Niet paniemai ...tanipteros έγραψε: 30 Μάιος 2018, 00:43 άντε ξεκινήστε τα Αψέντια και τα σέρτικα μπας και φτάσετε ίδιο επίπεδο με μένα διότι εγώ και χωρίς αυτά λειτουργω μεταφυσικά......
Φέρτεεε τους ξανθούς αγγελους .
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Niet paniemai ...tanipteros έγραψε: 30 Μάιος 2018, 00:43 άντε ξεκινήστε τα Αψέντια και τα σέρτικα μπας και φτάσετε ίδιο επίπεδο με μένα διότι εγώ και χωρίς αυτά λειτουργω μεταφυσικά......
νήμα με μπουζούκια έχουμε? εκεί είναι οι ξανθοί άγγελοι...Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 00:46Niet paniemai ...tanipteros έγραψε: 30 Μάιος 2018, 00:43 άντε ξεκινήστε τα Αψέντια και τα σέρτικα μπας και φτάσετε ίδιο επίπεδο με μένα διότι εγώ και χωρίς αυτά λειτουργω μεταφυσικά......
Φέρτεεε τους ξανθούς αγγελους .![]()
Φυσικά και υπάρχει θεός. Με τη έννοια της ανώτερης ύπαρξης. Δεν είναι ο καλός παππούλης που στέλνει ένα αγγελάκι όταν γεννηθούμε για να μας συμβουλεύει όλη μας τη ζωή.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
αφού δεν πιστεύεις καν στον φύλακα άγγελο τι κάνεις εδώ? Αντίδραση?Juno έγραψε: 30 Μάιος 2018, 00:48Φυσικά και υπάρχει θεός. Με τη έννοια της ανώτερης ύπαρξης. Δεν είναι ο καλός παππούλης που στέλνει ένα αγγελάκι όταν γεννηθούμε για να μας συμβουλεύει όλη μας τη ζωή.
Τόσοι γαλαξίες, σύμπαντα, νεφελώματα με τόσες πιθανές μορφές ζωής και ένας άγγελος υπάρχει για να σε συμβουλεύει. Τι άλλο θα ακούσουμε;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
σε ευχαριστώ για την άποψη σου!Juno έγραψε: 30 Μάιος 2018, 00:51 Λέω τη γνώμη μου! Δηλαδή όποιος θέλει λέει ό,τι θέλει και δεν υπάρχει άλλη άποψη;
δεν τα λέμε αυτά...αν και δεν ασχολούμαι με πολιτική.
τρώω κρέας δεν είμαι χορτοφάγος κερνάς σουβλάκι?
από όλα τρώω και χοιρινό.....Μηχανικός έγραψε: 30 Μάιος 2018, 01:03 Τρως και χοιρινό;
Δεν σου είπαν ότι έτσι δεν θα κάνεις αστρικά ταξίδια;
Εχω ακούσει ότι το Ρύζι Μπασμάτι βοηθά στην ενόραση και στα αστρικά ταξίδια.tanipteros έγραψε: 30 Μάιος 2018, 01:06από όλα τρώω και χοιρινό.....Μηχανικός έγραψε: 30 Μάιος 2018, 01:03 Τρως και χοιρινό;
όχι πρώτη φορά το ακούω αυτό.
θέλεις να κάνεις αστρικό ταξίδι?Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2018, 01:09Εχω ακούσει ότι το Ρύζι Μπασμάτι βοηθά στην ενόραση και στα αστρικά ταξίδια.tanipteros έγραψε: 30 Μάιος 2018, 01:06από όλα τρώω και χοιρινό.....Μηχανικός έγραψε: 30 Μάιος 2018, 01:03 Τρως και χοιρινό;
όχι πρώτη φορά το ακούω αυτό.