ιδέες ρίχνω ρε φίλε, ιδέες αναπτυξιακές.Fluffy έγραψε: 08 Οκτ 2019, 18:02Το «θα μπορούσε» είναι αρκετά αφηρημένο που θα μπορούσε να είναι κενό νοήματοςσύντροφος διαβάτης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:52 το θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο Πτολεμαϊδος θα μπορούσε να μετασκευαστεί σε ένα πολύ όμορφο μεταβιομηχανικό καζίνο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μακεδονια ειναι νεκρη
-
σύντροφος διαβάτης
Re: Μακεδονια ειναι νεκρη
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
- Οργισμένος
DialysatE τον παραγωγικο ιστο της χωρας απο το 1981 και τωρα σας φταει ταχα μου το φιλελευθερο «κολλημα» (το οποιο πρωτιστως ειναι μαρξικο, για οσους ξερουν) του τριτογενη τομεα...zteo έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:16Να μην μιλησουμε για κολληματα οπου το φιλελλευθερο ιδεολογημα σας οτι η οικονομια της Ελλαδας μπορει να βασιστει μονο στον τριτογενή τομεα που μας οδηγησε.Τα αποτελεσματα τα βλεπεις στην υποαναπτυξη της Μακεδονιας.Οργισμένος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:05 Κόλλημα οι κομματικοι με το λιγνίτη. Μιλάμε για συνειδητή λοβοτομη και αμάθεια ανακατεμένα με αισχρή προπαγάνδα προς ηλιθιους.
Τραγικοι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αν δεν κάνω λάθος, το πασοκ το ψήφιζες κι εσύ.Οργισμένος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 19:55DialysatE τον παραγωγικο ιστο της χωρας απο το 1981 και τωρα σας φταει ταχα μου το φιλελευθερο «κολλημα» (το οποιο πρωτιστως ειναι μαρξικο, για οσους ξερουν) του τριτογενη τομεα...zteo έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:16Να μην μιλησουμε για κολληματα οπου το φιλελλευθερο ιδεολογημα σας οτι η οικονομια της Ελλαδας μπορει να βασιστει μονο στον τριτογενή τομεα που μας οδηγησε.Τα αποτελεσματα τα βλεπεις στην υποαναπτυξη της Μακεδονιας.Οργισμένος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:05 Κόλλημα οι κομματικοι με το λιγνίτη. Μιλάμε για συνειδητή λοβοτομη και αμάθεια ανακατεμένα με αισχρή προπαγάνδα προς ηλιθιους.
Τραγικοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Οργισμένος
Παρε επιτελους χαπια.Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2019, 19:59Αν δεν κάνω λάθος, το πασοκ το ψήφιζες κι εσύ.Οργισμένος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 19:55DialysatE τον παραγωγικο ιστο της χωρας απο το 1981 και τωρα σας φταει ταχα μου το φιλελευθερο «κολλημα» (το οποιο πρωτιστως ειναι μαρξικο, για οσους ξερουν) του τριτογενη τομεα...zteo έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:16
Να μην μιλησουμε για κολληματα οπου το φιλελλευθερο ιδεολογημα σας οτι η οικονομια της Ελλαδας μπορει να βασιστει μονο στον τριτογενή τομεα που μας οδηγησε.Τα αποτελεσματα τα βλεπεις στην υποαναπτυξη της Μακεδονιας.
Τραγικοι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Βρε εγώ να πάρω, αλλά εσύ το ψήφιζες.Οργισμένος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 23:26Παρε επιτελους χαπια.Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2019, 19:59Αν δεν κάνω λάθος, το πασοκ το ψήφιζες κι εσύ.Οργισμένος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 19:55
DialysatE τον παραγωγικο ιστο της χωρας απο το 1981 και τωρα σας φταει ταχα μου το φιλελευθερο «κολλημα» (το οποιο πρωτιστως ειναι μαρξικο, για οσους ξερουν) του τριτογενη τομεα...
Τραγικοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Οργισμένος
Ψευτη!Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2019, 23:30Βρε εγώ να πάρω, αλλά εσύ το ψήφιζες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν θεωρηθηκε προδοσια. Ειναι προδοσια!zteo έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:31 Καποτε ειχα γραψει οτι δυστυχως την Μακεδονια δεν την πηρε ο Τιτο να την αναπτυξει οικονομικα και η Juno το θεωρησε προδοσια.
Πραγματικος κινδυνος για την Μακεδονια δεν υπηρξε ποτε.Απλα κατασκευασατε εχθρους για να κρατησεται υποαναπτυκτη μια και βολευει ετσι το πελατειακο σας συστημα.Οι πραγματικοι προδοτες ειστε εσεις που οδηγειται τον Ελληνικο λαο της Μακεδονιας σε μεταναστευση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Με το μαλακο βρε zteo, δεν εχει παλιωσει ακομη η προηγουμενη παπαρια σου απο την υπογραφη μου.zteo έγραψε: 09 Οκτ 2019, 14:53Πραγματικος κινδυνος για την Μακεδονια δεν υπηρξε ποτε.Απλα κατασκευασατε εχθρους για να κρατησεται υποαναπτυκτη μια και βολευει ετσι το πελατειακο σας συστημα.Οι πραγματικοι προδοτες ειστε εσεις που οδηγειται τον Ελληνικο λαο της Μακεδονιας σε μεταναστευση.
- Λίνο Βεντούρα
zteo έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:31 Καποτε ειχα γραψει οτι δυστυχως την Μακεδονια δεν την πηρε ο Χίτλερ να την αναπτυξει οικονομικα και η Juno το θεωρησε προδοσια.Να θυμησω απλα οτι το εθνικοσοσσιαλιστικό και ενιαιο 3ο Ράοχ του Χίτλερ παρηγαγε αυτοκινητα τα Φολξβαγκεν
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Covington88
Ανάπτυξη τα ζάσταβα. Ζτέο πες το, είσαι γεννημένος δεκαετία 2000 με παππούδες από Αλβανία ή Γιουγκοσλαυΐα που σου λέγανε πόσο καλά ήταν. Κοίτα, αν ήταν όντως καλά δε θα τους έβλεπες να τρέχουν να περάσουν τα σύνορα με την πρώτη ευκαιρία. Οπόταν άσε τις μπούρδες για τα Ζάσταβα και τις κλάψες για τα καζίνα, γιατί οι ίδιες οι πληθυσμιακές ροές σε ξεβρακώνουν.
Ήταν καλά για τις αγροτικές περιοχές εγραψα όπως αυτές που είχε κάποτε η Μακεδονία διότι τώρα είναι έρημη γη.Σε τελική ανάλυση να συγκρίνουμε τι παρήγαγε η Γιουγκοσλαβία του Τίτο με το τι παρήγαγε η Ελλάδα των Εθναρχη-Ανδρεα θα βρεθούμε όχι απλά χαμένοι αλλά τριτοκοσμικοί μπροστά τους.Covington88 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:51 Ανάπτυξη τα ζάσταβα. Ζτέο πες το, είσαι γεννημένος δεκαετία 2000 με παππούδες από Αλβανία ή Γιουγκοσλαυΐα που σου λέγανε πόσο καλά ήταν. Κοίτα, αν ήταν όντως καλά δε θα τους έβλεπες να τρέχουν να περάσουν τα σύνορα με την πρώτη ευκαιρία. Οπόταν άσε τις μπούρδες για τα Ζάσταβα και τις κλάψες για τα καζίνα, γιατί οι ίδιες οι πληθυσμιακές ροές σε ξεβρακώνουν.
Σε λίγους μήνες αρχίζει το ξηλωμα των λιγνιτωρυχείων και τότε θα δούμε εάν το 2031 η Δυτική Μακεδονία θα έχει 30.000 με το ζόρι.Αυτο είναι λοιπόν το όραμα σου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
θα προσλάβουμε στο υπουργείο ανάπτυξης τον τόνι σταρκ να φτιάξει μιχανές παραγωγής ρεύματος από λιγνίτη που δεν θα κάνει καύση και άρα δεν θα παράγει C02. Εναλλακτικά μπορούμε να αλλάξουμε και τους νόμους της χημείας. Κυβέρνηση είμαστε, μπορούμε να αλλάξουμε ότι νόμο θέλουμε αρκεί να το ψηφίσουμε δημοκρατικάzteo έγραψε: 08 Οκτ 2019, 13:34 Ναι ειμαι ασχετος αλλα οταν γραφω αντιρυπαντικη τεχνολογια δεν εννοω απλα τα φιλτρα.Ειμαστε το 2019 κανουμε κινητα τηλεφωνα που μας κανουν μεχρι και φαγητο και δεν εχουμε εξελιξει την τεχνολογια ωστε να μειωνουμε τις βλαπτικες ιδιοτητες των ρυπων του διοξειδιου απο μια βιομηχανικη μοναδα.Εαν οντως ειναι ετσι τοτε υπαρχει μεγαλο προβλημα στο πως εξελισεται η επιστημη στον καπιταλισμο.
- Eθνικοκοινωνιστης
τιμια τιμωρια για αυτους που ψηφιζαν επι δεκαετιες με τεραστια ποσοστα δεξξια 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age