!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάπνισμα - ξανά
Re: Κάπνισμα - ξανά
35 χρόνια καπνίζω και δεν έχω πρόβλημα. Οι αντικαπνιστές είστε το πρόβλημα και πρέπει να σας εξοντώσουμε.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Χμμμ...Όποιος καπνιστής με πλησιάζει σε λιγότερο από 20 μέτρα, εξοντώνεται σε full contact: εξ ου και του Μάρκου "πάλι τις μάπες σου θα φας, κι ο κόσμος ας με βρίζει"Στύγιος έγραψε: 12 Οκτ 2019, 19:13 Οι αντικαπνιστές είστε το πρόβλημα και πρέπει να σας εξοντώσουμε.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Πρόβλημα σου μισάνθρωπε , και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα .ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 12 Οκτ 2019, 19:26Χμμμ...Όποιος καπνιστής με πλησιάζει σε λιγότερο από 20 μέτρα, εξοντώνεται σε full contact: εξ ου και του Μάρκου "πάλι τις μάπες σου θα φας, κι ο κόσμος ας με βρίζει"Στύγιος έγραψε: 12 Οκτ 2019, 19:13 Οι αντικαπνιστές είστε το πρόβλημα και πρέπει να σας εξοντώσουμε.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Απαγορευση καπνίσματος παντού.-
Εκτός ίσως από την υπερβολική αυτογνωσία.
Και τώρα μια φράση που όλους σας ενώνει:
αντιπαθητικοί αντικαπνιστές παντού
αντιπαθητικοί αντικαπνιστές παντού
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Θα πρεπει να μας τη δωσει μη καπνιστης ομως αλλιως θα κολλαει στα κενα αναμεσα στα δοντια σα μαντολατο.perseus έγραψε: 12 Οκτ 2019, 15:06 Κοπλεξικα τομαρια ολα σας αυτο που σας αξιζει ειναι 3 ποτήρια γαλα το πρωί , πιτουρα το μεσημέρι και πολεντα το βραδυ
Μετα τα μεσανυχτα φατε και μια πουτσα!
- Dwarven Blacksmith
Όταν έχεις πρόβλημα θα είναι αργά. Η ψευτομαγκιά δε θα σε σώσει τότε.Στύγιος έγραψε: 12 Οκτ 2019, 19:13 35 χρόνια καπνίζω και δεν έχω πρόβλημα. Οι αντικαπνιστές είστε το πρόβλημα και πρέπει να σας εξοντώσουμε.
Ακόμα χειρότερα αν ο καρκίνος που μοιράζεις χτυπήσει τους γύρω σου αντί για σένα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
[Πρόβλημα σου μισάνθρωπε , και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα .
[/quote]
Για άνοιξε και κάνα λεξικό για το "μισάνθρωπος": για ανθρώπους μιλάει -όχι για καπνιστές...
[/quote]
Για άνοιξε και κάνα λεξικό για το "μισάνθρωπος": για ανθρώπους μιλάει -όχι για καπνιστές...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Θέλω οι "επιστήμονες" του φόρουμ να μου εξηγήσουν πως ενώ καπνίζω 35 χρόνια δεν έχω πεθάνει..ακόμα 
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Τώρα σοβαρά εσύ είσαι εκπαιδευτικός;Στύγιος έγραψε: 12 Οκτ 2019, 21:52 Θέλω οι "επιστήμονες" του φόρουμ να μου εξηγήσουν πως ενώ καπνίζω 35 χρόνια δεν έχω πεθάνει..ακόμα
Αν υπήρχε σοβαρό κρατος, το Υπουργείο Παιδείας θα σου έστελνε την απόλυσή σου Δευτέρα πριν την προσευχή.
Δεν είσαι καν αστείος ,προσπάθησε καλύτερα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 12 Οκτ 2019, 21:57Τώρα σοβαρά εσύ είσαι εκπαιδευτικός;Στύγιος έγραψε: 12 Οκτ 2019, 21:52 Θέλω οι "επιστήμονες" του φόρουμ να μου εξηγήσουν πως ενώ καπνίζω 35 χρόνια δεν έχω πεθάνει..ακόμα
Αν υπήρχε σοβαρό κρατος, το Υπουργείο Παιδείας θα σου έστελνε την απόλυσή σου Δευτέρα πριν την προσευχή.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Κανείς δεν σου είπε να πεθάνεις.Στύγιος έγραψε: 12 Οκτ 2019, 21:52 Θέλω οι "επιστήμονες" του φόρουμ να μου εξηγήσουν πως ενώ καπνίζω 35 χρόνια δεν έχω πεθάνει..ακόμα![]()
Αλλά σκέψου σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός σου,τα πνευμονια σου από τα τσιγάρα.
Προσπάθησε να το ελλατωσεις αν δεν μπορείς να το κόψεις.Καλό θα κάνεις.
- Dwarven Blacksmith
Πολύ απλό είναι. Πρώτον, έχεις αυτοεπιλεχθεί, δηλαδή ο αντίστοιχος Στύγιος που καπνίζει και έχει πάθει, δεν είναι εδώ για να το μοιραστεί μαζί μας.Στύγιος έγραψε: 12 Οκτ 2019, 21:52 Θέλω οι "επιστήμονες" του φόρουμ να μου εξηγήσουν πως ενώ καπνίζω 35 χρόνια δεν έχω πεθάνει..ακόμα![]()
Δεύτερον, οι σχέσεις αιτίου-αιτιατού σε αυτά τα θέματα δεν είναι τόσο άμεσες όσο "με χτύπησαν και τώρα πονάω". Είναι πιθανοτικές. Αν οδηγείς μεθυσμένος ή κοιτάς το κινητό σου είναι πολύ πιο πιθανό να πεθάνεις. Αλλά δεν θα πεθαίνεις σε κάθε φανάρι.
Πες μου σε παρακαλώ ότι είσαι της θεωρητικής τουλάχιστον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση