η μειωση του ενφια ειναι ψηφισμενη απ το δεκεμβρη 18Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 12:12Καταργήθηκε το άσυλο, καταργήθηκε η δημιουργία μίας νομικής ακόμη, αποφασίστηκε η πώληση των τελευταίων κερδοφόρων επιχειρήσεων του κράτους και η δανειοδότηση ενός έργου με αμφισβητούμενο μέλλον.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2019, 02:29Δεν βλέπω κάτι να τρέχει με κανέναν ρυθμό. Απραγία και στασιμότητα βλέπω. Όχι ότι δεν το περιμέναμε, βέβαια, όταν τους ψηφίζαμε.Chainis έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:18 Όσο βλέπουν οτι τα πράγματα πάνε καλύτερα από ότι ήλπιζαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ, οτι ολα τρεχουν με ρυθμούς άγνωστους για την χώρα τόσο θα σκυλιάζουν και θα ασχολούνται με τις νότες που βγάζει η φωνή του Αδωνι.
Για πες λοιπόν, τι ακριβώς είναι αυτό που τρέχει;
Να μην ξεχάσω, αποφασίστηκε και η αλλαγή σχεδίου για το μετρό Θεσσαλονίκης, οδηγώντας σε καθυστέρηση δύο ετών αλλά και στην Πάτρα ξεαποφασίστηκε το σχέδιο υπογειοποίησης του τραίνου εκεί.
Θέλεις και άλλα;
Το μόνο καλό είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ, αλλά αυτό μάλλον σημαίνει ότι οι προηγούμενοι άφησαν γεμάτα ταμεία. Περίεργο για ΣΥΡΙΖΑίους, αλλά έως τώρα κανένας υπουργός δεν διαμαρτυρήθηκε για σπατάλες...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Re: ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Σχετικά με τη πολυσυζητημένη κουβέντα για τον ΕΝΦΙΑ ακούγεται για αλλαγή του συντελεστή των αντικειμενικών αξιών που θα ακυρώσει τις μειώσεις.
Καλώς τον!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
viewtopic.php?f=29&t=15298lamogio έγραψε: 06 Οκτ 2019, 17:31 Σχετικά με τη πολυσυζητημένη κουβέντα για τον ΕΝΦΙΑ ακούγεται για αλλαγή του συντελεστή των αντικειμενικών αξιών που θα ακυρώσει τις μειώσεις.
ο τσαρλατανος ο κλοουν η περιφερομενη λινατσα που ψευδεται οπως αναπνεει καθε μερα στα καναλια και στα ραδιοφωνα. ποια αναπτυξη ρε? ποια δουλεια στο υπουργειο ρε? στα μιντια καθε μερσ. μονο αυτο ξερει να κανει.
να πουλαει φυκια. καθε μερα ρε. χαλαρα εχει τπ παγκοσμιο ρεκορ πολιτικου ον αιρ.
Δεν εχει υπαρξει χειροτερος ελληνας. Κινουμενη ξεφτιλα
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 3618996224
να πουλαει φυκια. καθε μερα ρε. χαλαρα εχει τπ παγκοσμιο ρεκορ πολιτικου ον αιρ.
Δεν εχει υπαρξει χειροτερος ελληνας. Κινουμενη ξεφτιλα
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 3618996224
-
Εμπεδοκλής
Αποδεικνύεις το λόγο που δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήση. Από το σχόλιο μου για τις αντίστοιχες επισκέψεις του Τσίπρα, που φυσικά κάνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός, αφαίρεσες επιμελώς την αναφορά μου στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, κακοποίησες την δική σου μνήμη χρονικά. Στην Κίνα πήγε το 2017, τότε που ο τύπος ασχολήθηκε με το φόρεμα της συζύγου του. Στο Ιράν πήγε το 2016, τότε που εφημερίδες νυν βουλευτών της κυβέρνησης ασχολήθηκαν με την μπούργκα που φόρεσε η σύζυγος του.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2019, 16:13Δεν εχω επιλεκτική μνήμη εχω επιλεκτικη αναγνωση, τα ξεκατινιασματα δεν με τραβουσαν ποτέ οπως φαίνεται οτι τραβανε εσένα.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:56Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Εσύ έχεις επιλεκτική μνήμη αλλά εγώ όχι. Μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση έτσι; Φυσικά και όχι...Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:21
Θα είναι επειδή δεν ασχολουμαι με αυτά.
Εσυ θυμάσαι αυτα που σου ανέφερα;
Θυμήθηκες τωρα με την καθολική μνημη σου γιατι πήγαινε σε Ρωσία, Κίνα, Ιράν ο ποκοπίκο και τι αποτελεσματα ειχαν οι επισκέψεις του;
Όσον αφορά τις ΗΠΑ, εκεί πήγε επίσης το 2017 και ένα χρόνο πριν ήρθε ο πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ. Τότε οι εφημερίδες νυν βουλευτών και κουμπάρων της κυβέρνησης βλέπε πρώτο θέμα, τα νέα, και τα παραπολιτικά, ασχολήθηκαν με τα Αγγλικά του και το πώς κάθεται στον καναπέ...
Βέβαια, να θυμίσουμε ότι Ερντογάν, που έχει πάρει από το χέρι την Τουρκία ως νέος Κεμάλ και πάει γαμιώντας ΕΕ και ΝΑΤΟ, δεν ξέρει γρι Αγγλικά...
Αλλά τι διάλογο να κάνουμε ακριβώς; Όταν στις υποτίθεται σοβαρές σου απαντήσεις θυμάσαι ό,τι σε βολεύει ή αποκαλείς τέως πρωθυπουργούς με τα υποκοριστικά του κίτρινου τύπου. Φαντάσου από την ανάποδη, να ήμουν εγώ αυτός που κιντρινίζει και μιλούσα για "Κούλη", "Τέρυ Χρυσό", ή για Θα είχες την υπομονή να απαντήσεις; Φυσικά και όχι. Το κακό για εσένα είναι ότι εγώ την έχω...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το ειχα γραψει πριν ενα τριμηνο οτι μπορει να παει προς τα εκει το πραγμαlamogio έγραψε: 06 Οκτ 2019, 17:31 Σχετικά με τη πολυσυζητημένη κουβέντα για τον ΕΝΦΙΑ ακούγεται για αλλαγή του συντελεστή των αντικειμενικών αξιών που θα ακυρώσει τις μειώσεις.
και η απαντηση ηταν οτι θα μειωθει γιατι ο μητσοτακης θα φερει αναπτυξη
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν μπορώ να θυμαμαι ολες τις ημερομηνιες απ εξω.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 17:56Αποδεικνύεις το λόγο που δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήση. Από το σχόλιο μου για τις αντίστοιχες επισκέψεις του Τσίπρα, που φυσικά κάνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός, αφαίρεσες επιμελώς την αναφορά μου στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, κακοποίησες την δική σου μνήμη χρονικά. Στην Κίνα πήγε το 2017, τότε που ο τύπος ασχολήθηκε με το φόρεμα της συζύγου του. Στο Ιράν πήγε το 2016, τότε που εφημερίδες νυν βουλευτών της κυβέρνησης ασχολήθηκαν με την μπούργκα που φόρεσε η σύζυγος του.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2019, 16:13Δεν εχω επιλεκτική μνήμη εχω επιλεκτικη αναγνωση, τα ξεκατινιασματα δεν με τραβουσαν ποτέ οπως φαίνεται οτι τραβανε εσένα.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:56
Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Εσύ έχεις επιλεκτική μνήμη αλλά εγώ όχι. Μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση έτσι; Φυσικά και όχι...
Θυμήθηκες τωρα με την καθολική μνημη σου γιατι πήγαινε σε Ρωσία, Κίνα, Ιράν ο ποκοπίκο και τι αποτελεσματα ειχαν οι επισκέψεις του;
Όσον αφορά τις ΗΠΑ, εκεί πήγε επίσης το 2017 και ένα χρόνο πριν ήρθε ο πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ. Τότε οι εφημερίδες νυν βουλευτών και κουμπάρων της κυβέρνησης βλέπε πρώτο θέμα, τα νέα, και τα παραπολιτικά, ασχολήθηκαν με τα Αγγλικά του και το πώς κάθεται στον καναπέ...
Βέβαια, να θυμίσουμε ότι Ερντογάν, που έχει πάρει από το χέρι την Τουρκία ως νέος Κεμάλ και πάει γαμιώντας ΕΕ και ΝΑΤΟ, δεν ξέρει γρι Αγγλικά...
Αλλά τι διάλογο να κάνουμε ακριβώς; Όταν στις υποτίθεται σοβαρές σου απαντήσεις θυμάσαι ό,τι σε βολεύει ή αποκαλείς τέως πρωθυπουργούς με τα υποκοριστικά του κίτρινου τύπου. Φαντάσου από την ανάποδη, να ήμουν εγώ αυτός που κιντρινίζει και μιλούσα για "Κούλη", "Τέρυ Χρυσό", ή για Θα είχες την υπομονή να απαντήσεις; Φυσικά και όχι. Το κακό για εσένα είναι ότι εγώ την έχω...![]()
Εριξα μια ματιά τωρα,
Πηγε το 16 στην Κινα οπως και στο Ιραν, το 14 πριν γινει κυβερνηση πηγε στην Κινα αντιπροσωπια του συριζα χωρις τον Τσιπρα, στην Ρωσία το 15 σαν κυβέρνηση.
Ανεξαρτητα απο ημερομηνιες ειχε βγει και τα ειχε πει ο Λαφαζανης αφού έφυγε, ολες τις προσπάθειες τους να βρουν χρηματοδοτηση από τριτους για να σκισουν τα μνημονια και να γυρισουν στην δραχμή και αφού εφαγαν πόρτα παντού θυμήθηκε μετά την Αμερική ο Αλεξης.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Κάτι τέτοιο είχε κάνει και ο Πιτσαγιόλο, και καλά μετά από "απόφαση του ΣτΕ". Το αστείο είναι ότι η πλειοψηφία των πωλήσεων γίνεται κάτω από την αντικειμενική (οι εφορίες πλέον δέχονται και μικρότερες τιμές σε συμβόλαια), ακόμα και αν συνυπολογίσουμε τα μαύρα. Η άνοδος των αντικειμενικών, προφανώς και θα είναι συγκεκαλυμμένο τεκμήριο, δηλαδή φορολόγηση επί πιθανολογούμενης (κατά κανόνα πλασματικής) αξίας.alekhine έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:09το ειχα γραψει πριν ενα τριμηνο οτι μπορει να παει προς τα εκει το πραγμαlamogio έγραψε: 06 Οκτ 2019, 17:31 Σχετικά με τη πολυσυζητημένη κουβέντα για τον ΕΝΦΙΑ ακούγεται για αλλαγή του συντελεστή των αντικειμενικών αξιών που θα ακυρώσει τις μειώσεις.
και η απαντηση ηταν οτι θα μειωθει γιατι ο μητσοτακης θα φερει αναπτυξη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατά τ' άλλα, θα καταργηθούν τα τεκμήρια. Οι άνθρωποι έχουν κάνει το παπατζηλίκι επιστήμη, γατάκι η Αντωνιάδου μπροστά τους.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Εμπεδοκλής
Δεν είναι ότι δεν μπορείς να θυμάσαι. Δεν θέλεις κιόλας. Οπότε προτίμησες να πάρεις το σχόλιο μου, να αφαιρέσεις επιμελώς τις ΗΠΑ και να προσθέσεις τη Ρωσία.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:16Δεν μπορώ να θυμαμαι ολες τις ημερομηνιες απ εξω.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 17:56Αποδεικνύεις το λόγο που δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήση. Από το σχόλιο μου για τις αντίστοιχες επισκέψεις του Τσίπρα, που φυσικά κάνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός, αφαίρεσες επιμελώς την αναφορά μου στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, κακοποίησες την δική σου μνήμη χρονικά. Στην Κίνα πήγε το 2017, τότε που ο τύπος ασχολήθηκε με το φόρεμα της συζύγου του. Στο Ιράν πήγε το 2016, τότε που εφημερίδες νυν βουλευτών της κυβέρνησης ασχολήθηκαν με την μπούργκα που φόρεσε η σύζυγος του.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2019, 16:13
Δεν εχω επιλεκτική μνήμη εχω επιλεκτικη αναγνωση, τα ξεκατινιασματα δεν με τραβουσαν ποτέ οπως φαίνεται οτι τραβανε εσένα.
Αλλά τι διάλογο να κάνουμε ακριβώς; Όταν στις υποτίθεται σοβαρές σου απαντήσεις θυμάσαι ό,τι σε βολεύει ή αποκαλείς τέως πρωθυπουργούς με τα υποκοριστικά του κίτρινου τύπου. Φαντάσου από την ανάποδη, να ήμουν εγώ αυτός που κιντρινίζει και μιλούσα για "Κούλη", "Τέρυ Χρυσό", ή για Θα είχες την υπομονή να απαντήσεις; Φυσικά και όχι. Το κακό για εσένα είναι ότι εγώ την έχω...![]()
Εριξα μια ματιά τωρα,
Πηγε το 16 στην Κινα οπως και στο Ιραν, το 14 πριν γινει κυβερνηση πηγε στην Κινα αντιπροσωπια του συριζα χωρις τον Τσιπρα, στην Ρωσία το 15 σαν κυβέρνηση.
Ανεξαρτητα απο ημερομηνιες ειχε βγει και τα ειχε πει ο Λαφαζανης αφού έφυγε, ολες τις προσπάθειες τους να βρουν χρηματοδοτηση από τριτους για να σκισουν τα μνημονια και να γυρισουν στην δραχμή και αφού εφαγαν πόρτα παντού θυμήθηκε μετά την Αμερική ο Αλεξης.
Το θέμα είναι ότι από ταξίδια πρωθυπουργών άλλο τίποτα. Αλλά εσύ θυμάσαι πολύ καλά μόνο τα ταξίδια του νυν πρωθυπουργού που υποτίθεται ότι φέρνουν ξεχωριστές επενδύσεις, όταν από δημιουργίας του ελληνικού κράτους είχαμε πρωθυπουργούς να επισκέπτονται ξένες χώρες για επενδύσεις...
Συνέχισε να κάνεις ότι δεν θυμάσαι. Και να μας λες για την πρωτοπορία του νέου πρωθυπουργού να επισκεφθεί ξένες χώρες για να φέρει επενδύσεις...
- hellegennes
Το να τριγυρνάς να ζητιανεύεις επενδύσεις δεν είναι αποτελεσματικότητα. Όταν έρθουν επενδύσεις, μπορούμε να μιλήσουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος επένδυσης ούτε και ίχνος έργου σε οποιονδήποτε τομέα: πολιτισμός, παιδεία, ενέργεια, εργασία ή οτιδήποτε άλλο.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:06Εγω πάλι θυμαμαι ότι τα ταξίδια του προηγούμενου ηταν για να βρει από αλλου δανεικα και να σκισει τα μνημονια.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 14:54Ο νέος πρωθυπουργός πραγματοποιεί ταξίδια και επισκέψεις σε άλλα κράτη. Ουάου. Τόση πρωτοπορία είχαμε να δούμε από την εποχή που ο Μακαρέζος πήγε στην Κίνα...
Θυμάμαι όταν ο προηγούμενος έκανε αντίστοιχα ταξίδια σε Κίνα, ΗΠΑ και Περσία, το επίπεδο διαλόγου και προβολής των media ήταν αν φόρεσε η Μπέτυ μπούργκα, αν ντύθηκε λες και πάει στα μπουζούκια ή αν ο Τσίπρας είναι πιο κοντός από τον Τραμπ...
Ο λογος που πηγαίνει καποιος καπου δειχνει την σοβαροτητα του και τα αποτελεσματα την ικανότητα του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όταν έγιναν οι μειώσεις, αναρωτιόμασταν πώς θα καλύψει το κενό η κυβέρνηση και υποπτευόμασταν αύξηση των αντικειμενικών.alekhine έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:09το ειχα γραψει πριν ενα τριμηνο οτι μπορει να παει προς τα εκει το πραγμαlamogio έγραψε: 06 Οκτ 2019, 17:31 Σχετικά με τη πολυσυζητημένη κουβέντα για τον ΕΝΦΙΑ ακούγεται για αλλαγή του συντελεστή των αντικειμενικών αξιών που θα ακυρώσει τις μειώσεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σαφώς και δεν ειναι αποτέλεσμα, προσπάθεια για να έρθει κάποτε αποτελεσμα είναι.hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2019, 00:33Το να τριγυρνάς να ζητιανεύεις επενδύσεις δεν είναι αποτελεσματικότητα. Όταν έρθουν επενδύσεις, μπορούμε να μιλήσουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος επένδυσης ούτε και ίχνος έργου σε οποιονδήποτε τομέα: πολιτισμός, παιδεία, ενέργεια, εργασία ή οτιδήποτε άλλο.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:06Εγω πάλι θυμαμαι ότι τα ταξίδια του προηγούμενου ηταν για να βρει από αλλου δανεικα και να σκισει τα μνημονια.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 14:54
Ο νέος πρωθυπουργός πραγματοποιεί ταξίδια και επισκέψεις σε άλλα κράτη. Ουάου. Τόση πρωτοπορία είχαμε να δούμε από την εποχή που ο Μακαρέζος πήγε στην Κίνα...
Θυμάμαι όταν ο προηγούμενος έκανε αντίστοιχα ταξίδια σε Κίνα, ΗΠΑ και Περσία, το επίπεδο διαλόγου και προβολής των media ήταν αν φόρεσε η Μπέτυ μπούργκα, αν ντύθηκε λες και πάει στα μπουζούκια ή αν ο Τσίπρας είναι πιο κοντός από τον Τραμπ...
Ο λογος που πηγαίνει καποιος καπου δειχνει την σοβαροτητα του και τα αποτελεσματα την ικανότητα του.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
δεν ειναι ετσι, τρεχουν τα προτζεκτ του καρανικα, να ειμαστε σωστοιhellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2019, 00:33Το να τριγυρνάς να ζητιανεύεις επενδύσεις δεν είναι αποτελεσματικότητα. Όταν έρθουν επενδύσεις, μπορούμε να μιλήσουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος επένδυσης ούτε και ίχνος έργου σε οποιονδήποτε τομέα: πολιτισμός, παιδεία, ενέργεια, εργασία ή οτιδήποτε άλλο.Chainis έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:06Εγω πάλι θυμαμαι ότι τα ταξίδια του προηγούμενου ηταν για να βρει από αλλου δανεικα και να σκισει τα μνημονια.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 14:54
Ο νέος πρωθυπουργός πραγματοποιεί ταξίδια και επισκέψεις σε άλλα κράτη. Ουάου. Τόση πρωτοπορία είχαμε να δούμε από την εποχή που ο Μακαρέζος πήγε στην Κίνα...
viewtopic.php?f=29&t=15147
Τι ενφια σου ηρθε να πληρωσεις ; Αυξημενος ή μειωμενος ;alekhine έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:09το ειχα γραψει πριν ενα τριμηνο οτι μπορει να παει προς τα εκει το πραγμαlamogio έγραψε: 06 Οκτ 2019, 17:31 Σχετικά με τη πολυσυζητημένη κουβέντα για τον ΕΝΦΙΑ ακούγεται για αλλαγή του συντελεστή των αντικειμενικών αξιών που θα ακυρώσει τις μειώσεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 2406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 202 Απαντήσεις