ναι, αλλά θα ήθελα να μείνει μεταξύ μας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπουδαίοι Έλληνες Ιταλικής καταγωγής
Re: Σπουδαίοι Έλληνες Ιταλικής καταγωγής
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ποιο απ όλα;Ζαποτέκος έγραψε: 09 Οκτ 2019, 13:58Δεν ισχύει.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 13:39Καταγωγή της οικογένειας του από την Πελοπόννησο, η οικογένεια Καλόμερων που οταν εφυγαν μετεφραασαν στα Ιταλικά το επώνυμο τους.
Ο κηδεμώνας του και πιθανόν οραγματικός του πατερας λεγόυαν Στεφανόπουλος.![]()
viewtopic.php?f=11&t=2401&hilit=%CE%A3% ... 30#p457183
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ότι ήταν Έλληνας.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 14:52Ποιο απ όλα;Ζαποτέκος έγραψε: 09 Οκτ 2019, 13:58Δεν ισχύει.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 13:39
Καταγωγή της οικογένειας του από την Πελοπόννησο, η οικογένεια Καλόμερων που οταν εφυγαν μετεφραασαν στα Ιταλικά το επώνυμο τους.
Ο κηδεμώνας του και πιθανόν οραγματικός του πατερας λεγόυαν Στεφανόπουλος.![]()
viewtopic.php?f=11&t=2401&hilit=%CE%A3% ... 30#p457183
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ασε ρε ανυπόμονε να ψαξει λιγο ο Αλβανός. 
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ωχ, κάποια κοτσάνα θα έκανα !
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
Giorgos 574
Ποιος Αλβανος;
-
Giorgos 574
Αυτός που λέει ότι καταγεται από την βόρεια Αιτολοακαρνανία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 09 Οκτ 2019, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Giorgos 574
Από εκεί κατάγομαι. Γιατί με θεωρείς Αλβανό;Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 15:22Αυτός που λέει ότι καταγεται από την βόρεια Αιτολοακαρναία.![]()
Από τη στιγμή που είμαι Έλληνας με την καταγωγή των νεοελλήνων θα ασχοληθώ. Αν ήμουν στην Αλβανία θα τους ανέλυα τις δικές τους καταβολές.
-
Giorgos 574
Λίγο ΓΤΠ μου φαίνονται οι καταχωρησεις (δε σας κατηγορώ όμως). Ο Ντε Κίρικο μετράει;
So hab ich dich schon unbedingt
-
Giorgos 574
Θα έλεγα όχι γιατί δε νομίζω οτι αυτοπροσδιορίστηκε ως Έλληνας.Mole έγραψε: 09 Οκτ 2019, 16:31 Λίγο ΓΤΠ μου φαίνονται οι καταχωρησεις (δε σας κατηγορώ όμως). Ο Ντε Κίρικο μετράει;
- κυριος Μακης
Bαλτινος η Ξηρομεριτης;Giorgos 574 έγραψε: 09 Οκτ 2019, 15:24Από εκεί κατάγομαι. Γιατί με θεωρείς Αλβανό;
Από τη στιγμή που είμαι Έλληνας με την καταγωγή των νεοελλήνων θα ασχοληθώ. Αν ήμουν στην Αλβανία θα τους ανέλυα τις δικές τους καταβολές.
-
Giorgos 574
Βαλτινοςκυριος Μακης έγραψε: 09 Οκτ 2019, 16:41Bαλτινος η Ξηρομεριτης;Giorgos 574 έγραψε: 09 Οκτ 2019, 15:24Από εκεί κατάγομαι. Γιατί με θεωρείς Αλβανό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 17 Απαντήσεις