Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 18:15
Μαλακία έκανε που παραιτήθηκε.Αν είναι κάθε φορά που κλαίνε συριζόσκυλα παραιτείται και ένας το κλείσαμε το μαγαζί
μαλλον λαθος κομμα ψηφισες
Γενικά αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες.
Άρα να τους ακροβολίσουμε παντού σε όλη την Ελλάδα για να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Λογική ΝΔ.
Juno έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:30
Εντάξει, είσαι αγράμματος, δεν φταις εσύ ούτε είσαι ο μόνος. Βάλε τουλάχιστον τον autocorrector, τι σου φταίμε βραδιάτικα;
juno, εγώ σε λατρεύω και ας μου απαντάς μόνο για να με βρίζεις. Ξέρω ότι κατα βάθος είσαι γλυκό πλάσμα που υιοθετεί στάση άμυνας επειδή νοιώθει πληγωμένο, ίσως όχι με δική σου υπαιτιότητα, μάλλον φταίμε εμείς. Εγώ πάντως έχω δώσει οδηγίες τα άλλα μέλη της ομάδας να κόψουν τις καφρίλες
Σε φτύνουν και νομίζεις πως βρέχει.
Φτύσε οσο θες σου λέω βρε, αν αυτό σ'ευχαριστεί. Δεν κρατάω ομπρέλα
Μαλακία έκανε που παραιτήθηκε.Αν είναι κάθε φορά που κλαίνε συριζόσκυλα παραιτείται και ένας το κλείσαμε το μαγαζί
μαλλον λαθος κομμα ψηφισες
αυτη ακριβως ηταν και η γραμμη συριζα στο μεταναστευτικο επι μια 4ετια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Να την ξεμπλοκάρω, να δω την απάντηση ή όχι;
Μπα, μάλλον δεν θα απαντήσει. Τι να πει; Και να τη διαγράψουν μετά;
έχεις μπλοκάρει γαλή εσύ? Για ποιό λόγο?
Γιατί αν και δεν διαφωνούμε σε γενικές γραμμές, με είχε πρήξει. Πολύ όμως.
Έχει απίστευτο ταλέντο να κάνει ερωτήσεις που μπορεί να ανακαλέσει μετά από 6-7 σελίδες και να πει "εγώ το άλλο εννοούσα" και να πάει η συζήτηση μέχρι το τέλος των ημερών. Και βαριέμαι μέχρι θανάτου και στο τέλος είμαι θυμωμένη πού έχασα τόσο χρόνο να συζητώ για το τίποτα
Αν προσθέσεις σε αυτό και την καταπληκτική ευγλωττία της και την αρρωστημένη ισχυρογνωμοσύνη της, μπορείς να τη συστήσεις σε όποιον δεν χωνεύεις και έχει αντίθετες απόψεις με αυτήν. Θα καταλήξει να παίρνει χάπια ο κακόμοιρος.
Καλά, αν τα βάλω αυτά στο βιογραφικό μου και τα πάω στον Κούλη θα μου πενταπλασιάσει τα μιστά, o αχάριστος.
Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι η δεξιά δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα, μια που η συντριπτική πλειοψηφία των δεξιών πολιτικών είναι είτε δουλικα πουτανακια των αριστερών, είτε περιθωριακοι/ παρακμιακοι.
Έχουμε χάσει, και καλό είναι να το ομολογήσουμε.
Μόνη ελπίδα για μας είναι να υπάρξει αλλαγή απο την Ευρώπη, και γι'αυτο στηρίζουμε σαλβινι, και afd, και Λεπέν.
To μόνο πράγμα που οι Ελ ψοφοδεξιοι φοβούνται παραπάνω από τους αριστερούς, είναι οι Ευρωπαίοι.
αυτη ακριβως ηταν και η γραμμη συριζα στο μεταναστευτικο επι μια 4ετια
Όχι δεν ήταν αυτή.Πέρα από αυτά οι λύσεις(οι όποιες λύσεις δηλαδή γιατί απλώς γρυλίσματα είναι) των ακροδεξιών ψεκασμένων δεν με πείθουν περισσότερο.Τι νομίζουν ότι θα πάει ο κυρ Νίκος και ο Παναγιώταρος θα δείρουν τους λάθρο και θα σταματήσουν τις ροές?
Άρα να τους ακροβολίσουμε παντού σε όλη την Ελλάδα για να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Λογική ΝΔ.
Ναι και τι θες να γίνει?Ένα μέτρο αποσυμφόρησης των νησιών είναι.Τι περιμένεις να γίνει να γίνουν περισσότεροι οι λαθρο από τους κατοίκους?
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά δεν αποσυμφορίζονται τα νησιά. Οι Τούρκοι φροντίζουν και στέλνουν άλλους για να καλύψουν τα κενά που δημιουργεί ο Κούλης με όσους μεταφέρει πιο μέσα.
Αυτό που κάνει ο Κούλης είναι να τους μοιράζει σε όλη την Ελλάδα για να μην φύγουν ποτέ.
Δεν με απασχολεί αν οι λαθρο γίνουν περισσότεροι από του κατοίκους ΕΦΟΣΟΝ είναι κλεισμένοι μέσα στα hotspots και δεν βγαίνουν. Κάποια στιγμή θα αποφασίσουν να γυρίσουν πίσω. Αν τους πας σε σπίτια και πιο άνετα hotspots και τους δίνεις πρόσβαση σε κοινωνικές υπηρεσίες, δεν θα φύγουν ποτέ. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
panos291 έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:48
Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι η δεξιά δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα, μια που η συντριπτική πλειοψηφία των δεξιών πολιτικών είναι είτε δουλικα πουτανακια των αριστερών, είτε περιθωριακοι/ παρακμιακοι.
Μόνη ελπίδα για μας είναι να υπάρξει αλλαγή απο την Ευρώπη, και γι'αυτο στηρίζουμε σαλβινι, και afd, και Λεπέν.
To μόνο πράγμα που οι Ελ ψοφοδεξιοι φοβούνται παραπάνω από τους αριστερούς, είναι οι Ευρωπαίοι.
Μιλάς για το παράδειγμα που θα δώσουν; Γιατί φοβάμαι πως δεν θα ασχοληθούν μαζί μας, είναι καλοί για τις χώρες τους.
Καλά, ας προτείνουν κάποιο οικονομικό βιώσιμο μοντέλο, που να μην έχει ανάγκη τους ευρωπαίοι οι ζωντανοί και άφοβοι δεξιοί και βλέπουμε τι θα γίνει.
Μιλάς για το παράδειγμα που θα δώσουν; Γιατί φοβάμαι πως δεν θα ασχοληθούν μαζί μας, είναι καλοί για τις χώρες τους.
Μιλάω για ευρωπαϊκή ενοποίηση, για κράτος με σύνορα. Οι Ευρωπαίοι δεξιοί (υπέρ-ακροδεξιοί με τα ελ στάνταρ), έχουν ξεπεράσει τις βλακειες περί διάσπασης. Στόχος είναι η κατάκτηση από μέσα.
Μιλάω για ευρωπαϊκή ενοποίηση, για κράτος με σύνορα. Οι Ευρωπαίοι δεξιοί (υπέρ-ακροδεξιοί με τα ελ στάνταρ), έχουν ξεπεράσει τις βλακειες περί διάσπασης. Στόχος είναι η κατάκτηση από μέσα.
Μακάρι!!!
Δεν το παρακολουθώ το θέμα και δεν ξέρω.
Juno έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:43
Ναι και τι θες να γίνει?Ένα μέτρο αποσυμφόρησης των νησιών είναι.Τι περιμένεις να γίνει να γίνουν περισσότεροι οι λαθρο από τους κατοίκους?
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά δεν αποσυμφορίζονται τα νησιά. Οι Τούρκοι φροντίζουν και στέλνουν άλλους για να καλύψουν τα κενά που δημιουργεί ο Κούλης με όσους μεταφέρει πιο μέσα.
Αυτό που κάνει ο Κούλης είναι να τους μοιράζει σε όλη την Ελλάδα για να μην φύγουν ποτέ.
Δεν με απασχολεί αν οι λαθρο γίνουν περισσότεροι από του κατοίκους ΕΦΟΣΟΝ είναι κλεισμένοι μέσα στα hotspots και δεν βγαίνουν. Κάποια στιγμή θα αποφασίσουν να γυρίσουν πίσω. Αν τους πας σε σπίτια και πιο άνετα hotspots και τους δίνεις πρόσβαση σε κοινωνικές υπηρεσίες, δεν θα φύγουν ποτέ. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Αυτό πόθεν προκύπτει ότι τα hotspots της ηπειρωτικής Ελλάδας είναι πιο άνετα από αυτά των νήσιων?Από το μυαλό σου το έβγαλες μάλλον.Το αν βγαίνουν ή όχι δεν έχει να κάνει με το hotspot αλλά με το αν είναι κλειστό κέντρο κράτησης ή όχι.Η Αμυγδαλέζα κλειστό κέντρο ήταν και ήταν στην Αττική.Βέβαια τότε η ΧΑ καταψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για άλλους λόγους ο καθένας βέβαια.Μέτα ήρθε ο Τσίπρας το κατέργησε και σας γέμισε με ανοιχτά κέντρα με μετανάστες που λιάζονται γιατί σας ξίνιζε ο Σαμαράς.
Μαλακία έκανε που παραιτήθηκε.Αν είναι κάθε φορά που κλαίνε συριζόσκυλα παραιτείται και ένας το κλείσαμε το μαγαζίμπουρδέλο