λες για το ότι ήταν προσυμφωνημένη κομματική τακτική να τους χρησιμοποιήσουν την προεδρική εκλογή για να ρίξουν την κυβέρνηση, με την οποόια κάποια στελέχη διαφώνησαν; Ελα μωρέ, σιγάΜαυροβασίλης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:47 είπε κι άλλα νόστιμα ο πορκυ, ας μαζέψουν τα φίλια φλόκια οι κρετίνοι ζαίοι που σπάνε μπάλες κοντά 5 χρ. ότι ο Σαμ και ο κ. Ευάγγελος δραπέτευσαν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκαριστική αποκάλυψη Βούτση
-
Nero
Re: Σοκαριστική αποκάλυψη Βούτση
αυτο λεει οτι δεν καναμε ρε βουρλο.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:43Τους υψηλά ιστάμενους τους διορίζει η κάθε κυβέρνηση ρε καρμίρηπήζον bot έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:33για τους ψηλα ισταμενους μιλαμε βλητοΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:30 Κάπου 37% πιάσατε στους ΔΥ ,πάνω από την ΝΔ.Πως ακριβώς σας σαμποτάρανε δηλαδή.Αυτοξεφτίλισμα πήζοντα
καμμενο
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Δηλαδή δεν διόρισε γενικούς γραμματείς στα υπουργεία ο Σύριζα ?Άλλο λέει απο αυτό που καταλαβαίνεις αλλά διασκεδάζω με την βλακεία σου να τον δικαιολογήσειςπήζον bot έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:49αυτο λεει οτι δεν καναμε ρε βουρλο.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:43Τους υψηλά ιστάμενους τους διορίζει η κάθε κυβέρνηση ρε καρμίρη
καμμενο
το θεμα δεν ειναι να εχεις ενα ατομο ρε βλητο.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:54Δηλαδή δεν διόρισε γενικούς γραμματείς στα υπουργεία ο Σύριζα ?Άλλο λέει απο αυτό που καταλαβαίνεις αλλά διασκεδάζω με την βλακεία σου να τον δικαιολογήσειςπήζον bot έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:49αυτο λεει οτι δεν καναμε ρε βουρλο.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:43
Τους υψηλά ιστάμενους τους διορίζει η κάθε κυβέρνηση ρε καρμίρη
καμμενο
αν εχεις εναν δικο σου και 70 απεναντι, τι θα κανει?
εχουν ειπωθει προ πολλου αυτα.
;αλλα πες μας τι καταλαβες εσυ, λιγο πρισσοτερο γελιο δεν βλαπτει
- Otto Weininger
Τι είπε πάνω σε αυτό;Μαυροβασίλης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:47 είπε κι άλλα νόστιμα ο πορκυ, ας μαζέψουν τα φίλια φλόκια οι κρετίνοι ζαίοι που σπάνε μπάλες κοντά 5 χρ. ότι ο Σαμ και ο κ. Ευάγγελος δραπέτευσαν
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Nero
Otto Weininger έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:57Τι είπε πάνω σε αυτό;Μαυροβασίλης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:47 είπε κι άλλα νόστιμα ο πορκυ, ας μαζέψουν τα φίλια φλόκια οι κρετίνοι ζαίοι που σπάνε μπάλες κοντά 5 χρ. ότι ο Σαμ και ο κ. Ευάγγελος δραπέτευσαν
ιαφωνία για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ το ’14
Ο Νίκος Βούτσης, δεν έμεινε όμως στην συγκεκριμένη εκτίμηση. Αντίθετα προχώρησε και σε αποκαλύψεις, δηλώνοντας πως το 2014, υπήρχε εσωκομματική διαφωνία σχετικά με αν θα έπρεπε να αξιοποιηθεί η προεδρική εκλογή για να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά ή όχι.
Nero αγορι μου εχεις αρχισει να με απογοητευεις φριχτα πλεον. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Nero
τι εννοείς; Γιατί;
- Μαυροβασίλης
τερματίζει και τους ελιγμούς ο απρόσμενα ευέλικτος πορκυ (μη σπαμμάρομε και τι έλεγε για αποδρομή στη Βουλή το 15)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ε μα δεν ειναι θεματα αυτα που ξεκινας.Σιγα τις σοκαριστικες αποκαλυψεις Βουτση.Δεν ειπε κατι που δεν το ξεραμε ειδη.Αντε να ξαναβρεις την φορμα σου στα ιστορικα θεματα.
Spoiler
Εχω σκεφτει ενα ιστορικο θεμα να ανοιξω που θα κανει παταγο και σε θελω σε φορμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Είναι η διπλή ντροπή, αφενός του να μην είσαι ελίτ και αφετέρου του ότι προσπάθησες να ενταχθείς, ότι σε βάλανε να αποδείξεις την κάιζερ-τρόιε σου, και ότι παρόλα αυτά απέτυχες να γίνεις μέλος.
So hab ich dich schon unbedingt
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ο καρανικας δεν τα έβλεπε αυτά , το βαθύ κράτος, να δώσει συμβουλές;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Otto Weininger
Α μάλιστα.Nero έγραψε: 10 Οκτ 2019, 23:02Otto Weininger έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:57Τι είπε πάνω σε αυτό;Μαυροβασίλης έγραψε: 10 Οκτ 2019, 22:47 είπε κι άλλα νόστιμα ο πορκυ, ας μαζέψουν τα φίλια φλόκια οι κρετίνοι ζαίοι που σπάνε μπάλες κοντά 5 χρ. ότι ο Σαμ και ο κ. Ευάγγελος δραπέτευσανιαφωνία για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ το ’14
Ο Νίκος Βούτσης, δεν έμεινε όμως στην συγκεκριμένη εκτίμηση. Αντίθετα προχώρησε και σε αποκαλύψεις, δηλώνοντας πως το 2014, υπήρχε εσωκομματική διαφωνία σχετικά με αν θα έπρεπε να αξιοποιηθεί η προεδρική εκλογή για να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά ή όχι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Ας αναλογιστούμε λοιπόν ...
Βαθύ κράτος και μηχανισμοί : εναντίον
Μέσα μαζικης ενημέρωσης : εναντίον
Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις : εναντίον
Οικονομία της χώρας : ερείπια
Με αυτά τα δεδομένα η Εθνοσωτηριος Κυβέρνησις τα καταφερε περίφημα.
Κανείς άλλος δε θα μπορούσε.
Βαθύ κράτος και μηχανισμοί : εναντίον
Μέσα μαζικης ενημέρωσης : εναντίον
Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις : εναντίον
Οικονομία της χώρας : ερείπια
Με αυτά τα δεδομένα η Εθνοσωτηριος Κυβέρνησις τα καταφερε περίφημα.
Κανείς άλλος δε θα μπορούσε.
η καλυτερη κυβερνηση ολων των εποχων.
πρεπει να σαι λερα για να κυβερνας γαλερα.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΛΕΡΕΣ.
πρεπει να σαι λερα για να κυβερνας γαλερα.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΛΕΡΕΣ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση