Ο πηζονας κάνει τσαφ ,τι να κάνουν τα γαλάζια σέντερ φορ να το χάσουν το γκολακι ?Πρετεντέρης έγραψε: 12 Οκτ 2019, 14:15 Πηζουλίνι, αφού άνοιξες νήμα για να σε γλενταμε, θα σε γλεντήσω. Σου χαλάω εγώ χατήρι;
Η "κρύπτη" με τα "κρυμμένα έγγραφα" στο Κεελπνο, ρεμεμπα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΑ hoaxes του συριζα
Re: ΤΑ hoaxes του συριζα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο πηζον συνέβαλε τα μέγιστα στην αυτοδυναμία της ΝΔ.vc15 έγραψε: 12 Οκτ 2019, 14:16Ο πηζονας κάνει τσαφ ,τι να κάνουν τα γαλάζια σέντερ φορ να το χάσουν το γκολακι ?Πρετεντέρης έγραψε: 12 Οκτ 2019, 14:15 Πηζουλίνι, αφού άνοιξες νήμα για να σε γλενταμε, θα σε γλεντήσω. Σου χαλάω εγώ χατήρι;
Η "κρύπτη" με τα "κρυμμένα έγγραφα" στο Κεελπνο, ρεμεμπα;![]()
Η χώρα τον ευγνωμονεί.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Κακώς τίθεται το θέμα. Το σωστό είναι το αντίστροφο: όποιος κυκλοφορεί hoaxes είναι συριζαίος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τέλος πάντων, ας συνεισφέρω κι'εγώ στο νήμα:
https://www.documentonews.gr/article/h- ... homas-cook
Οπου λέει πως και καλά η Moody's τις προάλλες υποβάθμισε τις Ελληνικές τράπεζες.
Οπου λέει πως και καλά η Moody's τις προάλλες υποβάθμισε τις Ελληνικές τράπεζες.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αλλο ένα:
viewtopic.php?f=29&t=14248&hilit=%CE%97 ... 7&start=15
Λέει ότι δήθεν η πτώση τής μετοχής τής ΔΕΗ επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόνο ... 15%. Η αλήθεια είναι ότι η πτώση ξεπέρασε τα 70%.
Λέει ότι δήθεν η πτώση τής μετοχής τής ΔΕΗ επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόνο ... 15%. Η αλήθεια είναι ότι η πτώση ξεπέρασε τα 70%.
1.
Οι υποχθέσεις που αθετήθηκαν δεν πρέπει να μετράνε, γιατί οι υποσχέσεις αναφέρονται στο μέλλον. Τα hoaxes αναφέρονται σε πράγματα που υποτίθεται έχουν συμβεί.
1.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και οποιος κλεβει νεοδημοκρατης
υπηρχε. οποιος αμφισβητει τον πολακη θα τρωει εξτρα ανανα.Πρετεντέρης έγραψε: 12 Οκτ 2019, 14:15 Πηζουλίνι, αφού άνοιξες νήμα για να σε γλενταμε, θα σε γλεντήσω. Σου χαλάω εγώ χατήρι;
υπο μια εννοια λεει μεσα. ουτε αυτο μετραει.Leporello έγραψε: 12 Οκτ 2019, 19:22 Τέλος πάντων, ας συνεισφέρω κι'εγώ στο νήμα:
https://www.protothema.gr/economy/artic ... -trapezon/
H υποχρεωτική εκκαθάριση της Thomas Cook είναι αρνητική για το αξιόχρεο (credit negative) των βουλγαρικών, κυπριακών και ελληνικών τραπεζών, επειδή η κατάρρευση της βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρείας θα αποδυναμώσει τη ρευστότητα των επιχειρήσεων στους σημαντικούς τουριστικούς - και τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 12 Οκτ 2019, 20:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
φιλ δεν θα κατσω να διαβασω πιντιεφ ισολογισμων.Leporello έγραψε: 12 Οκτ 2019, 19:28 Αλλο ένα:
εμπιστευομαστε τους αγνους αριστερους δημοσιγραφους και οχι ξεφτιλισμενες ρομπες του διαδικτυου.
11 παιδια,
και εχει συμπεριληφθει η καρετα και η καρετα
αντε ρε μλκες τι κανετε?
4 χρονια συριζα, περιμενω πανω απο εκατο βαρβατα χοαξ
και εχει συμπεριληφθει η καρετα και η καρετα
αντε ρε μλκες τι κανετε?
4 χρονια συριζα, περιμενω πανω απο εκατο βαρβατα χοαξ
θ αρχισω να ψανω κι εγω...
ή να επινοησω καλυτερα ενα?
ή να επινοησω καλυτερα ενα?
πήζον bot έγραψε: 12 Οκτ 2019, 20:25υπηρχε. οποιος αμφισβητει τον πολακη θα τρωει εξτρα ανανα.Πρετεντέρης έγραψε: 12 Οκτ 2019, 14:15 Πηζουλίνι, αφού άνοιξες νήμα για να σε γλενταμε, θα σε γλεντήσω. Σου χαλάω εγώ χατήρι;

12ο χοαξ,
δεν εβγαλε ερπη. αφτρα ηταν.
μια ντουζινα χοαξ
ντουζινοαριστερισμος
δεν εβγαλε ερπη. αφτρα ηταν.
μια ντουζινα χοαξ
ντουζινοαριστερισμος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις