!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άχρηστες ιδιωτικές ταχυδρομικες εταιρίες

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Άχρηστες ιδιωτικές ταχυδρομικες εταιρίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

franchise curier... χαρακίρι!
Το κρεοπωλείο δεν πήγαινε καλά και άνοιξα κούριερ... γιαυτό είναι μπουρ@@λο
the end
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Sid Vicious έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:54 Πιο άχρηστη και ανίκανη ταχυδρομική εταιρεία από acs δεν έχω ματαδει συν στο ότι σε φλομωνουν με ένα μάτσο ψέματα δικαιολογίες οι μαλακισμενες τηλεφωνητριες τους και οι αχρηστοι μπαγλαμαδες κουριερ τους. :011:
η Γενική Ταχυδρομική τη βάζει κάτω για πλάκα με το ένα χέρι δεμένο στην πλάτη

σε αχρηστία
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ACS και Γενική λειτουργούν κομπλέ σε Αθήνα, πάντως (με απειροελάχιστη διαφορά προς το καλύτερο, η δεύτερη απ'την πρώτη). Εγώ παντως δεν εχω κανενα παράπονο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:30
under έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:59 Τα ΕΛΤΑ ειναι ακομα χειροτεροι αληταραδες.
Πλάκα κάνεις τώρα;
Με τα ΕΛΤΑ ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, με την ACS όλοι οι λογαριασμοί που έχει αναλάβει πάνε σε λάθος γραμματοκιβώτια και ψαχνόμαστε όλοι στην γειτονιά.
Μόνο αντικαταβολή με αυτή την εταιρία και πάλι παίζει να υποχρεωθείς να πας να το πάρεις μόνος σου από τα γραφεία τους αν επείγεσαι.
Αυτό. Η ACS είναι για γέλια. Τουλάχιστον του Πειραιά που ξέρω.
Αρκεί να δει κάποιος τα σχόλια στο google.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2019, 23:54
Πλάκα κάνεις τώρα;
Με τα ΕΛΤΑ ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, με την ACS όλοι οι λογαριασμοί που έχει αναλάβει πάνε σε λάθος γραμματοκιβώτια και ψαχνόμαστε όλοι στην γειτονιά.
Μόνο αντικαταβολή με αυτή την εταιρία και πάλι παίζει να υποχρεωθείς να πας να το πάρεις μόνος σου από τα γραφεία τους αν επείγεσαι.
Αυτό το "πέρασε το κούριερ και δεν σας βρήκε" που το πας; Και ας είσαι βιδωμένος σε ένα σημείο... μη μου πεις ότι δεν στο έχουν κάνει.
the end
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2019, 23:59
Πλάκα κάνεις τώρα;
Αυτό το "πέρασε το κούριερ και δεν σας βρήκε" που το πας; Και ας είσαι βιδωμένος σε ένα σημείο... μη μου πεις ότι δεν στο έχουν κάνει.
Αν το έχουν κάνει; Μόνο αυτό κάνουν. Η έκπληξη θα ήταν να συμβεί μια φορα το αντίθετο.
Και έχω και προσωπικό περιστατικό που κόντεψα να με συλλάβουν όταν πήγα εκεί και έγινε χαμός.
Αγενεστατοι και άχρηστοι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ε όχι δα, τα ΕΛΤΑ είναι άψογα, από τις καλύτερες και λειτουργικοτερες δημόσιες υπηρεσίες της χώρας και από τις καλύτερες ταχυδρομικες υπηρεσίες στον κόσμο. Σχεδόν 25 χρόνια με πάρα πολύ τακτικές συναλλαγές με ΕΛΤΑ και πάνω από 20 χρόνια με προσωπική θυρίδα σε αυτά και δεν έχω κανένα παράπονο, απλά άψογοι. Μη διανοηθει κανένα από τα αστροπελέκια σας να καταστρέψει τα ΕΛΤΑ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Sid Vicious έγραψε: 09 Οκτ 2019, 00:16
Ε όχι δα, τα ΕΛΤΑ είναι άψογα, από τις καλύτερες και λειτουργικοτερες δημόσιες υπηρεσίες της χώρας και από τις καλύτερες ταχυδρομικες υπηρεσίες στον κόσμο. Σχεδόν 25 χρόνια με πάρα πολύ τακτικές συναλλαγές με ΕΛΤΑ και πάνω από 20 χρόνια με προσωπική θυρίδα σε αυτά και δεν έχω κανένα παράπονο, απλά άψογοι. Μη διανοηθει κανένα από τα αστροπελέκια σας να καταστρέψει τα ΕΛΤΑ.
Εννοείς τα courier ΕΛΤΑ έτσι; Διότι τα απλά ΕΛΤΑ ιδιαίτερα για περιοχές που χαρακτηρίζονται άγονες γραμμές είναι λίγο άστα να πάνε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

paul25 έγραψε: 09 Οκτ 2019, 00:32
Sid Vicious έγραψε: 09 Οκτ 2019, 00:16
Εννοείς τα courier ΕΛΤΑ έτσι; Διότι τα απλά ΕΛΤΑ ιδιαίτερα για περιοχές που χαρακτηρίζονται άγονες γραμμές είναι λίγο άστα να πάνε.
όχι τα courier, τα κανονικά ΕΛΤΑ εννοω, άψογα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

χθες είχα πάει να στείλω κάτι και η υπάλληλος μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν πελάτη ο οποίος ούρλιαζε τόσο δυνατά που αναγκαζόταν αυτή να το κρατάει σε απόσταση. Κάθε σαράντα-πενήντα δευτερόλεπτα κατάφερνε να βρει ένα κενό και να του πει "κύριε σας καταλαβαίνω αλλά αν δε μου δώσετε αριθμό δέματος είναι αδύνατο να βρω αυτό που θέλετ-"

meanwhile τα ΕΛΤΑ φέρνουν στην πολυκατοικία μου την αλληλογραφία του διπλανού σπιτιού και του παραδιπλανού και ενίοτε από 7-8 νούμερα πιο κάτω ή και τελείως άσχετες διευθύνσεις.

Δε φταίνε αυτοί όμως, έχουν τρομαχτικές ελλείψεις προσωπικού.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τελικά θέμα περιοχής και καταστήματος είναι, προφανώς. Δεν γίνεται στους μισούς απο εμας να δουλεύει η χ εταιρεία ρολόι και στους αλλους μισούς να υπολειτουργεί δραματικά (το αυτό και με την εταιρεία y αντιστοίχως).
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

vantono έγραψε: 09 Οκτ 2019, 01:06 Τελικά θέμα περιοχής και καταστήματος είναι, προφανώς. Δεν γίνεται στους μισούς απο εμας να δουλεύει η χ εταιρεία ρολόι και στους αλλους μισούς να υπολειτουργεί δραματικά (το αυτό και με την εταιρεία y αντιστοίχως).
μπαίνει ταχυδρόμος στην γειτονιά σου; :giggle:
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2019, 00:10
Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2019, 23:59

Αν το έχουν κάνει; Μόνο αυτό κάνουν. Η έκπληξη θα ήταν να συμβεί μια φορα το αντίθετο.
Και έχω και προσωπικό περιστατικό που κόντεψα να με συλλάβουν όταν πήγα εκεί και έγινε χαμός.
Αγενεστατοι και άχρηστοι.
Εμένα με συνέβη το εξής
Περιμένω λοιπόν ένα δέμα από Αγγλία. Τα τρία τελευταία χρόνια έχει κάνει κάποια σύμβαση η Royal Mail και ενώ τα απλά της έρχονται με ΕΛΤΑ τα συστημένα της και δέματα της παραδίδονται μέσω της GLS ή της ACS. Το δέμα που περιμένω είναι μέσα σε νορμαλ χρονικά πλαίσια αλλά είπα την Παρασκευή βραδυ ας τσεκάρω στο σαιτ της ACS που βρίσκεται και βλέπω να αναγράφει ότι ειχε περάσει το μεσημερι από το σπίτι μου το courrier δεν με βρηκε και αφησε ειδοποιηση (ούτε περασε γιατι ημουν εκει και ουτε ειδοποιηση άφησε). Δευτέρα πάλι δεν με έρχεται τίποτα,μπαινω στο σαιτ και βλεπω να αναγράφεται ότι πέρασε ξανα Δευτέρα από εμενα (πώς; αφού ήμουν σπιτι) δεν με βρηκε και αφησε ειδοποιηση (και βέβαια δεν άφησε). Τη Τρίτη παίρνω τηλέφωνο στην ACS, το σηκώνει μια μαλακισμένη, της λέω ήρεμος, ευγενέστατος και μιλώντας της στον πληθυντικο τι γινεται. Της λέω τον αριθμό του δέματος, το βρισκει, γράφει και την σωστή διευθυνση επανω από ότι με είπε και συνεχίζει μας συγχωρείτε λόγω της βροχής χθες δεν μπορούσε να περάσει το παιδι (ψέμμα γιατί είδα μηχανάκια της acs να κυκλοφορουν στην περιοχη) και απλα σημειώσαμε στο συστημα οτι περασε για να μην εχει καποιο πρόβλημα. Σήμερα όμως μετά τις δύο θα το φέρει, με λεει. Σιγουρα όμως ε, την λεω εγω, μη παλι γράψετε στο συστημα τα ιδια και δεν το εχει φερει ε; Όχι μην ανησυχείτε, αν θελετε αφήστε μας και ένα κινητο σας σε περιπτωση που τυχει κατι να σας ειδοποιήσουμε. Περνάνε λοιπόν οι ώρες και πάλι τίποτα! Μπαίνω στο σαιτ και ανγραφουν ότι πέρασε και πάλι σήμερα Τρίτη από το σπίτι μου (ναι πως μπασταρδι) δεν με βρηκε και με άφησε ειδοποιηση (τι λες ρε αρχιδι, πεταμενε καραγκιοζη, ποια ειδοποίηση;).
Δηλαδή φαντάσου να μη το εψαχνα και να μη τους τηλεφωνουσα κιόλας. Αυριο θα παω από εκει και φροντιζω να ξεσπαω εδώ για να μην ξεσπασω εκει. Και ελπιζω να μην δω καμια πεταμένη πατσαβουρα με υφακι ή καναν ξεφτιλισμενο κρετίνο κουριερ με υφακι και να είμαι σοβαρος, χαλαρος και τυπικος και να τελειωνει η δουλεια μου, είναι και το Deathcrush από την Posercorpse μεσα μαλακισμενοι, αχρηστοι, πεταμένοι, κρετινοι.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

η ιδιωτικοποιημενη γιολαντα για την οποια ψηφισατε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Πλάκα κάνεις τώρα;
δημοσιο κακο,ιδιωτικο καλο

ουγκ :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”