!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οικογένεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Οικογένεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:30 Πες η Κολοπετινίτσα ζεί την Νεα Υόρκη της να το καταλάβω. :003:
:003:
Για να δούμε, έρχονται και οι Κινέζοι και θα μας πετύχουν φτερό στον άνεμο, όπως τα θέλουν δηλαδή, αβίαστα.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Ζητάω τη διαγραφή όλου του νήματος και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αν το αίτημά μου γίνει δεκτό
Επίσης ζητάω συγγνώμη απ όσους είχαν καλή διάθεση κι έγραψαν κάτι καλό.
Μπορούν να το ξαναγράψουν σε δικό τους νήμα αν θέλουν.

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:39
Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:30 Πες η Κολοπετινίτσα ζεί την Νεα Υόρκη της να το καταλάβω. :003:
:003:
Για να δούμε, έρχονται και οι Κινέζοι και θα μας πετύχουν φτερό στον άνεμο, όπως τα θέλουν δηλαδή, αβίαστα.
μπααααα

Το Κομφουκιανό σύστημα δεν (τις) συμφέρει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Οκ, το νημα δε μπορει να διαγραφεί ολόκληρο, ευχαριστώ τον Φιν που ασχολήθηκε.

Κι αφού το νήμα είναι προορισμένο για να ζήσει ή έστω να πεθάνει μόνο του δε σβηνω ουτε τις δικές μου, εντός του θέματος, δημοσιεύσεις
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Ένα νήμα χωρίς να εκτραπεί με μπουρδολογία δεν υπάρχει πάντως.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Λοιπόν, θα γράψω κάτι σοβαρό γτ έχω νεύρα :lol:

Μην κρίνετε από το βίντεο με μουζαλα. Ο τύπος είναι γτπκ .
Σε κύηση που μέχρι τη στιγμή που δεν έχει πάει στραβά , από τη στιγμή που δεν έχει πάει, ο πατέρας μπορεί να μπει ναναι με τη μαμα αλλά δεν επιτρέπεται γτ στα δημόσια τον παίζουν. Στα ιδιωτικά στα παίρνουν,ως όφειλαν.
Αλλά δεν είναι χιπστερια να κανεις το αυτονόητο, να είσαι δίπλα δίπλα με άτομα που θέλουν να είναι δίπλα.

Πιο ωραία δουλειά από της μαίας δεν υπάρχει. Αυτή κ το να πουλάς παγωτά. Μόνο συγκίνηση . :lol:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Εντάξει, εγώ μπορεί να θέλω να είναι δίπλα μου κάποιος όσο κάνω bypass. Φυσιολογικό είναι να το θέλω. Φυσιολογικό δεν είναι να επιτρέπεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
lyna

hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:23 Εντάξει, εγώ μπορεί να θέλω να είναι δίπλα μου κάποιος όσο κάνω bypass. Φυσιολογικό είναι να το θέλω. Φυσιολογικό δεν είναι να επιτρέπεται.
Γτ, έχεις τις αισθήσεις σου; :lol:

Φέρε κ τον παπά άμα θες να σε εξορκίσει. Αλλά θα είσαι αναίσθητος.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εμένα δε με πείθει το επιχείρημα περί προσοχής. Δηλαδή δε σου αποσπά την προσοχή η έγγυος που ουρλιάζει και στην αποσπά αυτός που την ηρεμεί;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

hellegennes έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:23 Εντάξει, εγώ μπορεί να θέλω να είναι δίπλα μου κάποιος όσο κάνω bypass. Φυσιολογικό είναι να το θέλω. Φυσιολογικό δεν είναι να επιτρέπεται.
Εντάξει, άλλο η εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και άλλο η γέννα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:29 Εμένα δε με πείθει το επιχείρημα περί προσοχής. Δηλαδή δε σου αποσπά την προσοχή η έγγυος που ουρλιάζει και στην αποσπά αυτός που την ηρεμεί;
Η εγγυος που ουρλιαζει ειναι λευκος θορυβος.
Άβαταρ μέλους
lyna

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:29 Εμένα δε με πείθει το επιχείρημα περί προσοχής. Δηλαδή δε σου αποσπά την προσοχή η έγγυος που ουρλιάζει και στην αποσπά αυτός που την ηρεμεί;
Μπορεί να σου φαίνεται παράδοξο αλλά πιο πανικό προκαλεί ένας ενήλικας που λιποθυμά από μια έγκυο που ουρλιάζει .
Οι μη ψύχραιμοι ας περιμένουν έξω.

Δεν ξέρω..αν είστε «βράχοι» προσπαθήστε το αλλά να έχετε προετοιμαστεί , να έχετε πάει σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού κτλ . Είναι συναρπαστική εμπειρία , και όσοι το κάνουν μια φορά το ξανακάνουν κ στο επόμενο παιδί .
~~¥~~
fagano3

lyna έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:33
Μπορεί να σου φαίνεται παράδοξο αλλά πιο πανικό προκαλεί ένας ενήλικας που λιποθυμά από μια έγκυο που ουρλιάζει .
Οι μη ψύχραιμοι ας περιμένουν έξω.

Δεν ξέρω..αν είστε «βράχοι» προσπαθήστε το αλλά να έχετε προετοιμαστεί , να έχετε πάει σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού κτλ . Είναι συναρπαστική εμπειρία , και όσοι το κάνουν μια φορά το ξανακάνουν κ στο επόμενο παιδί .
Ναι θα το βαλουμε και στο βιογραφικο μας.

Μαθηματα ανωδυνου τοκετου,μπανιο καθε βραδυ στο μωρο μαζι με την συμβια,δεκαεπτα γενεθλια για διαφορετικες επετειους μεχρι να χρονισει,368 σελφι με το μωρο και την μαμα.

Βυζια θα βγαλουνε στο τελος οι νεοι πατεραδες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

fagano3 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:36 Βυζια θα βγαλουνε στο τελος οι νεοι πατεραδες.
ναι ενώ τώρα που λέμε οτι δεν μπορούμε γιατί ιιιιιιιιιιιιι, ειναι αηδία, είμαστε πολεμιστές :003: :smt005:
fagano3

enaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:40
fagano3 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 21:36 Βυζια θα βγαλουνε στο τελος οι νεοι πατεραδες.
ναι ενώ τώρα που λέμε οτι δεν μπορούμε γιατί ιιιιιιιιιιιιι, ειναι αηδία, είμαστε πολεμιστές :003: :smt005:
Ναι αλλα με το ιιιιιιιιιιιι μπορεις να πας να δεις κανενα τσαμπιονς λιγκ.

Αμα κανεις το λαθος και πεις να δειξεις καλη θεληση μετα θα το θεωρει δεδομενο οτι καθε βραδυ θα εισαι απικο σπιτι στις 10 για το μπανακι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”