Κατέβαινε θύρα 21 ο Μελ Γκίμπσον;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
- hellegennes
Re: JOKER
Όταν μπαίνει ο Ελληγεννής στο νήμα, δεν υπάρχουν όρια και σταθμά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είσαι και κάθαρμα;hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:21Όταν μπαίνει ο Ελληγεννής στο νήμα, δεν υπάρχουν όρια και σταθμά.
hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:21Όταν μπαίνει ο Ελληγεννής στο νήμα, δεν υπάρχουν όρια και σταθμά.
Τι να μας πεις ρε ερασιτέχνη;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ταινιάρα.Nero έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:20 για το Τζοκερ σε ποιο νήμα συζητάμε;![]()
τέλος πάντων, η ταινία ειδικά την 1η ώρα μου φάνηκε σαν ριμέικ του καταπληκτικού "ένας νομοταγής πολίτης", με τον Μουστάκα![]()
καλό ήταν αλλά το οριτζιναλ με τον Μουστάκα είναι οριακά καλύτερο![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Nero
απο τις καλύτερες ελληνικές everΧαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:34Ταινιάρα.Nero έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:20 για το Τζοκερ σε ποιο νήμα συζητάμε;![]()
τέλος πάντων, η ταινία ειδικά την 1η ώρα μου φάνηκε σαν ριμέικ του καταπληκτικού "ένας νομοταγής πολίτης", με τον Μουστάκα![]()
σαν κι αυτη καμμια.Nero έγραψε: 08 Οκτ 2019, 00:11απο τις καλύτερες ελληνικές everΧαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:34Ταινιάρα.Nero έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:20 για το Τζοκερ σε ποιο νήμα συζητάμε;![]()
δε νιωθετε ρε
- hellegennes
Δεν είμαι ερασιτέχνης. Δεν αγαπώ την τέχνη.Χαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:33hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:21Όταν μπαίνει ο Ελληγεννής στο νήμα, δεν υπάρχουν όρια και σταθμά.
Τι να μας πεις ρε ερασιτέχνη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
O Lou Reed έκανε την καλύτερη δουλειά του μέχρι τα 30. Από το transformer και ύστερα ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στο ελάχιστο προηγούμενες δουλειές του. Ο Peter Hammill ανέκαθεν αδιάφορος. Ο Bowie όντως είχε την ικανότητα να επανεφευρίσκει αδιάκοπα τον εαυτό του φτάνοντας στο σημείο να παρουσιάζει ενδιαφέροντα πράγματα ακόμα και από το νεκροκρέβατό του αλλά και αυτός τα καλύτερα τραγούδια του τα έγραψε στην αρχή.πήζον bot έγραψε: 07 Οκτ 2019, 19:15δεν ειναι κανεις απ αυτους αγαπημενος καλλιτεχνης και δεν εχω παρακολουθησει την πορεια τους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:43 Ρε ζωντόβολο πάρε από μπομπ ντυλαν μέχρι ντειβιντ μποουι. Παρε πιτερ γκαμπριελ, πινκ φλοιντ ντειβιντ μπερν. Πάρε σπρινγκστιν ρολονγκ στοουνς. Όλοι έγραψαν την καλύτερη δουλειά τους μικροί.
ο μπαουι που μ αρεσει εβγαζε πολυ καλους δισκους μεχρι αργα. τα συγκροτηματα επισης να ξερεις ειναι αλλη υποθεση (πολλες παραμετροι, πολυπλοκη φαση)
ο τομ γουειτς ο λου ριντ ο πιτερ χαμιλ ο απέργης κολτρειν ο ντειβις συνεχισαν(ζουν) να δινουν πονο να καταθετουν ψυχη να εξελισσουν τον καλλιτεχνικο εαυτο τους να ωριμαζουν σε ολους τους τομεις της δημιουργιας.
για μενα γινονταν(ε) ολο και καλυτεροι. παντα παρουσιαζαν μια υπεροχη προσεγγιση.
χιτ δεν γραφουν πια αλλα η ουσια που εμφυσουν ειναι πιο περιπλοκη και πιο βαθια.
