Σωστό, εγώ έκανα λάθος.Αρκετοί κάγκουρες έχουν Volkswagen Golf ρε τύποι, όχι Polo.
Βρε παιδιά, κι εγώ έχω 106, οχι ραλλί, τελικά μήπως είμαι κάγκουρας τόσον καιρό και δεν το ήξερα?
Σωστό, εγώ έκανα λάθος.Αρκετοί κάγκουρες έχουν Volkswagen Golf ρε τύποι, όχι Polo.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι ρε να σε ζηλέψω αλλά γιατί; μυρίζει πιο όμορφα στους Αμπελόκηπους;Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2019, 22:58Εντάξει δικέ μου, το καταλάβαμε, σουλατσάρεις παραλία. Είτε για να κάνεις βόλτα με το ποδήλατο, είτε για να βγάζεις τον σκύλο βόλτα, είτε για να χαζεύεις το τεχνητό φεγγάρι, πάλι θα με ζηλεύεις.
Τις ξέρεις καλά τις συνοικίες και τις καγκουριές, τύπε. Μάλλον εδώ δυτικά παρκάρεις, γιατί στην γειτονιά σου, δεν νομίζω.sys3x έγραψε: 06 Οκτ 2019, 23:10Ναι ρε να σε ζηλέψω αλλά γιατί; μυρίζει πιο όμορφα στους Αμπελόκηπους;Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2019, 22:58Εντάξει δικέ μου, το καταλάβαμε, σουλατσάρεις παραλία. Είτε για να κάνεις βόλτα με το ποδήλατο, είτε για να βγάζεις τον σκύλο βόλτα, είτε για να χαζεύεις το τεχνητό φεγγάρι, πάλι θα με ζηλεύεις.
Η αλήθεια είναι ότι παίζω μπάλα και εκτός Θεσσαλονίκης, έρχομαι σε φάσεις αρκετά συχνά Αμπελόκηπους.Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2019, 23:13Τις ξέρεις καλά τις συνοικίες και τις καγκουριές, τύπε. Μάλλον εδώ δυτικά παρκάρεις, γιατί στην γειτονιά σου, δεν νομίζω.sys3x έγραψε: 06 Οκτ 2019, 23:10Ναι ρε να σε ζηλέψω αλλά γιατί; μυρίζει πιο όμορφα στους Αμπελόκηπους;Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2019, 22:58
Εντάξει δικέ μου, το καταλάβαμε, σουλατσάρεις παραλία. Είτε για να κάνεις βόλτα με το ποδήλατο, είτε για να βγάζεις τον σκύλο βόλτα, είτε για να χαζεύεις το τεχνητό φεγγάρι, πάλι θα με ζηλεύεις.
Εγώ σε ποδήλατο ρε γαμω το Πειραιά σου;sys3x έγραψε: 06 Οκτ 2019, 22:38
Όχι μόνο αυτοκίνητο, μέχρι και ποδήλατο, τον έχεις δει αυτόν στο κέντρο φαντάζομαι που έχει πιτάρει το μάουντεν στις λεντοταινίες (enterprise-psi) και στο τιμόνι τάμπλετ και ένα τέρας μπλούτουθ ηχείο να παίζει συνεχώς 90ς τέκνο κτρ.
elchav έγραψε: 07 Οκτ 2019, 01:47 Noμίζω μακράν οι πιο μαλάκες οδηγοί, είναι όσοι οδηγούν SEAT
Change my mind
Σε επιβεβαιώνω.Στο συμπέρασμα δεν κατάλαβα πως κατέληξεςelchav έγραψε: 07 Οκτ 2019, 01:51 Δεν καταλαβαίνω αν με επιβεβαιώνεις ή διαφωνείς.
Δεν έχω εξήγηση πάντως, ίσως σκεφτώ κάτι και απαντήσω αύριο
Προσωπικές εμπειρίες σε ελ δρόμους. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα, αλλά θεωρώ ότι θα εφεύρω κάτι έως αύριοΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 01:52Σε επιβεβαιώνω.Στο συμπέρασμα δεν κατάλαβα πως κατέληξεςelchav έγραψε: 07 Οκτ 2019, 01:51 Δεν καταλαβαίνω αν με επιβεβαιώνεις ή διαφωνείς.
Δεν έχω εξήγηση πάντως, ίσως σκεφτώ κάτι και απαντήσω αύριο
Και εγώ ειχα πάντα μεγάλη αδυναμία στα Seat. Πολύ όμορφα αυτοκίνητα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 07 Οκτ 2019, 01:49elchav έγραψε: 07 Οκτ 2019, 01:47 Noμίζω μακράν οι πιο μαλάκες οδηγοί, είναι όσοι οδηγούν SEAT
Change my mind
Γιατί?Ο πατέρας μου είχε πάντα μια αγάπη για αυτήν την εταιρεία.
elchav έγραψε: 07 Οκτ 2019, 01:47 Noμίζω μακράν οι πιο μαλάκες οδηγοί, είναι όσοι οδηγούν SEAT
Change my mind