Φίλε δεν ξέρω τι λες. Έχω κάνει ντελίβερι καμιά 50ρια φορές.Daje έγραψε: 05 Απρ 2018, 23:41 Οντως δεν εχουν σκατολοιδια γιατι εχουν αριστη διατροφικη κουλτουρα.
Η λεξη delivery στην Ιταλια δεν υπαρχει ουτε στο λεξικο.
Γενικως, ας σταματησουμε να συγκρινουμε τον Maradona με τον Καραπιαλη. Κατανταει γραφικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαστρονομικές απάτες.
- Cecily Anne
Re: Γαστρονομικές απάτες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Λογικό μού ακούγεται, αφού όχι μόνο είναι αγγλική λέξη, άρα δύσκολο να υπάρχει στο λεξικό των Ιταλών, αλλά δεν είναι καν αγγλική έννοια. Η λέξη delivery για να δηλώσει την παραγγελία φαγητού είναι καθαρά ελληνικής έμπνευσης.Daje έγραψε: 05 Απρ 2018, 23:41 Οντως δεν εχουν σκατολοιδια γιατι εχουν αριστη διατροφικη κουλτουρα.
Η λεξη delivery στην Ιταλια δεν υπαρχει ουτε στο λεξικο.
Όσο για το ότι δεν έχουν τζανκ φουντ, ας μην δουλευόμαστε κι ας το πούμε για πολλοστή φορά: οι επινοητές του είναι. Στο ένα πράγμα που πρέπει να τους αποδώσεις την πρωτιά το αρνείσαι. Πίτσα και μακαρόνια. Ο ορισμός του πρόχειρου σκουπιδοφαγητού. Όσο βασιλικό και σκόρδο να τρίψεις, τα μακαρόνια είναι ένα πρόχειρο πιάτο με χρόνο προετοιμασίας 0 λεπτά και χρόνο μαγειρέματος 3-7 λεπτά (ανάλογα το μακαρόνι και τα γούστα). Το αβγό μάτι πιο γκουρμέ πράμα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για ένα περίεργο λόγο,στο νήμα αυτό,συμφωνώ ταυτόχρονα και με τον Χέλη και με τον Ντάγιε.
Δίνω από 50% δίκαιο στον καθένα.
ντρέπομαι που θα το πω αλλά και μένα με αρέσανε αυτά και τα φοφίκο (τα παλιά). Τα κουφά όχι.Custom_F έγραψε: 05 Απρ 2018, 23:48Τι και Τι;Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 23:36 Καλά στην Ιταλία τα σκατολοΐδια τα δικά τους είναι μάπα.
Παίζει να τα'χω φάει όλα. Κανένα δεν μου έκανε εντύπωση. Μόνο κάτι που μου θύμιζαν κάτι δικά μας παλιά τρυπητά σαν σουρωτήρι πατατάκια που δεν ήταν πατατάκια και δε θυμάμαι ποτέ πώς τα λένε.
Με τη παπρικα μαρεσαν πολυ!
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα κουφα δεν ειναι τα τι και τι; αχαχαχχαsys3x έγραψε: 06 Απρ 2018, 00:56 ντρέπομαι που θα το πω αλλά και μένα με αρέσανε αυτά και τα φοφίκο (τα παλιά). Τα κουφά όχι.
Τα φοφικο τα καινουρια, χαλια...
οχι ρε φίλε τα μακαρόνια με κέτσαπ και φέτα σπέρνουν.Daje έγραψε: 01 Απρ 2018, 19:22 Η υπερτατη αηδια ειναι αμερικανικης προελευσης και λεγεται μακαρονια με κετσαπ.
Για αμεσο αποκεφαλισμο.
- Cecily Anne
Σε τσάκωσα.
Πάμε στο μουσείο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Κι εγώ συμφωνώ και με τον Daje (και έχω σημειώσει και πού και η συζήτηση ξεκίνησε όταν είπα κάτι επαινετικό για την ιταλική κουζίνα). Αυτός δεν συμφωνεί μαζί μου.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2018, 00:35 Για ένα περίεργο λόγο,στο νήμα αυτό,συμφωνώ ταυτόχρονα και με τον Χέλη και με τον Ντάγιε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θυμάσαι τα παλιά που έμοιαζαν με καρύδια καθαρισμένα ; Ήταν μακράν πιο γευστικά.
Χέλη συμφωνώ και με τους δύο.
Κι εγώ δεν έχω τα ζυμαρικά και την πίτσα για κανονικά φαγητά,από την άλλη,όπως λέει κι ο Daje,εάν για κάτι φημίζονται οι Ιταλοί είναι για το καλό τους γούστο και για το ότι παρ'όλο που θεωρούνται μεσογειακός λαός,είναι παγκόσμια δύναμη σε αρκετούς τομείς.
Κι εγώ δεν έχω τα ζυμαρικά και την πίτσα για κανονικά φαγητά,από την άλλη,όπως λέει κι ο Daje,εάν για κάτι φημίζονται οι Ιταλοί είναι για το καλό τους γούστο και για το ότι παρ'όλο που θεωρούνται μεσογειακός λαός,είναι παγκόσμια δύναμη σε αρκετούς τομείς.
Καρυδια; Σε σχεδιο ηταν αρκετα κοντα, αλλα και παλι... Ηταν πιο σκουροχρωμα και πιο τραγανα και πιο μικρα λιγο, ισως. Οπως και αν ηταν, ηταν πιο γευστικα πραγματι! Σκετη απογοητευση τα καινουρια... περιμενα εκεινη την αισθηση και δεν ηρθε ποτε... περιμενα να ταξιδεψω και γειωθηκα...
- hellegennes
Παγκόσμια δύναμη δεν θα το έλεγα. Για χώρα 60 εκατομμυρίων είναι πολύ πίσω. Παγκόσμια φήμη όμως έχουν σε πολλά πράγματα. Του πούστη, υπήρξε κατά τους πρόσφατους αιώνες από τα πιο πλούσια μέρη του κόσμου, με τρομερό εμπόριο και οργασμό καλλιτεχνών και επιστημόνων. Από τον 19ο αιώνα και μετά άρχισαν να παρουσιάζουν χοντρή υστέρηση στα πάντα, μέχρι που έγιναν ένα μπουρδέλο διαφθοράς και ρεμούλας (όχι τυχαίως ιταλική λέξη).Papa John έγραψε: 06 Απρ 2018, 01:45 Χέλη συμφωνώ και με τους δύο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
H οπτικη του Hellegennes εχει διαστρευλωθει εκει κατω που ειναι με τα καγκουρο.
Οταν σε ταιζουν φυστικοβουτυρο και τσιλι ολη την ημερα, στο τελος αυτο εισχωρει και στο μυαλο και εχουμε αλλοιωσεις.
Αρα δεν τον παρεξηγω.
Επι της ουσιας, πιτσα και μακαρονια, οπως καθε σχεδον προιον και φαγητο, υπαρχει απο την «μαμα» του μεχρι την μορφη που φτανει στον τελικο καταναλωτη στη καθε χωρα.
Στη χωρα των καγκουρο εχει φτασει ως junk food, οποτε τι να πει κανεις, παμε πασο.
Οσο αναφορα την Ιταλια, καντε προβολη στο μυαλουδακι σας τα εξης:
- Ομορφος λαος (Dna χαρισματικο)
- Ντυσιμο? ΚΟΡΥΦΗ
- Γλωσσα? ΚΟΡΥΦΗ
- Κλιμα? Τοπ
- Αισθητικη? Ασε Τακη, ας μην μιλαμε καν...
- Αυτοκινητα-μηχανες? ΚΟΡΥΦΗ
- Ιστορια-Τεχνες-Πολιτισμος? Τοπ3 παγκοσμιως
- Επιστημη? Ο Λεοναρντο σας στελνει χαιρετισματα
- Τεχνολογια? Οχι τοπ αλλα παραγουμε απο λογισμικο για αεροπλανα μεχρι βιδες
- Αθλητισμος? Τοπ3 στο νο.1 αθλημα παγκοσμιως
ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΑΒΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ?
ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ?
Οταν σε ταιζουν φυστικοβουτυρο και τσιλι ολη την ημερα, στο τελος αυτο εισχωρει και στο μυαλο και εχουμε αλλοιωσεις.
Αρα δεν τον παρεξηγω.
Επι της ουσιας, πιτσα και μακαρονια, οπως καθε σχεδον προιον και φαγητο, υπαρχει απο την «μαμα» του μεχρι την μορφη που φτανει στον τελικο καταναλωτη στη καθε χωρα.
Στη χωρα των καγκουρο εχει φτασει ως junk food, οποτε τι να πει κανεις, παμε πασο.
Οσο αναφορα την Ιταλια, καντε προβολη στο μυαλουδακι σας τα εξης:
- Ομορφος λαος (Dna χαρισματικο)
- Ντυσιμο? ΚΟΡΥΦΗ
- Γλωσσα? ΚΟΡΥΦΗ
- Κλιμα? Τοπ
- Αισθητικη? Ασε Τακη, ας μην μιλαμε καν...
- Αυτοκινητα-μηχανες? ΚΟΡΥΦΗ
- Ιστορια-Τεχνες-Πολιτισμος? Τοπ3 παγκοσμιως
- Επιστημη? Ο Λεοναρντο σας στελνει χαιρετισματα
- Τεχνολογια? Οχι τοπ αλλα παραγουμε απο λογισμικο για αεροπλανα μεχρι βιδες
- Αθλητισμος? Τοπ3 στο νο.1 αθλημα παγκοσμιως
ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΑΒΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ?
ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Γαστρονομική η απάτη;Daje έγραψε: 06 Απρ 2018, 08:45 ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΑΒΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ?
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
- Cecily Anne
Ντάγιε μου, ωραία όσα μας λές, αλλά στο τέλος της ημέρας, αμιτσι αμιτσι μα τι ρουμπανο λα μπιτσι, ας μη γελιόμαστε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση