Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:48
Άλλο το δημοσιονομικό πλεόνασμα και άλλο το πρωτογενές.
Για δημοσιονομικο ελλειμμα μιλουσα εγω.
.
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:48
Άλλο το δημοσιονομικό πλεόνασμα και άλλο το πρωτογενές.
Γιά μεν τον ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνες το πρωτογενές πλεόνασμα, γιά δεν την ΝΔ το συνολικό έλλειμμα. Στους συριζαίους φαίνεται αυτό πιάνει.Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:49Για δημοσιονομικο ελλειμμα μιλουσα εγω.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:48 Άλλο το δημοσιονομικό πλεόνασμα και άλλο το πρωτογενές.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ας κλείσει και η νδ την μνημονιακή τετραετία της και βλέπουμε.Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:24 Eγω εχω πει οτι θεωρω το 32% του Τσιπρα το 2019 ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το 35% του Σεπτεμβριου 2015.
Η ΝΔ ειναι μπαλονι και θα ξεφουσκωσει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ομως εδειξε οτι με το χειροτερο πολεμο σε βαρος του πηρε ποσοστο ελαχιστα χειροτερο απο αυτο που ειχε εκλεγει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:47
Το θέμα δεν είναι τι έχεις πει εσύ παιδάκι μου ή το έχει πει ο οποιοσδήποτε. Αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα ούτε τη γενική (ή μαζική αν θες) εικόνα μεταξύ των μεν και των δε.
Εγώ μπορώ να καταλάβω το γιατί ένας ζαίος βλέπει θετικό το οτιδήποτε έκανε ο σύριζα.
Εσείς μπορείτε να καταλάβετε ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι ΔΕΝ σκέφτονται σαν ζαίοι;
Leporello έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:55Γιά μεν τον ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνες το πρωτογενές πλεόνασμα, γιά δεν την ΝΔ το συνολικό έλλειμμα. Στους συριζαίους φαίνεται αυτό πιάνει.Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:49Για δημοσιονομικο ελλειμμα μιλουσα εγω.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:48 Άλλο το δημοσιονομικό πλεόνασμα και άλλο το πρωτογενές.
Και γιατί δεν το έκανες από την αρχή;Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2019, 19:03Αμα θες συγκρινουμε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και στο δημοσιονομικο και στο πρωτογενες.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
O Αρίστος ανέκαθεν ήταν και συνεχίζει να είναι ακροδεξιός. Ετσι είναι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του Τσίπρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 11:50Ρε γαμώτο φελέκι μου, ακροδεξιός μας βγήκες οπαδέ του Τσίπρα;
Στο ξαναλέω. Δεν μίλησε για ανοιχτά σύνορα ο Μητρσοτάκης.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν θα πει για ανοιχτά σύνορα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 11:50 Ρε γαμώτο φελέκι μου, ακροδεξιός μας βγήκες οπαδέ του Τσίπρα;
Στο ξαναλέω. Δεν μίλησε για ανοιχτά σύνορα ο Μητρσοτάκης.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Από την χρεωκοπία θα την έσωζε και ο Σαμαράς αλλά τότε αυτό δεν μέτραγε για τους περισσότερους. Το γιατί πρέπει να μετρήσει για τον πρώην γκουμπακμερκελάκια, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Επειδή είδε ότι δεν έπιασαν οι μαγκιές και έκανε ό,τι του ζήτησαν;Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2019, 19:00Η πραγματικοτητα ΓΑΛΗ δεν ειναι ουτε συριζεικη, ουτε νεοδημοκρατικη.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:47
Το θέμα δεν είναι τι έχεις πει εσύ παιδάκι μου ή το έχει πει ο οποιοσδήποτε. Αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα ούτε τη γενική (ή μαζική αν θες) εικόνα μεταξύ των μεν και των δε.
Εγώ μπορώ να καταλάβω το γιατί ένας ζαίος βλέπει θετικό το οτιδήποτε έκανε ο σύριζα.
Εσείς μπορείτε να καταλάβετε ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι ΔΕΝ σκέφτονται σαν ζαίοι;
Οι αριθμοι ομως ειναι αμειλικτοι γιατο τι πετυχε ο ΣΥΡΙΖΑ και στο που απετυχε η ΝΔ.
Αυτο βεβαια ο κοσμος δεν το ενοιωσε στο πορτοφολι του γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εκανε πλουσιοτερο.
Εσωσε ομως τη χωρα απο χρεοκοπια και την εβγαλε στις αγορες και αυτο δεν το λενε μονο οι αριθμοι αλλα και ολοι οι ξενοι.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 20:06Από την χρεωκοπία θα την έσωζε και ο Σαμαράς αλλά τότε αυτό δεν μέτραγε για τους περισσότερους. Το γιατί πρέπει να μετρήσει για τον πρώην γκουμπακμερκελάκια, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Επειδή είδε ότι δεν έπιασαν οι μαγκιές και έκανε ό,τι του ζήτησαν;Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2019, 19:00Η πραγματικοτητα ΓΑΛΗ δεν ειναι ουτε συριζεικη, ουτε νεοδημοκρατικη.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:47
Οι αριθμοι ομως ειναι αμειλικτοι γιατο τι πετυχε ο ΣΥΡΙΖΑ και στο που απετυχε η ΝΔ.
Αυτο βεβαια ο κοσμος δεν το ενοιωσε στο πορτοφολι του γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εκανε πλουσιοτερο.
Εσωσε ομως τη χωρα απο χρεοκοπια και την εβγαλε στις αγορες και αυτο δεν το λενε μονο οι αριθμοι αλλα και ολοι οι ξενοι.
.
Σιγά την οδηγάρα.
Οι ξένοι σαφώς και θα πούνε καλά λόγια για κάποιον αριστερό που έβαλε αριστερή ταφόπλακα στο αντιμνημονιακό θέμα.
Γι' αυτούς ήταν win win φάση.
Μήπως γύρισε επειδή ήταν ο μόνος που αντιμετώπισε το πρόβλημα του νήματος;