!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άγριες Μέλισσες

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Nero

Re: Άγριες Μέλισσες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Jack Shephard έγραψε: 06 Οκτ 2019, 22:04
Nero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:43 πρωτόγνωρη κατάσταση
Οκ, το εξαντλήσαμε. Αλλά να ξέρεις ότι το πρωτόγνωρο της κατάστασης είναι που θα είχε προκαλέσει σάλο. Και στο χωριό που ένας δολοφόνος μπορεί να ήταν αναμεσά τους αλλά μη σου και στις εφημερίδες στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη (που αναφέρονται στη σειρά) μέχρι και στην Αθήνα. Τα εγκλήματα οι εφημερίδες τα κάλυπταν πολύ.

Επίσης, με την Ελένη να παρουσιάζεται στον αστυνόμο στο τέλος του 5ου επεισοδίου και να του λέει να μιλήσουν για σοβαρά πράγματα είναι game over. Να δούμε πως θα το καλύψουν. Ακόμα και μετά τη δολοφονία του Γιάννου δε μπορεί ο αστυνόμος να το αφήσει χωρίς να επιμείνει να μάθει τι ήθελε να του πει.

Τέλος, είναι επαρχιώτης αστυνόμος αλλά δεν είναι βασιλιάς του χωριού. Κάπου αναφέρεται. Θα υπήρχε πίεση και υποστήριξη απο ανωτέρους για την εξιχνίαση.
Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά υπάρχει εύκολη λύση: ο Γιάννος μου ομολόγησε ότι το έκανε πριν αυτοκτονήσει, είχα τύψεις και ήρθα να στο πω. γενικά όντως δημιουργούν καταστάσεις στο σενάριο που είναι θεωρητικά αδιέξοδες αλλά εμένα αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πχ ο φόνος φαινόταν στην αρχή εντελώς straight forward, δεν είχαν πειστικό άλλοθι, ήταν οι τελευταίες που τον είδαν κλπ. Για 'μένα η εξέλιξη και η εξήγηση είναι ικανοποιητική αλλά και να μην ήταν, θεωρώ αξιέπαινο ότι παίρνουν τέτοια ρίσκα. Όπως είπα και πριν: καλή ή άσχημη υπάρχει πλοκή το οποίο είναι σπάνιο σε ελληνική σειρά για τους λόγους που ανέφερα. Νομίζω είναι καθαρά ζήτημα οπτικής: αν επιλέγει κανείς να βάλει ως μέτρο ελληνικές παραγωγές ή ξένες. Εγώ προτιμώ το πρώτο αλλά δεν θεωρώ αθέμιτο να την απορρίψει κάποιος γιατί βάζει το 2ο
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Μέσα στη φτωχεια και στο σκοτάδι της Ελληνικης τηλεόρασης ηρθε μια σειρά με <Σ> η Αγριες μελισσες. με αισθητικη και ποιοτητα. Με ένα καστ ηθοποιών που το υποκριτικό τους ταλέντο περισσεύει... Επιτελούς...
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ειναι μαλακία μεγάλη αυτο το 4-5 φορες τη βδομάδα, πάντως. Τοσες πολλες εγω προσωπικά δεν μπορώ να το παρακολουθησω και λογω υποχρεώσεων, αλλα και κυρίως για το οτι γινεται βαρετο. Οχι μονο απο θεμα οτι μπορεί γρήγορα να ξεφουσκώσει απο θεμα πλοκής, αλλα και απο θεμα ερμηνειών των ηθοποιών. Το 4 φορες τη βδομάδα σημαίνει γυρίσματα κάθε μέρα. Και απ τη στιγμή που μιλάμε για ανθρωπους και οχι ρομπότ, οι ερμηνείες οσο περνάει ο καιρός θα εχουν ολο και πιο φθίνουσα πορεία πιστεύω,ακομα και του καλύτερου ηθοποιού. Θα το δούμε σχετικά συντομα να εξελίσσεται σε Φώσκολο στη χειρότερη, ή κάτι αλλα παλιότερα απογευματινά Ακρίτας-Κυρίτση, στην καλύτερη.
lamogio

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lamogio »

Δηλαδή η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από την εξιχνίαση της δολοφονίας ή θα έχουμε και άλλα θέματα;
Αν το γυρίσουν στο ερωτικό εντελώς θα ξενερώσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”