!!! DEVELOPMENT MODE !!!

JOKER

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: JOKER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ο αληθινος καλλιτεχνης ειναι σαν το παλιο κρασι

Spoiler
She took all my money
And my best friend
You know the story
Here it comes again
I have no pride
I have no shame
You gotta make it rain
Make it rain!
Since you're gone
Deep inside it hurts
I'm just another sad guest
On this dark earth
I want to believe
In the mercy of the world again
Make it rain, make it rain!
The night's too quiet
Stretched out alone
I need the whip of thunder
And the wind's dark moan
I'm not Able, I'm just Cain
Open up the heavens
Make it rain!
I'm close to heaven
Crushed at the gate
They sharpen their knives
On my mistakes
What she done, you can't give it a name
You gotta make it rain
Make it rain, yeah!
Without her love
Withour your kiss
Hell can't burn me
More than this
I'm burning up all this pain
Put out the fire
Make it rain!
I'm born to trouble
I'm born to fate
Inside a promise
I can't escape
It's the same old world
But nothing looks the same
Make it rain!
Make it rain!
Got to make it rain
Make it rain
You got to make it rain
Got to make it rain
You got to
I stand alone here!
I stand alone here!
Sing it:
Make it rain!
Make it rain!
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

πήζον bot έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:58
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:33
πήζον bot έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:21
φιλαρακο οταν ακολουθεις καποιους καλλιτεχνες μεσα στα χρονια ειναι καραπροφανες αυτο που λεω.
οταν εισαι τυπος του νετφλιξ και βασιζεσαι στα διαγραμματακια δεν ειναι. γι αυτο και δεν συνεχισα την κουβεντα.
αυτα τα πραγματα ειναι βιωματικα.
τσι προάλλες ο νικ κέιβ εβγαλε σουπερ δισκαρα. δε θα παρει γκραμμυ και δε θα πουλησει οσο παλια αλμπουμ του.
Spoiler
ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ ΤΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ
Ρε μαλάκα, βρήκες και συ ένα παράδειγμα από ένα χώρο που όντως κάνεις την καλύτερή σου δουλειά στην αρχή και όταν είσαι νέος. Μα τι μαλάκας είσαι.
οχι βλητο μου, γιατι κοιτατε πινακακια. και αγνοειτε τα εξης βασικοτατα.
ο νεος καλλιτεχνης θα κανει 300 λάιβ το χρονο θα μαστουρωνει και θα πηδιεται σαν να μην υπαρχει αυριο θα κανει φιλιες συνεργασιες κολλεγιες και παρτουζες με δημοσιογραφους και ανθρωπους του χωρου θα ειναι εκ προοιμιου μεσα στα πραγματα λογω ηλικιας οποτε ειναι μεσα στο χορο οτι και να γινει.
τον μαθαινουν-προωθειται απο μονος του,
πουλαει περισσοτερο επισης γιατι τα αγοραστικο κοινο ειναι μεταξυ 10-30 οποτε ταυτιζονται πιο ευκολα με νεαρους καλλιτεχνες.
υπαρχει μια παρανοηση οσον αφορα τους πρωτους δισκους που ειναι κατα κανονα πολυ καλοι.
Αυτο συμβαινει γιατι προκυπτουν απο υλικο πολυ περισσοτερων χρονων απ οτι ας πουμε ο τριτος η ο τεταρτος δισκος που ισως να ειναι υποχρεωση (4 δισκοι τα επομενα 5 χρονια ειναι ενα τυπικο συμβολαιο..).
Απο 10 χρονων (λεμε τωρα) που πηγες ωδειο μεχρι 24 που που εβγαλες τον πρωτο δισκο μαζευεται μπολικο υλικο.
επισης το φρεσκο ψωμι που ειναι μπουρουχα, ειναι πιο ευχαριστο απο το γαματο το ψωμι που εχει μπαγιατεψει.
Οποιος δεν καταλαβαινει οτι οι καλλιτεχνες βελτιωνονται με την παροδο του χρονου, ειναι πολυ μεγαλος
Spoiler
Καταρχάς ευχαριστώ για το νέο άλμπουμ του Κειβ. Θα μιλήσουμε γι' αυτό αργότερα. Αλλά Ρε συ ήμαρτον. Γράφεις μαλακίες. Είναι κανόνας στη μουσική (όχι στην κλασική) ότι όταν είσαι νέος γράφεις τα καλύτερα τραγούδια σου. Είναι γνωστό αυτό πως το λένε. Το ξέρουν κι οι πέτρες ρε μαλάκα πήζον.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Last Veteran έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:14
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 13:40 Το Mad Max ήταν ταινιάρα που όμοια της δεν θα ξαναγυριστεί. Pacific rim και edge of tomorrow επίσης ταινιάρες.
Έλα μωρέ μλκ, αηδιες και για γέλια είναι μωρέ.
Μπορεί να μην το είδε στο σινεμά. Είναι ταινία για σινεμά.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:38
πήζον bot έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:58
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 17:33

Ρε μαλάκα, βρήκες και συ ένα παράδειγμα από ένα χώρο που όντως κάνεις την καλύτερή σου δουλειά στην αρχή και όταν είσαι νέος. Μα τι μαλάκας είσαι.
οχι βλητο μου, γιατι κοιτατε πινακακια. και αγνοειτε τα εξης βασικοτατα.
ο νεος καλλιτεχνης θα κανει 300 λάιβ το χρονο θα μαστουρωνει και θα πηδιεται σαν να μην υπαρχει αυριο θα κανει φιλιες συνεργασιες κολλεγιες και παρτουζες με δημοσιογραφους και ανθρωπους του χωρου θα ειναι εκ προοιμιου μεσα στα πραγματα λογω ηλικιας οποτε ειναι μεσα στο χορο οτι και να γινει.
τον μαθαινουν-προωθειται απο μονος του,
πουλαει περισσοτερο επισης γιατι τα αγοραστικο κοινο ειναι μεταξυ 10-30 οποτε ταυτιζονται πιο ευκολα με νεαρους καλλιτεχνες.
υπαρχει μια παρανοηση οσον αφορα τους πρωτους δισκους που ειναι κατα κανονα πολυ καλοι.
Αυτο συμβαινει γιατι προκυπτουν απο υλικο πολυ περισσοτερων χρονων απ οτι ας πουμε ο τριτος η ο τεταρτος δισκος που ισως να ειναι υποχρεωση (4 δισκοι τα επομενα 5 χρονια ειναι ενα τυπικο συμβολαιο..).
Απο 10 χρονων (λεμε τωρα) που πηγες ωδειο μεχρι 24 που που εβγαλες τον πρωτο δισκο μαζευεται μπολικο υλικο.
επισης το φρεσκο ψωμι που ειναι μπουρουχα, ειναι πιο ευχαριστο απο το γαματο το ψωμι που εχει μπαγιατεψει.
Οποιος δεν καταλαβαινει οτι οι καλλιτεχνες βελτιωνονται με την παροδο του χρονου, ειναι πολυ μεγαλος
Spoiler
Καταρχάς ευχαριστώ για το νέο άλμπουμ του Κειβ. Θα μιλήσουμε γι' αυτό αργότερα. Αλλά Ρε συ ήμαρτον. Γράφεις μαλακίες. Είναι κανόνας στη μουσική (όχι στην κλασική) ότι όταν είσαι νέος γράφεις τα καλύτερα τραγούδια σου. Είναι γνωστό αυτό πως το λένε. Το ξέρουν κι οι πέτρες ρε μαλάκα πήζον.
τα καλυτερα με βαση τα τσαρτς και σε σχεση με καλλιτεχνες που γραφουν χιτ.
εμενα αυτοι δεν με αφορουν
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Ρε ζωντόβολο πάρε από μπομπ ντυλαν μέχρι ντειβιντ μποουι. Παρε πιτερ γκαμπριελ, πινκ φλοιντ ντειβιντ μπερν. Πάρε σπρινγκστιν ρολονγκ στοουνς. Όλοι έγραψαν την καλύτερη δουλειά τους μικροί.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 07 Οκτ 2019, 13:50 το μαντ μαξ το έχω σβήσει από την μνήμη μου.θυμάμαι μόνο ότι βόγγηξα για να το δω όλο
Σε τί ηλικία διαπίστωσες ότι είσαι γκέϋ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:58
σούπερ δημήτριος έγραψε: 07 Οκτ 2019, 13:50 το μαντ μαξ το έχω σβήσει από την μνήμη μου.θυμάμαι μόνο ότι βόγγηξα για να το δω όλο
Σε τί ηλικία διαπίστωσες ότι είσαι γκέϋ;
Δεν νομίζω να το χει διαπιστώσει ακόμα.
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

στο σημείο που είχαν περάσει 7 ώρες και δεν τελείωνε.σκέφτηκα καλύτερα να έτρωγα ένα πούτσο
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Για ποιο μάντ Μαξ από όλα μιλαμε;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

το τελευταίο
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:43 Ρε ζωντόβολο πάρε από μπομπ ντυλαν μέχρι ντειβιντ μποουι. Παρε πιτερ γκαμπριελ, πινκ φλοιντ ντειβιντ μπερν. Πάρε σπρινγκστιν ρολονγκ στοουνς. Όλοι έγραψαν την καλύτερη δουλειά τους μικροί.
δεν ειναι κανεις απ αυτους αγαπημενος καλλιτεχνης και δεν εχω παρακολουθησει την πορεια τους.
ο μπαουι που μ αρεσει εβγαζε πολυ καλους δισκους μεχρι αργα. τα συγκροτηματα επισης να ξερεις ειναι αλλη υποθεση (πολλες παραμετροι, πολυπλοκη φαση)

ο τομ γουειτς ο λου ριντ ο πιτερ χαμιλ ο απέργης κολτρειν ο ντειβις συνεχισαν(ζουν) να δινουν πονο να καταθετουν ψυχη να εξελισσουν τον καλλιτεχνικο εαυτο τους να ωριμαζουν σε ολους τους τομεις της δημιουργιας.
για μενα γινονταν(ε) ολο και καλυτεροι. παντα παρουσιαζαν μια υπεροχη προσεγγιση.
χιτ δεν γραφουν πια αλλα η ουσια που εμφυσουν ειναι πιο περιπλοκη και πιο βαθια.
τη βασικη τους ιδεα την εχουν εκφρασει. η μανιερα ας πουμε ειναι πλεον γνωστη.
(Αυτο δημιουργει βασικα την επιτυχια κατ αρχην, η καινουρια μανιερα ιν τάουν.)
η ιδιοι ομως ειναι πιο ολοκληρωμενοι.
ο δισκος του κεηβ ερχεται και καθεται πανω στους προηγουμενους, αν εβγαζε κατι σε μπερθντει παρτι σημερα, θα ηταν γελοιος. ακου τους τελευταιους δισκους του τομ γουειτς, του λου ριντ. δισκαρες ολοι.
ωριμαζουμε μαζι μ τους καλλιτεχνες που μας ωριμασαν και ζηταμε καθε φορα νεες αχτιδες απο την επικαιροποιημενη περσονα τους,
αυτου του ειδους οι καλλιτεχνες δε σε απογοητευουν ποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 07 Οκτ 2019, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

πήζον bot έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:05 αν μετρατε τους καλλιτεχνες με οσκαρ γκραμμυ πωλησεις ειστε βαθια νυχτωμενοι.
ο "δεν ειναι μαμα" εχει βγαλει κορυφαιο ασμα δηλαδη, επειδη ειναι στο απογειο της δημιουργικοτητας του. :smt005:
Όχι, τους μετράμε με ποιότητα έργου και καταφανώς ισχύει αυτό που λέω. Δεν αναφέρθηκα πουθενά σε βραβεία και πωλήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

σούπερ δημήτριος έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:07 στη μουσική δεν ισχύει.μόνο μια μπάντα μου έρχεται στο μυαλό που μετα από μια 20ετία έβγαλε κάτι καλύτερο αντί για αναμασήματα
Απολύτως πουθενά δεν ισχύει. Δεν θα έβγαζε νόημα να ίσχυε κάτι τέτοιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 07 Οκτ 2019, 19:14 το τελευταίο
Λόγω Τομ Χαρντι ψηφίζω και εγώ υπέρ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

πήζον bot έγραψε: 07 Οκτ 2019, 18:19 το "βυζακια εξω λοιπον" ειναι η επιτυχια που ξερουν και οι πετρες.
ακου εδω ασμα που εγραψε η ρουφιανα σε ποιηση παλαμα.
ποιος το ξερει? κανεις. ειναι εξω απ το χορο πια.
Λατρεμενη μελινα
Σαν να το έγραψε 5χρονο είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”