Σου γράφω για την κριτική που δεν έχεις κάνει στη χα και απαντάς πάλι για τα καρούλια του παπού σου.
Όταν την κάνεις, εντοπίζοντας τα λάθη που έκανε ή την ανικανότητα της σε κάποιους τομείς, τα ξαναλέμε.
Αν θεωρείς ότι είναι άψογη και όλοι οι υπόλοιποι βλάκες, κανένα πρόβλημα.
Συνέχισε να κακαρίζεις για τα λάθη και τη βλακεία των άλλων.
Ισχύει και στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο, αυτό που γράφω.
Τί σχέση έχει παιδάκι μου, η κριτική που κάνω ή δεν κάνω εγώ προς τη ΧΑ με το τί κάνει η ΝΔ?
Η ΧΑ κυβερνάει τώρα? Ή μήπως η ΝΔ?
Θέλεις να δικαιολογήσεις (μάλλον στον εαυτό σου), την πρόβεια ψήφο σου/σας (γιατί ισχύει για την πλειοψηφία) στη ΝΔ, η οποία είναι ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, κυριολεκτικά Ο,ΤΙ και να κάνουν εσείς θα τους στηρίξετε, και μετά φωνάζετε που ασκούν αριστερές πολιτικές. Μα φυσικά θ' ασκήσουν συριζαϊκές, και ακόμα πιο ακραίες πολιτικές, όταν είσαστε εσείς τα μετρημένα τα κουκιά. Αυτό σου λέω, και πάς από 'δω κι από 'κει για να προσπαθήσεις ν' αλλάξεις το θέμα.
Σου γράφω για την κριτική που δεν έχεις κάνει στη χα και απαντάς πάλι για τα καρούλια του παπού σου.
Όταν την κάνεις, εντοπίζοντας τα λάθη που έκανε ή την ανικανότητα της σε κάποιους τομείς, τα ξαναλέμε.
Αν θεωρείς ότι είναι άψογη και όλοι οι υπόλοιποι βλάκες, κανένα πρόβλημα.
Συνέχισε να κακαρίζεις για τα λάθη και τη βλακεία των άλλων.
Ισχύει και στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο, αυτό που γράφω.
Τί σχέση έχει παιδάκι μου, η κριτική που κάνω ή δεν κάνω εγώ προς τη ΧΑ με το τί κάνει η ΝΔ?
Η ΧΑ κυβερνάει τώρα? Ή μήπως η ΝΔ?
Θέλεις να δικαιολογήσεις (μάλλον στον εαυτό σου), την πρόβεια ψήφο σου/σας (γιατί ισχύει για την πλειοψηφία) στη ΝΔ, η οποία είναι ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, κυριολεκτικά Ο,ΤΙ και να κάνουν εσείς θα τους στηρίξετε, και μετά φωνάζετε που ασκούν αριστερές πολιτικές. Μα φυσικά θ' ασκήσουν συριζαϊκές, και ακόμα πιο ακραίες πολιτικές, όταν είσαστε εσείς τα μετρημένα τα κουκιά. Αυτό σου λέω, και πάς από 'δω κι από 'κει για να προσπαθήσεις ν' αλλάξεις το θέμα.
Ρε μήπως είσαι σόι με τον ντεμεκοφερμαδόρο;
Αν όχι, ψάξτο.
Τιντουτοιρε.
Όσο και να με βρίζεις, εγώ σε συμπαθώ (κι ας ψηφίζεις άνευ όρων ΝΔ).
Antigeist έγραψε: 15 Οκτ 2019, 15:41
Φανταστείτε την εικόνα που θα είχε σήμερα η χώρα αν η ΧΑ είχε γίνει κυβέρνηση τότε αντί για τον Σύριζα. Δεν τους εμπιστεύομαι στα πάντα αλλά όσον αφορά την εγκληματικότητα, το μεταναστευτικό και την βελτίωση του αξιόμαχου του στρατού, θα είχαν γίνει πολλά και θεάρεστα. Όμως ο,τι ψηφίζεις παίρνεις.
Εσύ νομίζεις ότι η ΝΔ αγαπάει τους πρόσφυγες και τους θέλει εδώ? Για να γίνουν δραστικές ενεργειες θα πρέπει να έρθει σε συγκρούσεις με το εξωτερικό και να έχει κυρώσεις. Μόνη ελπίδα να λειτουργήσει αυτό με τις επαναπροωθήσεις με γρήγορη εξέταση ασύλου αλλά δε το βλέπω .Άμα εβγαινε η Χρυσή Αυγή τι θα τους έκανε άμα αυτοί έμπαιναν σε μια βάρκα και έρχονταν όπως τώρα? Θα τους βύθιζε? Θα τους έστελνε πίσω στη Τουρκία με την ίδια βάρκα δεν ξέρω δεν βλέπω λύση και είναι πολύ λυπηρό .
H ΧΑ θα έγραφε στα αρχίδια της την Ευρώπη και τον ανθρωπισμό σε αντίθεση με τη ΝΔ που είναι ρατσιστές των σαλονιών. Ραβδί, φτύσιμο, φοβέρα και πυρ στο ψαχνό θα εφάρμοζε η ΧΑ. Να δεις για πότε θα σταματούσαν οι ροές. Με τη φιλοσοφία ΓΑΛΗ που λειτουργούμε σήμερα δεν γίνεται δουλειά.
Η είδηση αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα ότι οι της Ν.Δ. είναι ψεύτες, που δεν εφαρμόζουν το Σύνταγμα υπακούοντας τις εντολές άλλων. Ότι να 'ναι δηλαδή. Εκτός και αν στο πρόγραμμα τους με το οποίο καλούσαν να τους ψηφίσουν ανέφεραν ότι θα λειτουργούν τα δημόσια κτήρια όπως γουστάρουν να 'ούμε αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία. Εκτός και αν υπάρχει νόμος γι'αυτό, υπάρχει;
Ψυχιατρικη ιδιωτική κλινική στην Ραιδεστό έξω από την Θεσσαλονικη,θα βγάλει όλους τους ασθενείς και θα τοποθετήσει μετανάστες,λαθρομετανάστες,προσφυγες.
Μιλάμε για περίπου 2000 άτομα.
Μπρος στο χρήμα..