τη βασικη τους ιδεα την εχουν εκφρασει. η μανιερα ας πουμε ειναι πλεον γνωστη.
(Αυτο δημιουργει βασικα την επιτυχια κατ αρχην, η καινουρια μανιερα ιν τάουν.)
η ιδιοι ομως ειναι πιο ολοκληρωμενοι.
ο δισκος του κεηβ ερχεται και καθεται πανω στους προηγουμενους, αν εβγαζε κατι σε μπερθντει παρτι σημερα, θα ηταν γελοιος. ακου τους τελευταιους δισκους του τομ γουειτς, του λου ριντ. δισκαρες ολοι.
ωριμαζουμε μαζι μ τους καλλιτεχνες που μας ωριμασαν και ζηταμε καθε φορα νεες αχτιδες απο την επικαιροποιημενη περσονα τους,
αυτου του ειδους οι καλλιτεχνες δε σε απογοητευουν ποτε.
Ο Κειβ ανέκαθεν είχε ενδιαφέρον αλλά σε καμία περίπτωση ούτε το τελευταίο ούτε τα δύο προηγούμενα άλμπουμ που ήταν του ίδιου ύφους (απλές συγχορδίες με ποιητική απαγγελία) δεν έχουν το εκτόπισμα περασμένων του τραγουδιών.
Δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις τη μουσική και τους μουσικούς εν γένει συναισθηματικά με μια λανθάνουσα νοσταλγία. Πρέπει να δέχεσαι την πραγματικότητα ότι αυτοί οι τύποι είπαν ότι είχαν να πουν. Ωριμάζεις όταν προχωράς σε άλλους καλλιτέχνες. Νέους. Που τώρα κάνουν την καλύτερη δουλειά τους.
Θα ζητήσεις να σε βάλουν μέση και κέντρο, θα σκύψεις διακριτικά και θα ψιθυρίσεις στην κοπέλα του ταμείου: Αν είναι δυνατόν, μακριά από όλη την πλέμπα. Εγώ έτσι κάνω. Αδύνατο να παρακολουθήσω ταινία όταν έχω δίπλα μου κανένα γκομενάκι, ειδικά αν φοράει κάτι κοντό και φαίνονται τα μπούτια της που όλο τα αλλάζει θέση και στριφογυρνάει ή όταν την κοιτάω μέσα στο μισοσκόταδο του σινεμά να γλείφει νωχελικά τα χείλη της σαν με κοροιδεύει, σα να μου λέει: ε τι θα κάνεις καυλιάρη; Μπορείς να με πάρεις εδώ; Μπροστά σε όλους;Ορέστης 35 έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:35τι να ζητησω ακριβως;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:31Οκ. Να πας απόγευμα σε μεγάλη αίθουσα και να κλείσεις τα εισιτήρια μέσω πιστωτικής γιατί διαφορετικά αν δεν το ζητήσεις σε στοιβάζουν μαζί με τους υπόλοιπους.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:20
Και να ηθελα δεν εχω οπλα δυστυχως. Για ριχτε προτασεις γιατι φαινεται ταινια που μπορει να αλλαξει τη ζωη ενος ανθρωπου.
Όχι ρε μπαγλαμά δεν ήταν. Λάθος κατάλαβες. Πράγμα συνηθισμένο για συριζαίο.Χαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2019, 23:12Αυτός ο δεξιός δεν ήταν πατέρας του; Δεν το διάβασε στο γράμμα της μαμάς; Δεν πήγε και τον βρήκε γι αυτόν το λόγο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 13:00Ποια εγκατάλειψη από τον πατέρα ρε μπαγλαμά; Την είδες την ταινία;Χαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2019, 12:17 Μέσα στη συνταγή ήταν και η εγκατάλειψη από τον πατέρα. Πριν λίγες μέρες που είδα το Ξενία memberlist.php?mode=viewprofile&u=244 ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το χειρίστηκε. Άρνηση να δεχτεί ο κακός την πατρότητα και βία. Μόνο που ο Κούτρας το έκανε πιο ρεαλιστικό και πιο ενδιαφέρον
Μα να βλέπει κανείς ότι η ταινία αυτή είναι "κοινωνική"! Η δεν ξέρει από ταινίες ή ακόμα χειρότερα δεν καταλαβαίνει τι είναι η κοινωνία.
Πραγματικά δεν ανέδειξε κανένα πρόβλημα της κοινωνίας. Μία υπόθεση υπό την οπτική του ήρωα ήταν και πολύ αδιάφορη. Το ότι τη γουστάρουν δεξιοί είναι σαν την 15άρα παρθένα που όλο έχει στο μυαλό της πότε θα είναι η πρώτη της φορά. Τέτοια σκηνικά χουμε στην χώρα μας δεκαετίες τώρα και είναι γνήσια. Αυτά τα βλέπουν με άλλο μάτι οι δεξιοί. Στην ταινία τα βλέπουν εξιδανικευμένα.
Εντελώς βλακεία στο μυαλό. Να θέλουν λίγο να ευαισθητοποιηθούν και να μην το κάνουν στην καθημερινότητά τους με υπαρκτά ζητήματα, αλλά το κάνουν σε μια μαλακοταινία με τις υπερβολές της και τις εξωπραγματικές καταστάσεις. Λες και θα υπήρχε ποτέ περίπτωση, έναν πραγματικό επαναστάτη ή έστω έναν "κοινωνικό εκδικητή" (ας το πούμε), να τον προωθούσαν τα μέσα και να ακολουθούσε ολόκληρο κίνημα.
Όχι άλλες αμερικανιές.
-
the comet the course the tail
τι βλακείες διαβάζουμε πάλι. άσχετος μυρωδιάς. ανίδεος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:05
O Lou Reed έκανε την καλύτερη δουλειά του μέχρι τα 30. Από το transformer και ύστερα ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στο ελάχιστο προηγούμενες δουλειές του. Ο Peter Hammill ανέκαθεν αδιάφορος. Ο Bowie όντως είχε την ικανότητα να επανεφευρίσκει αδιάκοπα τον εαυτό του φτάνοντας στο σημείο να παρουσιάζει ενδιαφέροντα πράγματα ακόμα και από το νεκροκρέβατό του αλλά και αυτός τα καλύτερα τραγούδια του τα έγραψε στην αρχή.
o lou reed στα 31 έγραψε το berlin και στα 48 το songs for drella κλπ.
o petter hammill μέχρι το 1998 έβγαζε δισκάρες.
o bowie μέχρι πριν πεθάνει.
Eχει δίκιο ο εξαρχίδης και όχι μόνο ο εξαρχίδης αλλά και όλο το σύμπανthe comet the course the tail έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:07τι βλακείες διαβάζουμε πάλι. άσχετος μυρωδιάς. ανίδεος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:05
O Lou Reed έκανε την καλύτερη δουλειά του μέχρι τα 30. Από το transformer και ύστερα ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στο ελάχιστο προηγούμενες δουλειές του. Ο Peter Hammill ανέκαθεν αδιάφορος. Ο Bowie όντως είχε την ικανότητα να επανεφευρίσκει αδιάκοπα τον εαυτό του φτάνοντας στο σημείο να παρουσιάζει ενδιαφέροντα πράγματα ακόμα και από το νεκροκρέβατό του αλλά και αυτός τα καλύτερα τραγούδια του τα έγραψε στην αρχή.
αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φίλε μου αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς. Διασκεδαστικό το songs for drella αλλά μέχρι εκεί. Peter Hammill προτείνει ο καλός γιατρός για αϋπνίες. Διάβαζε πιο προσεκτικά. Καλός μέχρι να πεθάνει ο Bowie αλλά χωρίς space oddity, ziggy stardust, life on mars. Γιατί να κοροιδευόμαστε. Κάθε πράγμα στον καιρό του.the comet the course the tail έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:07τι βλακείες διαβάζουμε πάλι. άσχετος μυρωδιάς. ανίδεος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:05
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo