ε?
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Ποιος δίνει δεκάρα για τα τελευταία σταλινικά κατάλοιπα στην Ευρώπη, που βάζουν όρο για ΑΦΜ και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αλλά και για το μόνο κόμμα εξουσίας παγκοσμίως που θέλει αποκομμένη τη διασπορά για να συνεχίσει να διεκδικεί εξουσία σε μια χώρα με πανεπιστήμια κέντρα ανομίας;

Εγώ αν ήμουν Μητσοτάκης θα έγραφα στα τέτοια μου την τριτοκοσμική αχρηστερά, θα έκανα μια συναίνεση με Κινάλ (και Βελόπουλο στην ανάγκη) ώστε να περάσει με 180 ψήφους, κι ας μην ισχύσει στις επόμενες εκλογές (έτσι κι αλλιώς θα είναι με απλή αναλογική, άρα τζούφιες).
-_-
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:02 Ποιος δίνει δεκάρα για τα τελευταία σταλινικά κατάλοιπα στην Ευρώπη, που βάζουν όρο για ΑΦΜ και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αλλά και για το μόνο κόμμα εξουσίας παγκοσμίως που θέλει αποκομμένη τη διασπορά για να συνεχίσει να διεκδικεί εξουσία σε μια χώρα με πανεπιστήμια κέντρα ανομίας;

Εγώ αν ήμουν Μητσοτάκης θα έγραφα στα τέτοια μου την τριτοκοσμική αχρηστερά, θα έκανα μια συναίνεση με Κινάλ (και Βελόπουλο στην ανάγκη) ώστε να περάσει με 180 ψήφους, κι ας μην ισχύσει στις επόμενες εκλογές (έτσι κι αλλιώς θα είναι με απλή αναλογική, άρα τζούφιες).
εσυ ως εμμισθο τρολ δεν υπολογιζεσαι. δε μας νοιαζεις , οξω
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 20:51 Η συνεννοηση του κκε με το συστημα γινεται αντιληπτη και απ το οτι συνεχιζουν να κραζουν συριζα στη βουλη οπως ακριβως και η νδ.
Μια τακτικη. αζ ουαν..
Οποιος καταλαβε καταλαβε..
Αν σταματούσε το ΚΚΕ να κράζει το σύριζα θα σταματούσε να κράζει και τη ΝΔ. Δεν έχει καμία διαφορά. Το ότι η πολιτική της τώρα είναι χειρότερη, είναι θέμα του χρόνου που πέρασε, όχι ζήτημα πολιτικής. Είναι πιο αντιλαϊκή από του Τσίπρα, όπως και του Τσίπρα ήταν πιο αντιλαϊκή από του Σαμαρά, του Σαμαρά πιο αντιλαϊκή από του Παπαδήμου και του Παπαδήμου πιο αντιλαϊκή από του Γιωργάκη.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Οπως ξερουμε εχουμε τη δευτερη ακριβοτερη τηλεφωνια-ιντερνετ στην ευρωπη.
Ο ορισμος του καρτελ κυρια τετα μου.
Τελειοφοιτος δικηγορος τους παιρνει τα σωβρακα αν ασχοληθει.
Ειδαμε καμμια κινητοποιηση του κκε?
Ειδαμε κανεναν κκε δικηγορο να σηκωνει ζητημα? Ο ριζοσπαστης?

Μηπως κοροιδευομαστε λεω εγω?
Το κοκοέ έχει μείνει στα ατμοκίνητα εργοστάσια με τις καμινάδες που βγάζουν φούμο, το προλεταριάτο με τα μουτζουρωμένα πρόσωπα και την τραγιάσκα.
Το ιντερνέτ είναι πολυτέλεια της μπουρζουαζίας!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:03
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:02 Ποιος δίνει δεκάρα για τα τελευταία σταλινικά κατάλοιπα στην Ευρώπη, που βάζουν όρο για ΑΦΜ και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αλλά και για το μόνο κόμμα εξουσίας παγκοσμίως που θέλει αποκομμένη τη διασπορά για να συνεχίσει να διεκδικεί εξουσία σε μια χώρα με πανεπιστήμια κέντρα ανομίας;

εσυ ως εμμισθο τρολ δεν υπολογιζεσαι. δε μας νοιαζεις , οξω
Ούτε κι εσείς από εμάς. Αλλά τώρα κυβερνάμε εμείς, χιχιχιχιχι
-_-
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Και επι τελους αν και ημουν αντιθετος απαιτω να γινει φανερη και η χρηματοδοτηση του κκε.
Τι ειδους ασυλια ειναι αυτη?
αμ το αλλο?
Εν μεσω της πιο μεγαλης κρισης που γνωρισε η χωρα πηγε και πουλησε το καναλι. Εκει που θα μπορουσες να επικοινωνησεις τις ιδεες σου με τα αυτια του κοσμου τεντωμενα, πας και κοβεις το χερι σου..
Χαλαρα θα διπλασιαζε τις ψηφους του. ΟΟΟΟΟΟχι..
Το κοστος συντηρησης ενος σταθμου σαν αυτον του κκε (με μηδενικα κασε) ειναι ελαχιστο (τραστ μι α ιμ ε ντοκτορ). Η παραμυθα του αγνου τιμημενου κκε ηρθε η ωρα να παει στα σκουπιδια.
Δεν εννοω τους ψηφοφορους προφανως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 16 Οκτ 2019, 08:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

για ενα κομμα με απειρες εισφορες απ τα μελη και αλλους (εγω εχω παρει κουπονια απειρες φορες) η συντηρηση του καναλιου θα ηταν πανευκολη.
ειδικα αν βγαιναν και λεγαν ελατε να σωσουμε τον σταθμο.
Αντιθετως οσο τον ειχαν τι εκαναν? Μπολεκ και λολεκ, τηλεμαρκετινγκ, ειδησεις με κατι μουσατους με ξυλινη φατσα και ξυλινη γλωσσα.
Αν μου λεγαν προσπαθησε να υποβαθμισεις το καναλι να μη βλεπεται, τοσο χαλια δε θα το εκανα.
Μπολεκ και λολεκ ρε μλκ. Δουλεμα μες τη μουρη λεμε
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

έλα ρε, ειναι ωραιο το μπολεκ και λολεκ μου λγαν οι κκεδες.
σε πειθουν με τα ψευτικσ τα λογια τα μεγαλα, τα περασμενα μεγαλεια τις ενδοξες μαχες τα ανλεητα κυνηγητα και μετα οτι και να σου λενε το πιστευεις.

Εδω απο πανω ο φιλαρακος μας, λει οτι ειναι το ιδιο συριζα και νδ..
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ?
ΠΛΑΙ ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΒΛΗΤΟ.
ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΩΣΑΤΕ.
Γραφικός

Γκρινιάζει που τη λέμε στο Σύριζα κι έχει ολόκληρο θέμα για την κατάντια του ΚΚΕ με συμμετοχή 90% τον εαυτό του.
Όσο κι αν οι δεξιοί απαξιώνουν το ΚΚΕ, τους τσούζει επαρκώς για να θυμίζουν κάθε λίγο και λιγάκι πόσο "γιατομπούτσο" είναι.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:29 Γκρινιάζει που τη λέμε στο Σύριζα κι έχει ολόκληρο θέμα για την κατάντια του ΚΚΕ με συμμετοχή 90% τον εαυτό του.
Όσο κι αν οι δεξιοί απαξιώνουν το ΚΚΕ, τους τσούζει επαρκώς για να θυμίζουν κάθε λίγο και λιγάκι πόσο "γιατομπούτσο" είναι.
Η συμμετοχη στ @@ μου. μην κρινεις εξ ιδιων. και ενας να με καταλαβει ενας να με πιστεψει ειμαι πανευτυχης.
Μαλλον δεν εχεις αντιληφθει καλα. καλη η κασσετουλα αλλα υπαρχει και η πραγματικοτητα.
εσυ εισαι ο δεξιος της υποθεσης, εσυ πολμησες στο πλαι τους. εσυ εδωσες βημα στον βαρωνο που εχει επιβαλλει τη χουντα. εσυ εγραψες στ @@ σου χαμηλους μισθους επιδοματα ελευθερια τυπου κλπ δημοκρατικα κεκτημενα.
εσυ κανεις την κοτα στις προανακριτικες εσυ μιλας με γλωσσα ακατανοητη στον λαο.
για κουνα λιγο το κεφαλι περα δωθε. εδω δεν ειναι τα γραφεια να συμφωνουμε ολοι στην παραμυθα. ελεο;ς
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Τσιτατα για παιδακια, κανονικα πια.
ο συριζα εφερε τη νδ λενε οι κκεδες. αυτοι που πολεμησαν λθυσσαλεα στο πλαι της νδ, λενε οτι εσυ την εφερες,
ειναι πραγματικα για λυπηση..
Και το ακους απο πολυ αξιολογους ανθρωπους. Θλιβερο πραγματικα.
Ρομποτακια
Γραφικός

πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:40
Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:29 Γκρινιάζει που τη λέμε στο Σύριζα κι έχει ολόκληρο θέμα για την κατάντια του ΚΚΕ με συμμετοχή 90% τον εαυτό του.
Η συμμετοχη στ @@ μου. μην κρινεις εξ ιδιων. και ενας να με καταλαβει ενας να με πιστεψει ειμαι πανευτυχης.
Μαλλον δεν εχεις αντιληφθει καλα. καλη η κασσετουλα αλλα υπαρχει και η πραγματικοτητα.
εσυ εισαι ο δεξιος της υποθεσης, εσυ πολμησες στο πλαι τους. εσυ εδωσες βημα στον βαρωνο που εχει επιβαλλει τη χουντα. εσυ εγραψες στ @@ σου χαμηλους μισθους επιδοματα ελευθερια τυπου κλπ δημοκρατικα κεκτημενα.
εσυ κανεις την κοτα στις προανακριτικες εσυ μιλας με γλωσσα ακατανοητη στον λαο.
για κουνα λιγο το κεφαλι περα δωθε. εδω δεν τα γραφεια να συμφωνουμε ολοι στην παραμυθα. ελεο;ς
Οοοχ, και μετά λες εμένα "κασετούλη". Αν μιλήσεις πιο κυριολεκτικά θα σου απαντήσω, βαριέμαι να αποκωδικοποιώ τον βαρόνο και τη χούντα.
Εν τω μεταξύ είμαι εγώ αυτός που μιλάει με ακατανόητη γλώσσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”