!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχαιρετισμός στο κάπνισμα
Re: Αποχαιρετισμός στο κάπνισμα
Τι προσπαθείτε να κάνετε; διαγωνισμό σπαστικότητας;
Ποιός είναι πιο σπαστικός, καπνιστές και αντικαπνιστές;
-
Γραφικός
Άλλαξα τον τίτλο του νήματος προς το ρομαντικότερο να μην ενοχλούνται οι ευαίσθητες αντικαπνιστικές ψυχές.Fluffy έγραψε: 14 Οκτ 2019, 06:06 Τι προσπαθείτε να κάνετε; διαγωνισμό σπαστικότητας;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αποχαιρέτα το κάπνισμα που χάνεται, έπρεπε να ειναι ο τίτλος 
- omg kai 3 lol
για τον γραφικο κι οχι μονο ειδικα το τελευταιο:

-
Γραφικός
Πού τον είδατε τον θυμό ρε παιδιά;
Να μην κάνουμε ένα μνημόσυνο; Νικήσατε να πούμε, καλά κάνατε κιόλας, αλλά αφήστε μας να θρηνήσουμε τον σύντροφό μας με την ησυχία μας. Ο νικητής οφείλει να δείχνει κάποια μεγαλοψυχία στον ηττημένο.
Να μην κάνουμε ένα μνημόσυνο; Νικήσατε να πούμε, καλά κάνατε κιόλας, αλλά αφήστε μας να θρηνήσουμε τον σύντροφό μας με την ησυχία μας. Ο νικητής οφείλει να δείχνει κάποια μεγαλοψυχία στον ηττημένο.
γω λέω να το κόψω
ώστε να ζήσω πολλά πολλά χρόνια
κι όταν επιτέλους γίνω γριούλα
να καπνίζω σαν πούστης!
(τώρα έχουμε κι άλλες ηδονές αφού)
ώστε να ζήσω πολλά πολλά χρόνια
κι όταν επιτέλους γίνω γριούλα
να καπνίζω σαν πούστης!
(τώρα έχουμε κι άλλες ηδονές αφού)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Γραφικός
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σωστά το βλέπει η νύχτα. Κι εγώ αν περάσω τα 83-85, παίζει να το ξανα αρχίσω* έτσι για τη φασαία μου.
*Κάπνιζα σε φάση φουγάρο όσο ήμουν φοιτητής, και το έκοψα μαχαίρι οταν πηγα φαντάρος. Ω ναι, εκει που όλοι το αρχίζουν συνήθως, εγω ο κατεξοχήν ανάποδος άνθρωπος, το έκοψα.
*Κάπνιζα σε φάση φουγάρο όσο ήμουν φοιτητής, και το έκοψα μαχαίρι οταν πηγα φαντάρος. Ω ναι, εκει που όλοι το αρχίζουν συνήθως, εγω ο κατεξοχήν ανάποδος άνθρωπος, το έκοψα.
έτσι παθαίνω
έχω άπληστο στόμα κι είμαι επιρρεπής αλλά το όνειρό μου θα πραγματοποιηθεί

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Γραφικός
Εγώ νόμιζα πως αυτό γίνεται πανελληνίως.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:12 https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathm ... -estiasis/
Όταν οι επαγγελματίες είναι επαγγελματίες...
Γίνεται.Γραφικός έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:15Εγώ νόμιζα πως αυτό γίνεται πανελληνίως.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:12 https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathm ... -estiasis/
Όταν οι επαγγελματίες είναι επαγγελματίες...![]()
Εδώ μιλάμε για κίνηση σωματείου επαγγελματιών εστίασης του νομού Έβρου, οι οποίοι αποφάσισαν μεταξύ τους ότι όχι μόνο θα υπάρχουν οι σχετικές νομικές κυρώσεις σε όποιον παρανομήσει, αλλά οι παρανομούντες θα διωχθούν από το σωματείο ως φορείς αθέμιτου ανταγωνισμού.
Όταν δηλαδή οι επαγγελματίες είναι πραγματικά επαγγελματίες.
Μακάρι να τους μιμηθούν και άλλες πόλεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2019, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γραφικός
Ορίστε, το λες και μόνος σου, γίνεται. Ποιος ο λόγος της κακεντρέχειάς σου λοιπόν;stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:17Γίνεται.Γραφικός έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:15Εγώ νόμιζα πως αυτό γίνεται πανελληνίως.stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2019, 10:12 https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathm ... -estiasis/
Όταν οι επαγγελματίες είναι επαγγελματίες...![]()
![]()
Εδώ μιλάμε για κίνηση σωματείου επαγγελματιών εστίασης, οι οποίοι αποφάσισαν μεταξύ τους ότι όχι μόνο θα υπάρχουν οι νομικές κυρώσεις σε όποιον παρανομήσει, αλλά οι παρανομούντες θα διωχθούν από το σωματείο ως φορείς αθέμιτου ανταγωνισμού.
Όταν δηλαδή οι επαγγελματίες είναι πραγματικά επαγγελματίες.
Μακάρι να τους μιμηθούν και άλλες πόλεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση