ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Οκτ 2019, 15:41
Οι αριστεροί ικανοποιούνται μόνο με αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο με πρεζόδρομο, όπεν έαρ ουρητήρια και αντισεισμική σκηνή με μόνιμη εγκατάσταση γερανού για συναυλίες κραουνάκη και φεστιβάλ κνε, σπούντικ ετσετερά
Και οι δεξοουληδες με αυθαιρετα κουφαρια- μνημεια της ματαιοδοξιας και της αφελειας τους
Ειναι και αυθαιρετο δλδ...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Καλά και το άλλο το σχέδιο είναι συνηθισμένο. Το είπα κι απ' την αρχή του νήματος, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν ένα σωρό παρόμοιοι ουρανοξύστες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτό, πραγματικά, ήταν ανέλπιστα καλό. Ένα πενήντα τα εκατό της γαματοσύνης του να πιάσομε, θα μνημονεύεται ανά τους αιώνας
Σαν του κοντοχοντροπούτση είναι ρε. Τι σου αρέσει;
Με ιστίο μοιάζει και αισθητικά είναι πολύ ωραίο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
axilmar έγραψε: 10 Οκτ 2019, 12:03
Προσωπικα δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους 'αναπτυξεις'. Θα γεμισουμε ναρκωτικα, ναρκεμπορους, βιζιτουδες (δλδ περισσοτερους απο οσους εχουμε τωρα), διοτι γυρω απο καζινα και συναφεις δραστηριοτητες αναπτυσσεται μεγαλη παρανομια τετοιου τυπου.
Καμία σχέση με αυτά οι περιοχές των καζίνων, δυστυχώς μάλλον παρά ευτυχώς.
Για μαύρο πρέπει να πας στο Ζαφείρι, για βιζιτάκια στη Γ' Σεπτεμβρίου (παλιά στο Κολωνάκι), σε συριζοπεριοχές γενικώς.
axilmar έγραψε: 10 Οκτ 2019, 12:03
Προσωπικα δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους 'αναπτυξεις'. Θα γεμισουμε ναρκωτικα, ναρκεμπορους, βιζιτουδες (δλδ περισσοτερους απο οσους εχουμε τωρα), διοτι γυρω απο καζινα και συναφεις δραστηριοτητες αναπτυσσεται μεγαλη παρανομια τετοιου τυπου.
ΚΑι αυτό στην περίπτωση που πετύχει. Γιατί η ελληνική ιστορία έχει δείξει οτι μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να αποτύχει παρά να στηθεί κάτι με διάρκεια.
Το μον παρνές άνοιξέ το 1960 και μέσα σε 3 χρόνια είχε πρόβλημα λειτουργίας. Η χούντα πήγε εκει το καζίνο που έλυσε το πρόβλημα της λειτουργίας αλλά ποτέ δε λειτούργησε σαν ολοκληρωμένο ριζόρτ.
Πύργος Πειραιά, κουφάρι. Πύργοι Αθηνών και Ατρίνα προβληματικές. Κανονικά έπρεπε να τα κατεδαφίσουνε.
Ολυμπιακές εγκαταστάσεις... γνωστή ιστορία.
Αυτά δεν πρέπε ια γίνουν. Αν παρά ταύτα γίνει επειδή πάση θυσία πρέπει να γίνουν για πολιτικούς λόγους, θα είναι ένα κουφάρι είτε εγκατελειμμένο ή που θα υπολειτουργεί και θα θυμίζει τη ματαιοδοξία και το hellinicon complex.
Ναι παιζει και αυτο...μεγαλη πιθανοτητα να μην πετυχει.