!!! DEVELOPMENT MODE !!!

JOKER

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Nero

Re: JOKER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

stergiosbik έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:40
Last Veteran έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:33
πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 03:02.
εχει να βγαλει το χολυγουντ καλη ταινια δεκαετιες
Ε όχι δα.
Mad Max
Rush
Prometheus
Adventures of tin tin
Gravity
Riddick
John Wick

Μερικές που μου ρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμη κι ας έχω δει το 1/20 των χολυγ. ταινιών συνολικά.
:lol:
καλά, είστε μαλάκες; Μιλάτε για ταινίες της δεκαετίας και δεν βάζετε την ταινία της δεκαετίας; :smt017

Εικόνα
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 16:08
Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:59
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:48 https://www.imerodromos.gr/i-tainia-tis ... das-joker/

αψογη κριτικη
Κατέβασες και εσύ αμάσητη την προπαγάνδα των δημοκρατικών για το Ομπάμα καίρ;
Aristeroi vs aristeroi.
Άπλά να προσέχεις όταν αντί για ταινία μυθοπλασίας κατατάσεται ως κοινωνική. Τότε θα πρέπει να εξηγήσεις στους σανοφάγους πώς γίνεται ένα κραταιό καπιταλιστικό κράτος έξω από τις τουριστικές και τις οικονομικές να θυμίζει Εξάρχεια κατά τη διάρκεια μπάχαλων ή οι πεινασμένοι του να θυμίζουν Σομαλία...
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 16:05
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:48 https://www.imerodromos.gr/i-tainia-tis ... das-joker/

αψογη κριτικη
ποιος σου ειπε οτι ειμαι υπερ των θεσεων των σοσιαλφιλελε δημοκρατικων?
Απλά όταν σχολιάζεις Χόλυγουντ να θυμάσαι ότι ούτε κλανιά σε ταινία του Σάσα Μπάρον Κοέν δεν είναι τυχαία όσον αφορά την προπαγάνδα. Πόσο μάλλον ο πόνος ενός τρελού περιτριγυρισμένου από βίαιους τύπους και λαθρομετανάστες που κάνουν μπάχαλα...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2019, 03:04
πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 02:50 ετσι παει ρε ζηκο.οτι χει προσπαθεια και δε θελει μυικη δυναμη ή νεανικο κορμι ετσι παει. μαλλον δεν εχεις προσπαθησει. κληρονομος? βυσμα? τι?
Ο εγκέφαλος είναι μέρος του κορμιού. Βασικά ο εγκέφαλος τα πάει πολύ χειρότερα από το κορμί όσον αφορά την ικανότητα εργασίας σε δημιουργικό επίπεδο. Όχι μόνο σβήνει με τα χρόνια, αλλά και το φορτίο που έχει ήδη τον αποτρέπει από την δημιουργία. Όταν ακόμα είσαι άγραφο χαρτί, έχεις ιδέες, δεν έχεις κολλήσει σε συγκεκριμένες ρουτίνες και διαδικασίες, δοκιμάζεις νέα πράγματα, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. όσο μεγαλώνεις, η προσαρμοστικότητα του εγκεφάλου σε διαφορετικά πράγματα μειώνεται απότομα. Το χαμαιλεοντιλίκι που απαιτούν οι καλλιτεχνικές δουλειές απαιτεί φρέσκο εγκέφαλο. Είναι εξαιρετικότατα σπάνιο να βρεις άνθρωπο που όχι μόνο να μην έχει χάσει την δημιουργικότητά του με τα χρόνια αλλά να έχει γίνει και καλύτερος. Ίσως είναι 5 ή 6 άνθρωποι στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Πιστευεις εγω κι εσυ ειμαστε αναμεσα τους;
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 16:15 Εικόνα
Νατος ο ρατσισμος για τον οποιο σας λεω. Με σταματαει η αστυνομια γιατι ειμαι μονος μου. Τελικα ισως πρεπει να γινω τζοκερ.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ρε μαλκς, μονο περι[πετεις βλεπετε? ενας δεν εχει γραψει καλο λογο για ταινια χωρις μπαμ μπου.
ποσο μπαγλαμαδες ειστε τελικα? και καθομαι και μιλαω..
καλος μλκας ειμα κι εγω
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:36 ρε μαλκς, μονο περι[πετεις βλεπετε? ενας δεν εχει γραψη καλο λογο για ταινια χωρις μπαμ μπου.
καλος μλκας ειμα κι εγω
:smt017
Τι μπαμ μπου ρε άνθρωπε, έχεις όντως δει τις ταινίες που αναφέρθηκαν;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:40
πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:36 ρε μαλκς, μονο περι[πετεις βλεπετε? ενας δεν εχει γραψη καλο λογο για ταινια χωρις μπαμ μπου.
καλος μλκας ειμα κι εγω
απο ολες αυτες ποιες ταινιες δεν εχουν.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πάω να το δω. Σε καμιά ώρα αρχίζει. Από τώρα ξερω ότι θα δω μαλακία αλλά δεν πειράζει. Για την έξοδο πάμε και την παρέα.Αν είναι ανοιχτό το νήμα , θα σας κάνω και ανάλυση :wink
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:42
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:40
καλος μλκας ειμα κι εγω
απο ολες αυτες ποιες ταινιες δεν εχουν.
Αυτή του τόπικ, για αρχή.
Πρέπει να μάθεις για ξεχωρίζεις μια ταινία δράσης από μια ταινία που η βία είναι μέρος της ιστορίας. Εσύ είσαι ικανός να δεις ντοκυμαντερ για τη δολοφονία του Κένεντι και να το βγάλεις περιπέτεια.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

ο αλλος βαζει 10 ταινιες και ειναι και οι δεκα περιπετειες.
συγγνωμη παιδια λαθος. οχι εσεις, εγω
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

θα με κανετε να παω να την δω μονο και μονο για το παροιμιωδες κραξιμο που θα ακολουθησει :smt005:
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 »

πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 01:37
Apergos8 έγραψε: 06 Οκτ 2019, 01:32 Δεν με ενθουσίασε.Υπονοεί ότι η φιλελεύθερη δημοκρατία ήταν αυτή που οδήγησε τον Τζόκερ στην τρέλα.
ενω ηταν προφανως η κωλοτουμπα στο δημοψηφισμα σωστα? :lol:
Είναι ανάγκη να κανείς αναφορά σε κάθε ποστ στην πολιτική; Εδώ μιλάμε για την ταινία. Και ναι οταν μία ταινία κατηγορεί έμμεσα τη φιλελεύθερη δημοκρατία ότι βλάπτει τους ανθρώπους είναι αρνητικό για εμένα.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Apergos8 έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:49
Apergos8 έγραψε: 06 Οκτ 2019, 01:32 Δεν με ενθουσίασε.Υπονοεί ότι η φιλελεύθερη δημοκρατία ήταν αυτή που οδήγησε τον Τζόκερ στην τρέλα.
Είναι ανάγκη να κανείς αναφορά σε κάθε ποστ στην πολιτική; Εδώ μιλάμε για την ταινία. Και ναι οταν μία ταινία κατηγορεί έμμεσα τη φιλελεύθερη δημοκρατία ότι βλάπτει τους ανθρώπους είναι αρνητικό για εμένα.
εσυ αρχισες :003:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Apergos8 έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:49
Γιατί πιστεύεις ότι είναι κριτική στη φιλελεύθερη δημοκρατία και όχι απλά στην κοινωνία;
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:06
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 16:08

Aristeroi vs aristeroi.
Άπλά να προσέχεις όταν αντί για ταινία μυθοπλασίας κατατάσεται ως κοινωνική. Τότε θα πρέπει να εξηγήσεις στους σανοφάγους πώς γίνεται ένα κραταιό καπιταλιστικό κράτος έξω από τις τουριστικές και τις οικονομικές να θυμίζει Εξάρχεια κατά τη διάρκεια μπάχαλων ή οι πεινασμένοι του να θυμίζουν Σομαλία...
Τι να προσέχω; Μη μου τη φέρει το καπιταλιστικό χόλυγουντ; Άκου φίλε. Η πραγματικότητα είναι ότι το χόλυγουντ όντως δεν παράγει πολλές καλές ταινίες αλλά τι να κάνουμε; Είναι επιχείρηση. Το αξιοπερίεργο είναι ότι ακόμα και μέσα στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης κάπου κάπου βλέπουμε κάτι ενδιαφέρον. Το σινεμά είναι τέχνη βλέπεις και δεν μπορούν να απορρίψουν εντελώς αυτό του το κομμάτι. Κατά τα άλλα μόνο θύματα συνωμοσιολογίας ή τύποι που έχουν ελάχιστη σχέση με το σπορ θα υποστήριαν ότι το σύνολο των ταινιών του χόλυγουντ έχει προπαγανδιστική ατζέντα.
Για τη συγκεκριμένη ταινία, που μάλλον δεν είδες, τα συμπεράσματα αφήνονται στον θεατή. Μπορείς να επιλέξεις ότι πρόκειται για πολιτικοποιημένο κατηγορώ της σύγχρονης καπιταλιστικής κοινωνίας και της έλλειψης κοινωνικού κράτους ή ότι τίποτα από αυτά που είδες δεν συμβαίνει παρά μόνο στο μυαλό ενός τρελού που είναι κλεισμένος σε ένα φρενοκομείο όλη του τη ζωή και απλά φαντάζεται πράξεις βίας και εξεγέρσεις.
Και αυτό είναι το σινεμά στα καλύτερά του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”