!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Ε ενταξει δεν χρειαζοταν η αναφορα στο χιουμορ μου για να αντιληφθουμε ολοι οτι εισαι τριβλαξ
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Είχα ζητήσει μια φορά ένα τσιγάρο από ένα πακέτο (κυριολεκτικά) και του το πλήρωσα μάλιστα (το τσιγάρο δεν τον πήρα τελικά). Μόνο την αστυνομία δεν έφεραν από την καφετέρια.
Βασικά ρώτησα μια κοπέλα που καθόταν σε ένα τραπέζι αν μπορεί να μου δώσει ένα τσιγάρο. Μου λέει το πακέτο δεν είναι δικό μου, μια κυρία πήγε μέσα και το άφησε, κάτι τέτοια μου έλεγε, προφανώς κάποιος το ξέχασε. Ε ας πάρω λέω και πήρα να πάρω και να αφήσω ένα εικοσάλεπτο. Ήρθε ο σερβιτόρος. Γιατί πειράζετε κυρία μου τα ξένα πράγματα, το ξέρετε ότι αυτό δεν είναι σωστό κλπ. Τελικά πήγα στο περίπτερο και αγόρασα ένα πουράκι. Δεν ήθελα να αγοράσω πακέτο, προσπαθούσα να το κόψω. Ω ρε μάνα μου λέω.
Στην Ελλάδα οι αλλοδαποί κλέφτες σκοτώνουν παππούδες για είκοσι ευρώ και εμάς θα μας κλείσουν φυλακή για ένα τσιγάρο.
Είπα να γράψω το ρατσιστικό μου.
Βασικά ρώτησα μια κοπέλα που καθόταν σε ένα τραπέζι αν μπορεί να μου δώσει ένα τσιγάρο. Μου λέει το πακέτο δεν είναι δικό μου, μια κυρία πήγε μέσα και το άφησε, κάτι τέτοια μου έλεγε, προφανώς κάποιος το ξέχασε. Ε ας πάρω λέω και πήρα να πάρω και να αφήσω ένα εικοσάλεπτο. Ήρθε ο σερβιτόρος. Γιατί πειράζετε κυρία μου τα ξένα πράγματα, το ξέρετε ότι αυτό δεν είναι σωστό κλπ. Τελικά πήγα στο περίπτερο και αγόρασα ένα πουράκι. Δεν ήθελα να αγοράσω πακέτο, προσπαθούσα να το κόψω. Ω ρε μάνα μου λέω.
Στην Ελλάδα οι αλλοδαποί κλέφτες σκοτώνουν παππούδες για είκοσι ευρώ και εμάς θα μας κλείσουν φυλακή για ένα τσιγάρο.
Είπα να γράψω το ρατσιστικό μου.
-
- Casper -
Καθόλου δεν πήζω. Τους λυπάμαι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:55Πήξεν....- Casper - έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:40 Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου
Επίσης θεωρείτε πως είναι πολύ αστείο (και ώριμο) να κοροϊδεύετε τις διαλέκτους των άλλων; Άσε που τα λέτε και λάθος. Εσάς θα σας άρεσε αν άρχισα με τα ννι και τα λλι των Ηπειρωτών και ένα σωρό άλλων; Τόσα ξέρετε τόσα λέτε και νομίζετε πως είστε και κουλ.
Η πρωήν κολλητή μου έχει πατέρα Κρητικό. Εγώ που ήμουνα Πάτρα έκανα παρέα με κάτι κοπέλες από Αίγιο, Κέρκυρα και Χαλκίδα. Είχα και Κύπριους φίλους αλλά η πιο σταθερή μου παρέα αυτή ήτανthe comet the course the tail έγραψε: 08 Οκτ 2019, 11:23 στα φοιτητικά μου χρόνια, τότε που εγνώρισα ανθρώπους απ' όλα τα μέρη, στην παρέα κολλητός μου ήταν και ένας Κύπριος.![]()
έκανα παρέα και με Κρητικούς, αλλά πιο πολύ ο Κώστας. παίζανε rpg
είχα κολλητό ακόμα και από Θεσ/κη![]()
Και από μένα. Τα είπε/ς όλα.alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:34Nandros έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:30 .
1/ Η ρατσιστική χολή που χύθηκε εδώ μέσα κατά ΟΛΩΝ των Κυπρίων, Κρητικών και δεν ξέρω γω ποιων άλλων, ξεπερνάει τις 2 Κύπριες (η τρίτη δεν συμμετείχε και προσπαθούσε να καλμάρει την ένταση).
2/ Η Ρωσίδα κατέθεσε στην αστυνομία και μίλησε στη TV, άρα δεν είναι παράνομη στην Κύπρο, όπως χαζά ειπώθηκε εδώ μέσα. Επίσης δεν φάνηκε να έχει προβλήματα επειδή τράβηξε και δημοσίευσε το βίντεο.
3/ Κάποιος/α έριξε την υπόθεση ότι είναι πόρνη και πιθανώς να έχει pimp. Δεν μας αφορά και είναι καθαρή προσπάθεια απαξίωσης της, ρατσισμός και ίσως ζήλια.
4/ Δεν ήξερα ότι τα τραβέλια γεννούν παιδιά. Ο χαρακτηρισμός της μιας σαν αραβικό τραβέλι είναι πιο ρατσιστική συμπεριφορά από της Κύπριας, αλλά καλύπτεται θρασύδειλα από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
5/Το πχόρουμ γέμει από ηλίθιους που νομίζουν πως είναι καθαρόαιμοι Άριοι με πεντιγκρέ!
.![]()
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται
-
fagano3
Πιστευανε οτι ηταν Ρουμανα για αυτο το ειπανεalexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:08Στη Ρωσίδα το πανε αυτό; Και δεν πέρασε απ το μυαλό τους ότι ο άντρας της Ρωσίδας μπορεί να ναι μαφιόζος και να τους πάει όλους γαμιώντας μέχρι τη Λιβύη;Υδράργυρος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:05 Αυτό που με ξεπερνάει είναι το "θα έρθει ο άντρας μου να σε γαμήσει". Τόσο χάλια γαμάει ο άντρας της που χρησιμοποιεί το γαμήσι του άντρα της σαν απειλή;
Δηλαδή άμα ερχόταν ο άντρας της θα του έλεγε αντρούλη μου γάμα αυτήν την σκατοπουτάνα και αυτή θα καθόταν να βλέπει τον άντρα της να γαμάει μια άλλη γυναίκα και θα έλεγε καλά της κάνεις της βουλγάρας;
Περίεργες απόψεις για το σεξ.![]()
Νομιζω οτι τη πατησανε επειδη το περιστατικο εγινε στην Παφο. Χωρις να ξερω πολλα απο Κυπρο νομιζω οτι η πλειοψηφια των Ρωσων μαφιοζων ειναι στην Λεμεσο.
Πολυ πιθανον η Ρωσιδα του βιντεο να εχει πεντε εξι Κυπριες για υπηρεσια.
-
fagano3
Παντως επειδη λετε για τις Κυπριες και τους Κρητικους.
Οι δυο καλυτερες κοπελες, ισως και οι μοναδικα πραγματικα καλοψυχες που εχω γνωρισει ειναι Κυπριες.
Επισης μερικοι απο τους καλυτερους μου φιλους ειναι Κρητικοι.
Συγχρονως εχω γνωρισει Τσαρλιδες και Τσαρλουδες στην Αγγλια που μου προκαλουσαν αναλογα αισθηματα με αυτα που νιωθει ο ελτσαβ.
Αντιστοιχα εχω γνωρισει Κρητικο που υπερηφανευοταν οτι εφαγε για πλακα, σκοποβολη , ανθρωπο στην Κρητη.
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια , αλλα με ειχε σοκαρει γιατι ηταν συμφοιτητης μου και οχι κανενα χουλιγκανι που γνωρισα στο συνδεσμο.
Το οτι συναντας τα δυο ακρα σε αυτες τις κοινωνιες συμβαινει νομιζω επειδη ειναι πιο επαρχια απο τις αλλες περιοχες.
Το οτι εχουν περισσοτερα χρηματα δεν εχει σημασια. Και η Ελβετια εχει ΤΑ χρηματα και ειναι εντελως επαρχιωτες οι γερμανοφωνοι της.
Α θεωρω οτι η διαλεκτος κανει αρκετους να εχουν κομπλεξ και τσαρλισμο.
Οι δυο καλυτερες κοπελες, ισως και οι μοναδικα πραγματικα καλοψυχες που εχω γνωρισει ειναι Κυπριες.
Επισης μερικοι απο τους καλυτερους μου φιλους ειναι Κρητικοι.
Συγχρονως εχω γνωρισει Τσαρλιδες και Τσαρλουδες στην Αγγλια που μου προκαλουσαν αναλογα αισθηματα με αυτα που νιωθει ο ελτσαβ.
Αντιστοιχα εχω γνωρισει Κρητικο που υπερηφανευοταν οτι εφαγε για πλακα, σκοποβολη , ανθρωπο στην Κρητη.
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια , αλλα με ειχε σοκαρει γιατι ηταν συμφοιτητης μου και οχι κανενα χουλιγκανι που γνωρισα στο συνδεσμο.
Το οτι συναντας τα δυο ακρα σε αυτες τις κοινωνιες συμβαινει νομιζω επειδη ειναι πιο επαρχια απο τις αλλες περιοχες.
Το οτι εχουν περισσοτερα χρηματα δεν εχει σημασια. Και η Ελβετια εχει ΤΑ χρηματα και ειναι εντελως επαρχιωτες οι γερμανοφωνοι της.
Α θεωρω οτι η διαλεκτος κανει αρκετους να εχουν κομπλεξ και τσαρλισμο.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κι όμως. Μου ξέφυγε ο αραβοβόθρος!- Casper - έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:26Και από μένα. Τα είπε/ς όλα.alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:34Nandros έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:301/ Η ρατσιστική χολή που χύθηκε εδώ μέσα κατά ΟΛΩΝ των Κυπρίων, Κρητικών και δεν ξέρω γω ποιων άλλων, ξεπερνάει τις 2 Κύπριες (η τρίτη δεν συμμετείχε και προσπαθούσε να καλμάρει την ένταση).
2/ Η Ρωσίδα κατέθεσε στην αστυνομία και μίλησε στη TV, άρα δεν είναι παράνομη στην Κύπρο, όπως χαζά ειπώθηκε εδώ μέσα. Επίσης δεν φάνηκε να έχει προβλήματα επειδή τράβηξε και δημοσίευσε το βίντεο.
3/ Κάποιος/α έριξε την υπόθεση ότι είναι πόρνη και πιθανώς να έχει pimp. Δεν μας αφορά και είναι καθαρή προσπάθεια απαξίωσης της, ρατσισμός και ίσως ζήλια.
4/ Δεν ήξερα ότι τα τραβέλια γεννούν παιδιά. Ο χαρακτηρισμός της μιας σαν αραβικό τραβέλι είναι πιο ρατσιστική συμπεριφορά από της Κύπριας, αλλά καλύπτεται θρασύδειλα από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
5/Το πχόρουμ γέμει από ηλίθιους που νομίζουν πως είναι καθαρόαιμοι Άριοι με πεντιγκρέ!
.![]()
![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πες τα!Nandros έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:41Κι όμως. Μου ξέφυγε ο αραβοβόθρος!![]()
δε μας νοιαζει. παντως πουτανα δεν ειναι.
και να ηταν, παλι δε μας νοιαζει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αν δεν ειναι γιατρος, και ειναι οτιδηποτε αλλο, τι εχει να ντρεπεται;Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:57οχι δεν παμε. να μας πει τι δουλεια κανει. πως εκθετουμε μονο τις κυπριες, να εκτεθει και αυτη.
στην τελικη αν ειναι γιατρος, τι εχει να ντρεπεται;
Ο νανδρος είναι πάντα εδώ χαλκεντερος sjw να στηλιτεύει τον ρατσισμό απέναντι στους αληθινά αδύναμους όπως ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ με λίγο πιο μυκηναϊκή προφορά από τη νόρμα.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:43πες τα!Άιντε πια με τα παλιοσιχάματα, δε ντρέπονται καθόλου, το παράχεσαν.
μην το λες, εχω την αισθηση οτι γραφουν λιγοτερες κοτσανες απο τα δημοσιογραφικα εντυπα και σαιτ.alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:12Κατάλαβα. Μεγάλη κατάρα αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δηλαδή όχι αυτά, οι χρήστες τους... άρα αυτά.enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:09Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι οι τρεις εμπλεκόμενες στο χθεσινό περιστατικό στη Λάρνακα δεν είναι εκπαιδευτικοί και ούτε έχουν οποιαδήποτε σχέση με το Υπουργείο, όπως γράφτηκε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σχώρνα τον, ειναι η ηλικία τώρα. Σε κατι παλιότερα ποστ δικα του βεβαια, μια χαρά τον ειχα εντοπίσει να στάζει βαθύτατη ρατσιστίλα για μετανάστες (κυριως μουσουλμάνους), αλλά εκεί μαλλον δεν τον ενοχλεί ο εαυτός του. Μόνο για τα δικα μας (τα οποια και στη συντριπτική τους πλειοψηφία ειναι τρολίτσες με δόσεις υπερβολής, τα δικα μου τουλάχιστον) ξέρει να κρατάει εξελάκι και να το φυλάει επτασφράγιστο μυστικό δίπλα απ το σπαρματσέτο του.foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:46Ο νανδρος είναι πάντα εδώ χαλκεντερος sjw να στηλιτεύει τον ρατσισμό απέναντι στους αληθινά αδύναμους όπως ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ με λίγο πιο μυκηναϊκή προφορά από τη νόρμα.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:43πες τα!Άιντε πια με τα παλιοσιχάματα, δε ντρέπονται καθόλου, το παράχεσαν.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αποτέλεσμα της ηλικίας είναι οι εμπειρίες, που εσείς δεν έχετε, αλλά έχετε άποψη!vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:53Σχώρνα τον, ειναι η ηλικία τώρα. Σε κατι παλιότερα ποστ δικα του βεβαια, μια χαρά τον ειχα εντοπίσει να στάζει βαθύτατη ρατσιστίλα για μετανάστες (κυριως μουσουλμάνους), αλλά εκεί μαλλον δεν τον ενοχλεί ο εαυτός του. Μόνο για τα δικα μας (τα οποια και στη συντριπτική τους πλειοψηφία ειναι τρολίτσες με δόσεις υπερβολής, τα δικα μου τουλάχιστον) ξέρει να κρατάει εξελάκι και να το φυλάει επτασφράγιστο μυστικό δίπλα απ το σπαρματσέτο του.foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:46Ο νανδρος είναι πάντα εδώ χαλκεντερος sjw να στηλιτεύει τον ρατσισμό απέναντι στους αληθινά αδύναμους όπως ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ με λίγο πιο μυκηναϊκή προφορά από τη νόρμα.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 17:43
πες τα!Άιντε πια με τα παλιοσιχάματα, δε ντρέπονται καθόλου, το παράχεσαν.
Nandros έγραψε: 22 Μαρ 2019, 20:11Είχα πάει Αλεξάνδρεια, ήταν σκατά, αλλά ήταν πολύ παλιά και δεν το μετράω.
Όμως έχω 19 συναπτά έτη επαγγελματικής σχέσης με Αιγυπτίους καθημερινά και έχω μάθει πάρα πολλά, συν πληροφορίες από φίλο Αιγυπτιώτη, συν πληροφορίες από τον εργοδότη μου που μέσα σε 30 χρόνια είδε την μαντήλα να προελαύνει στην Αίγυπτο.
Αλλά αυτά είναι terra incognita για τα χθεσινογενημμένα ροζουλιά, κόκκινα, μαυροκόκκινα μποτάκια που μασούν και διαδίδουν σανό.
Δεν έχω θέμα με μη μουσλίμ μετανάστες, υπό την προϋπόθεση πως υπάρχει έλεγχος τί μπαίνει. Ήμουν ο ίδιος νόμιμος μετανάστης σε ξένη χώρα για μια 5ετία και η πρώην μου νόμιμη μετανάστρια εδώ στην Ελλάδα. Και από ρατσισμό γνωρίζω κάτι παραπάνω.
Δεν γουστάρω μουσλίμ στην Δύση. Δεν προσαρμόζονται και θέλουν να την κάνουν το ίδιο σκατά όπως εκεί από όπου το σκάνε.
Έχουν την μισή Αφρική και άλλη τόση Ασία και τους είναι αρκετή. Μακρυά, για να'χουν τα παιδιά μας το κεφάλι τους ήσυχο και στην θέση του.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 121 Απαντήσεις