Fluffy έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:11
Το ζητημα είναι πως είτε με λιγνίτη είτε χωρίς η ανάπτυξη στον καπιταλισμό είναι ανισομερής, χωρις κεντρικό σχεδιασμό οι παραγωγικές δυναμεις είναι σε φάση κατατόνιας
Είδαμε τα αποτελέσματα του κεντρικού σχεδιασμού.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:52
Μα και τους χριστιανούς/μουσλίμ/εβραίους κυνήγησαν, αλλά έκαναν μια τρύπα στο νερό!
Ηλίθιες προθέσεις/αποφάσεις/ενέργειες ανόητων μαθητευόμενων μάγων.
1/ Δεν κυνηγήθηκε κανείς πιστός αν και εφόσον κρατούσε την π'ιστη για τον εαυτό του γιατί η πίστη θεωρούνταν ατομική υπόθεση και ορθώς.
2/ Στο θέμα μας τώρα, εκτυπώθηκε και δημοσιεύτηκε μεγάλο μέρος γραμματείας στην ρομανί, στην ουσία έφττιαξαν γραφή = τους έβαλαν στην ιστορία.
1/ Γκρέμισαν ναούς, τεμένη, συναγωγές ή άλλαξαν την χρήση τους. Σκότωσαν ή εξόρισαν το ιερατείο. https://www.google.com/search?client=fi ... viet+union
Πολύ πιο αποτελεσματικοί οι χριστιανοί με τους πολυθεϊστές, επειδή τους έδωσαν εναλλακτική.
2/ A small body of literature, written in Romani and other languages, has emerged. In the last decade, the output has grown exponentially. This new wave of literary endeavour has recently found strong European support; billionaire philanthropist George Soros's Open Society Institute has launched a new set of Romani literary awards in the categories of fiction, creative non-fiction, poetry and Romani translation. https://www.theguardian.com/books/2002/feb/09/classics
Ότι έγινε, έγινε ΤΩΡΑ και όχι στα κομμουνιστικά μπορντέλα.
Κάνε μου την χάρη να διασταυρώνεις αυτά που γράφεις, πριν γράψεις.
Το ζητημα είναι πως είτε με λιγνίτη είτε χωρίς η ανάπτυξη στον καπιταλισμό είναι ανισομερής, χωρις κεντρικό σχεδιασμό οι παραγωγικές δυναμεις είναι σε φάση κατατόνιας
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Οκτ 2019, 13:49
Βασικά ο νηματοθετης θέλει να μας πει ότι η Μακεδονία είναι άτυχη που την έχει η Ελλάδα , και πως αν την κατείχε άλλη χώρα ως περιοχή αυτά τα προβλημματα δεν θα υπήρχαν ...
Το χειροτερο προβλημα για την δυσμοιρη τουτη χωρα ειναι οτι θρεφουμε σαπιοκοιλιαδες καραβαναδες σαν και του λογου σου.
Αυτοι που ξεπουλησαν την ?Κυπρο στους Τουρκους ΔΕΝ εχουν το δικαιωμα να ομιλουν για ξεπουλημα τη Μακεδονιας απο
τους ιεχωβαδες του Περισσου.
Κανε κανεναν πεοθηλασμο σε κανεναν νατοϊκο αξιωματουχο για μεχρι εκει καλος εισαι.
Τις ομορφες καλησπερες μου.
Και καλά κάνετε και μας θρεφετε
Εμείς είμαστε το κράτος και η πατρίδα και οποιος τα βάζει με εμας τα βάζει με την πατρίδα ...
Και σε κομουνιστικο καθεστώς να ειμασταν παλι ..κομμισαριος του κόμματος σαν αξιοματουχος θα ήμουν
Ρε ΝΑΝΔΡΟΣ που ειναι η Μακεδονικες ενωσεις σου να ασχοληθουν με το προβλημα της ανεργειας και της υποαναπτυξης στην Μακεδονια.Διοτι εγω δεν τις βλεπω πουθενα.
zteo έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:37
Ρε ΝΑΝΔΡΟΣ που ειναι η Μακεδονικες ενωσεις σου να ασχοληθουν με το προβλημα της ανεργειας και της υποαναπτυξης στην Μακεδονια.Διοτι εγω δεν τις βλεπω πουθενα.
Όση ανεργία έχει η Πελοπόννησος, Στερεά, κλπ, έχει και η Μακεδονία.
Βέβαια για ένα νεοκομμούνι, που πιστεύει σε παραδείσους του εργάτη, δεν θα έχει πρόβλημα να παραδώσει κομμάτι της πατρίδας ΜΟΥ (όχι δικής του) σε ξένη δύναμη, όπως προσπάθησαν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Είδαμε τα αποτελέσματα του κεντρικού σχεδιασμού.
Πως αισθάνεσαι που αναμασάς ναζιστική προπαγάνδα;
Ο κόσμος τόχει τούμπανο και τα νεοκομμούνια κρυφό καμάρι.
Όποιος μιλάει για Χολοντομόρ ή το Κατύν είναι προπαγανδιστής του ναζισμού!
σύντροφος διαβάτης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:52
το θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο Πτολεμαϊδος θα μπορούσε να μετασκευαστεί σε ένα πολύ όμορφο μεταβιομηχανικό καζίνο.
Το «θα μπορούσε» είναι αρκετά αφηρημένο που θα μπορούσε να είναι κενό νοήματος
Βέβαια για ένα νεοκομμούνι, που πιστεύει σε παραδείσους του εργάτη, δεν θα έχει πρόβλημα να παραδώσει κομμάτι της πατρίδας ΜΟΥ (όχι δικής του) σε ξένη δύναμη, όπως προσπάθησαν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι.
Aυτη ειναι η απαντηση ενος νεοδεξιου που δεν εχει κανενα προβλημα να μετατρεψει κομματι της πατριδας ΜΟΥ σε ερημη εγκατελειμενη γη απλα για να ικανοποιησει ξενα και αλλωτρια οικονομικα συμφεροντα.
Aυτη ειναι η απαντηση ενος νεοδεξιου που δεν εχει κανενα προβλημα να μετατρεψει κομματι της πατριδας ΜΟΥ σε ερημη εγκατελειμενη γη απλα για να ικανοποιησει ξενα και αλλωτρια οικονομικα συμφεροντα.
νομίζω πολύ σημασία δωσαμε στο flaming του, δεν έχει πει το παραμικρό σχετικά με το θέμα.
zteo έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:31
Να θυμησω απλα οτι η σοσσιαλιστικη και ενιαια Γιουγκοσλαβια του Τιτο παρηγαγε αυτοκινητα τα ZASTAVA(ιδανικη φτηνη λυση για ανθρωπους που ζουν σε αγροτικες και ορεινες περιοχες τις δεκαετιες 70-80)
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Να θυμησω απλα οτι η σοσσιαλιστικη και ενιαια Γιουγκοσλαβια του Τιτο παρηγαγε αυτοκινητα τα ZASTAVA(ιδανικη φτηνη λυση για ανθρωπους που ζουν σε αγροτικες και ορεινες περιοχες τις δεκαετιες 70-80)
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
Μα τα ZASTAVA στην Γιουγκοσλαβια βγαιναν.
Στις δεκαετιες 70-80 στα χωρια της Μακεδονιας κυριαρχουσε το ZASTAVA.Μπορει στους δρομους να μην εκανε πολλα στους χωματοδρομους και στα χωραφια ηταν πραγματικο τανκς.
Ζούμε σε καπιταλιστική χώρα, τα ξένα κεφάλαια και οι επενδύσεις είναι ευπρόσδεκτα για όλους τους σοφούς λαούς ανά τον κόσμο (Ακόμα και η κομμουνιστική Κίνα και Βιετνάμ έμαθαν το μάθημα).
Αλλά για τα ντόπια νεοκομμούνια που δεν έχουν πατρίδα αφού είναι διεθνιστές, είναι κατάρα!
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
Μα τα ZASTAVA στην Γιουγκοσλαβια βγαιναν.
Στις δεκαετιες 70-80 στα χωρια της Μακεδονιας κυριαρχουσε το ZASTAVA.Μπορει στους δρομους να μην εκανε πολλα στους χωματοδρομους και στα χωραφια ηταν πραγματικο τανκς.
Πόσο ήσουν αυτές τις δεκαετιες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars