!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Re: ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Λύση; Για γράψε με δικά σου λόγια τι έκανε τον Ιούλιο ο Μπουμπούκος, για να γελάσουμε.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 10:46 Για ποιο μοντέλο είπε;
Εννοείς μάλλον οτι τους εδωσε μια λύση για διάσωση της επιχείρησης και τον έγράψαν στ αρχίδια τους αυτοί που την βούλιαξαν.
Έχεις παρακολουθήσει καθόλου την υπόθεση ή απλά ενημερώνεσαι από τα τουιτς του παλιάτσου;
My Life had stood, a Loaded Gun
- hellegennes
Είναι μεγάλη η συζήτηση αλλά θεωρώ σαφώς θετικότερο να γίνονται επενδύσεις με ξένο χρήμα στην Ελλάδα γιατί αυτό είναι 100% χρήμα που έρχεται από έξω και εγκαθίσταται στην Ελλάδα, προσθέτοντας αξία. Ακόμα κι αν αποχωρήσει ο επενδυτής, η επένδυσή του μένει πίσω.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 10:44Δεν ξέρω αν είναι θεατρο, είναι πολλά τα λεφτα για να είναι εικονική πραγματικότητα.hellegennes έγραψε: 09 Οκτ 2019, 10:35Ούτε για μετά το βλέπω ούτε για πριν. Προς το παρόν παρακολουθούμε δυστυχώς ένα ακόμη θέατρο.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 10:32
Σε κάθε χώρα η επενδυση εσωτερικών κεφαλαίων είναι ανακύκλωση του χρήματος.
Ας φέρει το έργο μετά κατα την λειτουργία του ξένα κεφάλαια (ακριβό τουρισμό πχ) κι ας μην φέρει στην κατασκευή του.
Εγω θεωρω θετική για την χώρα την απουσία ξένων στην φάση της κατασκευής γιατί τα κερδη της επενδυσης θα τα καρπωθούν Ελληνικά κεφάλαια, τράπεζες, κατασκευαστές, κι οσοι βάλουν χρήμα στο εργο σαν συμμέτοχοι.
Όσο αναπτύσσεται το Ελληνικό κεφάλαιο τόσο πιο ανταγωνιστικό θα γίνεται, πάρε παράδειγμα το εφοπλιστικό.
Αλλά λέω, είναι μεγάλο το θέμα. Και η ελληνική κόκα κόλα γιγαντώθηκε αλλά δεν το βλέπω αυτό σε αντίκρυσμα στην ελληνική οικονομία. Είναι ο τρίτος μεγαλύτερος παραγωγός κόκα κόλα στον κόσμο (μεγαλύτερος στην Ευρώπη), με κεφαλαιοποίηση 9,5 δις και τζίρο 6,5 δις. Και;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Λυση.aljawn έγραψε: 09 Οκτ 2019, 11:29Λύση; Για γράψε με δικά σου λόγια τι έκανε τον Ιούλιο ο Μπουμπούκος, για να γελάσουμε.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 10:46 Για ποιο μοντέλο είπε;
Εννοείς μάλλον οτι τους εδωσε μια λύση για διάσωση της επιχείρησης και τον έγράψαν στ αρχίδια τους αυτοί που την βούλιαξαν.
Έχεις παρακολουθήσει καθόλου την υπόθεση ή απλά ενημερώνεσαι από τα τουιτς του παλιάτσου;
Προσπαθησε να βαλει τις τράπεζες σαν στρατηγικους επενδυτές για να σωθεί η επιχείρηση.
Εσύ τι κατάλαβες;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το συγκεκριμένο πλάνο το είχαν προτείνει οι ίδιες οι τράπεζες και το είχε διαπραγματευτεί η εταιρία. Σιγά μην περίμεναν τον Μπουμπούκο.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 13:07Λυση.aljawn έγραψε: 09 Οκτ 2019, 11:29Λύση; Για γράψε με δικά σου λόγια τι έκανε τον Ιούλιο ο Μπουμπούκος, για να γελάσουμε.Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 10:46 Για ποιο μοντέλο είπε;
Προσπαθησε να βαλει τις τράπεζες σαν στρατηγικους επενδυτές για να σωθεί η επιχείρηση.
Εσύ τι κατάλαβες;
Η μόνη συμβολή του Μπουμπούκου ήταν αν μαζέψει τα δύο αδέλφια και να τα βάλει να υπογράψουν ενδιάμεση συμφωνία, με το τεράστιας αξίας οικονομικό επιχείρημα, ότι θα έβγαζε στα μανταλάκια αυτόν που δεν θα υπέγραφε. Ούτε να διαμεσολάβηση δηλαδή επί ήδη υπαρκτής συμφωνίας. Φυσικά υπέγραψαν για να ξεφορτωθούν τον παλιάτσο και μετά συνέχισαν ότι έκαναν και πιο πριν.
https://www.thetoc.gr/oikonomia/article ... reta-farmsΟ ίδιος σημείωσε ότι ο λόγος για τον οποίο οι δύο μεγαλομέτοχοι υπέγραψαν είναι ότι θα γνωστοποιούσε ποιός από τους δύο δεν υπέγραψε και θα έχαναν τη δουλεία τους περισσότεροι από 300 άνθρωποι και πρόσθεσε ότι η πρωτοβουλία του για εξεύρεση βιώσιμης λύσης ήταν παραπάνω από αναγκαία καθώς η επιχείρηση θα έκλεινε μέσα στην εβδομάδα από παντελή έλλειψη ρευστότητας και διαθέσιμου προϊόντος.
Είμαι 100% σίγουρος πως τα νδουλικα νομίζουν πως το πρόβλημα με την "Creta Farms" έχει λυθεί μετά την <<παρέμβαση>> Γεωργιάδη.
Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις και αυτοί που διαβάζουν τα τουιτς του παλιάτσου θα νομίζουν ότι είναι ο νέος Κέυνς.
Τα μόνα που μπορούμε να καταλάβουμε από τις ίδιες τις δηλώσεις του είναι ότι:
(1) έχει την εντύπωση ότι το να κράζει όπως στην Βουλή θα τον βοηθήσει να κοροϊδέψει τους επιχειρηματίες, όπως τους ψηφοφόρους
(2) δεν έχει ιδέα ποιος ευθύνεται για το μπάχαλο στην Κρέτα
Τα μόνα που μπορούμε να καταλάβουμε από τις ίδιες τις δηλώσεις του είναι ότι:
(1) έχει την εντύπωση ότι το να κράζει όπως στην Βουλή θα τον βοηθήσει να κοροϊδέψει τους επιχειρηματίες, όπως τους ψηφοφόρους
(2) δεν έχει ιδέα ποιος ευθύνεται για το μπάχαλο στην Κρέτα
Ο Άδωνις είναι αναγκαίο κακό για τη ΝΔ. Παρέα με το Βορίδη και τον Πλεύρη κρατούν την ακροδεξιά πτέρυγα της παράταξης, πουλώντας εθνικισμό. Αυτός ήταν ο λόγος της μεταγραφής τους εξαρχής από την ομάδα του Καρατζαφέρη.
- Υδράργυρος
Απλήρωτοι στην κρετα φαρμ, απλήρωτοι στη χαλυβουργική, μπαράζ καλών νέων από παντού. Ζβινννν τα φέσια. ΥΠΑΝ ο Άδωνης
Μα είναι γνωστό ότι ο Μπουμπούκος άφησε έργο όπου πήγε και ήταν ο καλύτερος υπουργός των τελευταίων ετών. Το ίδιο θα κάνει και στο ΥΠΑΝ.Υδράργυρος έγραψε: 09 Οκτ 2019, 14:35 Απλήρωτοι στην κρετα φαρμ, απλήρωτοι στη χαλυβουργική, μπαράζ καλών νέων από παντού. Ζβινννν τα φέσια. ΥΠΑΝ ο Άδωνης
Βέβαια αν ρωτήσεις τα νδουλικά σε τι συνίσταται το έργο που αναφέρουν, το πολύ πολύ να θυμηθούν κανένα καμποτάζ (χωρίς να ξέρουν καν τι είναι).
Και για τις εκλογές ήσουν σίγουρος ότι θα βγει ο σύριζα μήπως;Echelon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 13:55 Είμαι 100% σίγουρος πως τα νδουλικα νομίζουν πως το πρόβλημα με την "Creta Farms" έχει λυθεί μετά την <<παρέμβαση>> Γεωργιάδη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Τώρα για κάθε επιχείρηση που θα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα θα φταίει ο υπουργός ανάπτυξης.Αυτό βέβαια στην Ελλάδα των αυγόμυαλων και των ψεκασμένων είναι κάτι φυσιολογικό.
Μπορείς να ανατρέξεις στα γραφόμενα μου. Με εμένα δεν έχει μασημένη τροφή. Για μασημένη τροφή που σου αρέσει θα πας στον Γεωργιάδη. Δεν μας είπες όμως. Πιστεύεις πως λύθηκε το πρόβλημα;
Από που συμπεραίνεις ότι μου αρέσει η μασημένη τροφή;Echelon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 15:49Μπορείς να ανατρέξεις στα γραφόμενα μου. Με εμένα δεν έχει μασημένη τροφή. Για μασημένη τροφή που σου αρέσει θα πας στον Γεωργιάδη. Δεν μας είπες όμως. Πιστεύεις πως λύθηκε το πρόβλημα;
Ουτε λύθηκε ούτε θα λυθεί, θα κλείσει το μαγαζι γιατί τα αδελφάκια είναι ανίκανα να το κρατήσουν.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 2406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot