!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραιτήθηκε η ΟΝΝΕΔιτισα για αυτόν τον ρατσιστικό οχετό!
Re: Παραιτήθηκε η ΟΝΝΕΔιτισα για αυτόν τον ρατσιστικό οχετό!
Ξαναδιάβαστε λίγο το έγραψε και πείτε ποια είναι τα σημεία που δείχνουν ρατσισμό;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κανονικα θα έορεπε να εκτελεστεί.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:23 Το θέμα δεν είναι γιατί παραιτήθηκε αλλά γιατί δεν την διέγραψαν μαζί με όλη την φασιστοΟΝΝΕΔ Πεντέλης με το που βγήκε η ανακοίνωση
Εννοώ όλη η ΟΝΕΔ κι οχι μόνο της Πεντέλης.
Αααααχχχχχχχ πατερούλη!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
FixedBandit59 έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:36 Μια ζωή η ''δεξιά'' ΝΔ η πουτανίτσα της ''αριστεράς'' θα είναι. Είναι βαθύ το κόμπλεξ.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και τα τρία τα λατρεύω (δίχως ίχνος ειρωνείας).
- Otto Weininger
+ 1000ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:31 Στηρίζουμε την πρώην οννεδίτισσα απέναντι σε όλους τους προχώ κατιμάδες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι πως ενώ ήδη υπάρχει χώρος για ένα καινούριο δεξιό κόμμα, αυτοί κάνουν και πιο πέρα για να έχει το νέο κόμμα την άπλα του. Και αν γίνει σωστά, χωρίς κόσμο με σβάστικες-τατού κλπ, πάλι σε βλέπω με τους ηττημένους και ας έχεις κάνει τόσο μεγάλη αλλαγή. Πάντα με τους ηττημένους.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:33 Ορθότατη κίνηση, τόσο η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ, όσο και η αξιοπρεπής παραίτηση της κυρίας! Αυτή τη ΝΔ θέλουμε κι εμείς. Όσοι πήζετε, ξυδάκι και κατηφορίστε για ρουφαήλο. Αν συνεχίσει σε τόσο καλό δρόμο η ΝΔ, απο την επόμενη τετραετία αναμένεται να βρεθούμε κι εμείς στο πλάι της, οι κνίτες αναθεωρητές. Κι εμείς ποτέ δεν ερχόμαστε για πλάκα. Ερχόμαστε για να μείνουμε!Spoiler
Spoiler
- Otto Weininger
Νέα Δημοκρατία φυσικά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Συριζαίοι με γραβάτες
Και αν συνεχίσουν έτσι στις επόμενες εκλογές θα έρχεται πίτσα... Από συριζαίους και αλληλέγγυους έχουμε τους ορίτζιναλ, δεν χρειαζόμαστε και κόπιες.
Και αν συνεχίσουν έτσι στις επόμενες εκλογές θα έρχεται πίτσα... Από συριζαίους και αλληλέγγυους έχουμε τους ορίτζιναλ, δεν χρειαζόμαστε και κόπιες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
O νερο, ο νάνος, ο ΣΕ, πολύ καλα κάνουν και ψηφίζουν ΝΔ. Αυτό το κόμμα τους εκφράζει, αυτό ψηφίζουν.
Ομως ο οττο, η ΓΑΛΗ και μερικοί ακόμα, δεν έχω καταλάβει τον λόγο που συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν.
Ομως ο οττο, η ΓΑΛΗ και μερικοί ακόμα, δεν έχω καταλάβει τον λόγο που συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν.
-
Nero
Φαήλος Μπαλτάκος, Τζήμερος, Νικολόπουλος, Κόμμα Λαγού, Βελόπουλος. Είναι τα λίγα ήδη υπάρχοντα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ που μου έρχονται στο μυαλό,χωρίς να ψάξω. Πόσο συγκέντρωσαν όλα αυτά αθροιστικά και πόσα θεωρείς ότι χωράνε ακόμα jujuno μου;Juno έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:44 Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι πως ενώ ήδη υπάρχει χώρος για ένα καινούριο δεξιό κόμμα, αυτοί κάνουν και πιο πέρα για να έχει το νέο κόμμα την άπλα του. Και αν γίνει σωστά, χωρίς κόσμο με σβάστικες-τατού κλπ, πάλι σε βλέπω με τους ηττημένους και ας έχεις κάνει τόσο μεγάλη αλλαγή. Πάντα με τους ηττημένους.
Καλά, ελπίζω να μην σκέφτονται όλοι σαν εσένα γιατί θα δούμε τα Σκόπια σε ΕΕ και να μας ξεσπιτώνουν για να μείνουν οι νέοι Ευρωπαίοι συμπολίτες μας και να έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε Μαϊμουδώνες και αλλαχμπαράκηδες.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:45Νέα Δημοκρατία φυσικά.
Γιατί δεν συμφωνείς με τη γραμμή του κόμματος; Αφού θα τους ξαναψήφιζες. Τι περιμένεις την επόμενη φορά, την έκπληξη; Ή θα φωνάξεις μόνον αν κάνουν καταυλισμό δίπλα στο σπίτι σου;
Πόσα από αυτά πιστεύεις πως θα έχουν διάρκεια;Nero έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:48Φαήλος Μπαλτάκος, Τζήμερος, Νικολόπουλος, Κόμμα Λαγού, Βελόπουλος. Είναι τα λίγα ήδη υπάρχοντα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ που μου έρχονται στο μυαλό,χωρίς να ψάξω. Πόσο συγκέντρωσαν όλα αυτά αθροιστικά και πόσα θεωρείς ότι χωράνε ακόμα juno;Juno έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:44 Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι πως ενώ ήδη υπάρχει χώρος για ένα καινούριο δεξιό κόμμα, αυτοί κάνουν και πιο πέρα για να έχει το νέο κόμμα την άπλα του. Και αν γίνει σωστά, χωρίς κόσμο με σβάστικες-τατού κλπ, πάλι σε βλέπω με τους ηττημένους και ας έχεις κάνει τόσο μεγάλη αλλαγή. Πάντα με τους ηττημένους.
Λέω για σοβαρό κόμμα, όχι για κόμμα που ο αρχηγός του πουλάει στην τηλεόραση την κουτσουλιά του αγίου πνεύματος.
Ούτε εγώ. Ο Οττο θα μπορούσε να πει πως ΑΝ συνεχίσουν έτσι (μεγάλο αν), θα το σκεφθεί. Αλλά ούτε καν αυτό, θα πάει να τους ξαναψηφίσει.panos291 έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:46 O νερο, ο νάνος, ο ΣΕ, πολύ καλα κάνουν και ψηφίζουν ΝΔ. Αυτό το κόμμα τους εκφράζει, αυτό ψηφίζουν.
Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο γουστάρω με κάτι τέτοια βότσαλα στη λίμνη.
Ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι.
Το ποιους συμφέρουν, ποιους όχι και κυρίως το πως θα διαχειρίζεται η κυβέρνηση τα μηνύματα που παίρνει από τα κύματα, είναι όντως ενδιαφέρον.
Ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι.
Το ποιους συμφέρουν, ποιους όχι και κυρίως το πως θα διαχειρίζεται η κυβέρνηση τα μηνύματα που παίρνει από τα κύματα, είναι όντως ενδιαφέρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Γιατί αφενός δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Η πολιτική ειναι η τέχνη του ρεαλισμού. Είδες το 2015 που πήγαν οι μαγκιές, έτσι θα γίνει και στον επόμενο που θα παίξει εκτός κανόνων.panos291 έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:46 O νερο, ο νάνος, ο ΣΕ, πολύ καλα κάνουν και ψηφίζουν ΝΔ. Αυτό το κόμμα τους εκφράζει, αυτό ψηφίζουν.
Επιπροσθέτως, η συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών είναι Δεξιοί. Οι άλλοι που αναφέρεις είναι μειοψηφία που δεν γεμίζει πούλμαν. Υπάρχουν κοινά σημεία, πχ με τον ΣΕ που συμφωνώ σε πολλά άλλα ο ιδεολογικος κόσμος της ΝΔ είμαι εγώ, η Γαλη, ο Πατησιωτης, ο Fagano κλπ. Δεν φεύγει ο κορμός για να μείνουν τα κλαδιά.
Καλά το πάνε, δεν θα τους μείνει κανείς στο τέλος.Sid Vicious έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:40 Αναμενόμενο, πριν κάποιους μήνες είχαν διαγράψει όλη την Οννεδ Ημαθίας επειδή είχε αποκαλέσει προδότες τους προδότες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 147 Απαντήσεις