πατησιωτης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 07:25
Ναι,ο Σαμαράς φταίει και όχι οι ανεγκέφαλοι που νόμισαν ότι θα ελέγξουν όλο το αντιμεταναστευτικό κίνημα με τα σύμβολα του Χίτλερ

παίζοντας το παιγνίδι των αντιπάλων τους ώστε όλος ο κόσμος να ζητάει την δίωξή τους.
Εχεις καταλάβει γιατι η Λεπέν π.χ. δεν θέλει να ακούσει για ΧΑ;
Ολη η προπαγάνδα των φιλομεταναστευτικών παγκοσμίως ταυτίζει τους αντιμεταναστευτικούς με το Χίτλερ για να τους αποδυναμώσει και ξαφνικά έρχονται οι τέλειοι ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ και λένε ναι,εμείς είμαστε απόγονοι του Χίτλερ.
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Όλοι ξέρουμε ότι ακόμα και οι λαοσίτες είχαν χαρακτηρισθεί νεοναζί από τους φιλομεταναστευτικούς. Το λένε και για τους νδκράτες σήμερα. Γενικώς, γι' αυτήν την κατηγορία, η καραμέλα "αυτά που λένε συνάδουν με ακροδεξιές και ναζιστικές απόψεις" παίζει ως το βασικό τους χαρτί σε κάθε αντιπαράθεση, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Ούτως ή άλλους με ημίτρελλους που έχουν ακόμη εφιάλτες από το "τσεκούρι" του Βορίδη, δεν βγάζεις άκρη. Και αν η ΧΑ, τόσα χρόνια δεν έχει μπορέσει να στελεχωθεί από άτομα που να μπορούν να εκφέρουν έναν σοβαρό λόγο, απλώς για να κρατήσει τη στιβαρή δομή του αρχηγικού κόμματος, είναι δικό της πρόβλημα. Με πορδές και ορδές δεν βάφεις αυγά.
Προσωπικώς, έχω πάει σε πορείες που διοργάνωσε η ΧΑ για τα Ίμια. Όπως έχω πάει και στη συγκέντρωση που είχαν κάνει για το λαθρομεταναστευτικό οι εσφιγμενίτες.
Επίσης έχω ψηφίσει ΛΑΟΣ. Μου είχαν κάνει κι αφιέρωση στο παλιό πχόρουμ γι' αυτό.
Και μακεδονομάχα

ήμουν και τα πάντα όλα. Κι αν χρειαστεί θα ξαναγίνω, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό για την αρνητική άποψη του κάθε "ευαισθητοποιημένου" χλιμίντζουρα.
Αυτό που μ' ενδιέφερε πάντα και συνεχίζει να μ' ενδιαφέρει, είναι να αποκτήσει ο εθνικισμός μια μέινστριμ βάση, που ξέρει τι θέλει και γιατί στον ΣΥΓΧΡΟΝΟ κόσμο και τα σημερινά ελληνικά οικονομικά και πολιτικά δεδομένα. Μέχρι να υπάρξει αυτό το κόμμα, θα στηρίζω τον οποιονδήποτε κάνει μικρά ή μεγάλα βήματα προς τα εκεί, ακόμη και σε ΛΕΚΤΙΚΟ επίπεδο. Οι λέξεις ενίοτε, όταν εκφέρονται από μεγάλα κόμματα έχουν μεγαλύτερη δυναμική από τις πράξεις.