!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: JOKER
Ο κομετ ρε το μελος....ελεος
Τον ανέφερα γιατι με είπε ημιαυγο, και το φέρνω βαρεως.... Και κόλλαγε κιολας (συνήθως κανω νειμ ντροπινγκ χωρις να κολλαει) γιστι πλεον οποιος αηδιάζει με τους μπουμπουκομεν και με τους πηζονδε, ημιαυγο θεωρείται (ή αναγκαζεται να ωρυεται σαν ημιαυγο για να εισακουστει ανάμεσα στις ιαχες σας και τα οργανωμένα στρατόπεδα σας)
Τέλος παντων, καληνύχτα
Απο αυριο βρισιμο παλι...μην ξεχνιόμαστε, έχε χαρη που εισαι σινεφίλ σήμερα
Τον ανέφερα γιατι με είπε ημιαυγο, και το φέρνω βαρεως.... Και κόλλαγε κιολας (συνήθως κανω νειμ ντροπινγκ χωρις να κολλαει) γιστι πλεον οποιος αηδιάζει με τους μπουμπουκομεν και με τους πηζονδε, ημιαυγο θεωρείται (ή αναγκαζεται να ωρυεται σαν ημιαυγο για να εισακουστει ανάμεσα στις ιαχες σας και τα οργανωμένα στρατόπεδα σας)
Τέλος παντων, καληνύχτα
ωραία πύτισσα η ζωή
τα χανω τα πακυ-στανικα συνηθως.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 02:05 Ο κομετ ρε το μελος....ελεος
Τέλος παντων, καληνύχτα
ουτε αυγο εισαι ουτε νδ. δεν εχις σπιτι ουτε γειτονια να περπατησεις μια πρωτομαγια.
στο τελος θα μας προκυψεις και ιδεολογος μ αυγα και μ αυτα
οπως στο σινεμα.
τελης παντων
- hellegennes
Οι σκηνοθέτες βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου, οι ηθοποιοί βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου... σίγουρα έχεις συναντήσει άλλα ανθρώπινα πλάσματα από κοντά;πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:41παιδια οι ηθοποιοι βελτιωνονται με την παροδο του χρονου.The Great Leader έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:36Δυστυχώς κολλάνε στο πως κατέληξαν τώρα και αγνοούν το πόσο τεράστιοι ήταν στα 70ς και στα 80ς.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:33 Ρε σεις, τι γράφετε, πανάθεμα σας; Ντε Νίρο και Νίκολσον κάτω του μετρίου;
δες τι εγραψε καποιος πριν, εχουν να παιξουν σε καλη ταινια 15 χρονια...
ειναι συσκολο να ξεχωρισεις πιτσιρικας τι ιναι καλος ηθπποιος ταινια σεναριο μονταζ κλπ..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ετσι παει ρε ζηκο.οτι χει προσπαθεια και δε θελει μυικη δυναμη ή νεανικο κορμι ετσι παει. μαλλον δεν εχεις προσπαθησει. κληρονομος? βυσμα? τι?hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2019, 02:45Οι σκηνοθέτες βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου, οι ηθοποιοί βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου... σίγουρα έχεις συναντήσει άλλα ανθρώπινα πλάσματα από κοντά;πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:41παιδια οι ηθοποιοι βελτιωνονται με την παροδο του χρονου.The Great Leader έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:36
Δυστυχώς κολλάνε στο πως κατέληξαν τώρα και αγνοούν το πόσο τεράστιοι ήταν στα 70ς και στα 80ς.
δες τι εγραψε καποιος πριν, εχουν να παιξουν σε καλη ταινια 15 χρονια...
ειναι συσκολο να ξεχωρισεις πιτσιρικας τι ιναι καλος ηθπποιος ταινια σεναριο μονταζ κλπ..
- hellegennes
Λάμπει ο Μάικλ Κέιν στο Dark Knight Rises.πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2019, 20:59 κεβιν σπεισι, μαικλ κειν, τζιν χακμαν, ναομι γουοτς, σουζαν σαραντον,
δεν με εχουν απογοητευσει ποτε.
με νικολσον και ντενιρο πια, γελαω.
ουτε αρθρωση δεν εχουν (σε ολες τις ταχυτητες)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
παντα λαμπει. ηθοποιαρα. και αυτος ο τζοκερ ειναι ηθοποιαρα.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2019, 03:00Λάμπει ο Μάικλ Κέιν στο Dark Knight Rises.πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2019, 20:59 κεβιν σπεισι, μαικλ κειν, τζιν χακμαν, ναομι γουοτς, σουζαν σαραντον,
ουτε αρθρωση δεν εχουν (σε ολες τις ταχυτητες)![]()
η ταινια πρεπει να ειναι μλκια ομως λογικα.
εχει να βγαλει το χολυγουντ καλη ταινια δεκαετιες
- hellegennes
Ο εγκέφαλος είναι μέρος του κορμιού. Βασικά ο εγκέφαλος τα πάει πολύ χειρότερα από το κορμί όσον αφορά την ικανότητα εργασίας σε δημιουργικό επίπεδο. Όχι μόνο σβήνει με τα χρόνια, αλλά και το φορτίο που έχει ήδη τον αποτρέπει από την δημιουργία. Όταν ακόμα είσαι άγραφο χαρτί, έχεις ιδέες, δεν έχεις κολλήσει σε συγκεκριμένες ρουτίνες και διαδικασίες, δοκιμάζεις νέα πράγματα, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. όσο μεγαλώνεις, η προσαρμοστικότητα του εγκεφάλου σε διαφορετικά πράγματα μειώνεται απότομα. Το χαμαιλεοντιλίκι που απαιτούν οι καλλιτεχνικές δουλειές απαιτεί φρέσκο εγκέφαλο. Είναι εξαιρετικότατα σπάνιο να βρεις άνθρωπο που όχι μόνο να μην έχει χάσει την δημιουργικότητά του με τα χρόνια αλλά να έχει γίνει και καλύτερος. Ίσως είναι 5 ή 6 άνθρωποι στην ιστορία της ανθρωπότητας.πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 02:50 ετσι παει ρε ζηκο.οτι χει προσπαθεια και δε θελει μυικη δυναμη ή νεανικο κορμι ετσι παει. μαλλον δεν εχεις προσπαθησει. κληρονομος? βυσμα? τι?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άρα δεν έχεις δει την ταινία για να το κρίνεις. Δεν μιλάω καν για αυτήν με τον Χιθ Λέτζερ (που ήταν ηθοποιάρα αλλά επίσης ήταν στα 28 του).πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 03:02παντα λαμπει. ηθοποιαρα. και αυτος ο τζοκερ ειναι ηθοποιαρα.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2019, 03:00Λάμπει ο Μάικλ Κέιν στο Dark Knight Rises.πήζον bot έγραψε: 05 Οκτ 2019, 20:59 κεβιν σπεισι, μαικλ κειν, τζιν χακμαν, ναομι γουοτς, σουζαν σαραντον,
ουτε αρθρωση δεν εχουν (σε ολες τις ταχυτητες)![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οχι αλλα εχω δει χολυγουντ. για παδακια πια και αν.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2019, 03:06Άρα δεν έχεις δει την ταινία για να το κρίνεις. Δεν μιλάω καν για αυτήν με τον Χιθ Λέτζερ (που ήταν ηθοποιάρα αλλά επίσης ήταν στα 28 του).πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 03:02παντα λαμπει. ηθοποιαρα. και αυτος ο τζοκερ ειναι ηθοποιαρα.
καλη η προσπαθεια αλλα δεν ξρεις τι λεςhellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2019, 03:04Ο εγκέφαλος είναι μέρος του κορμιού. Βασικά ο εγκέφαλος τα πάει πολύ χειρότερα από το κορμί όσον αφορά την ικανότητα εργασίας σε δημιουργικό επίπεδο. Όχι μόνο σβήνει με τα χρόνια, αλλά και το φορτίο που έχει ήδη τον αποτρέπει από την δημιουργία. Όταν ακόμα είσαι άγραφο χαρτί, έχεις ιδέες, δεν έχεις κολλήσει σε συγκεκριμένες ρουτίνες και διαδικασίες, δοκιμάζεις νέα πράγματα, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. όσο μεγαλώνεις, η προσαρμοστικότητα του εγκεφάλου σε διαφορετικά πράγματα μειώνεται απότομα. Το χαμαιλεοντιλίκι που απαιτούν οι καλλιτεχνικές δουλειές απαιτεί φρέσκο εγκέφαλο. Είναι εξαιρετικότατα σπάνιο να βρεις άνθρωπο που όχι μόνο να μην έχει χάσει την δημιουργικότητά του με τα χρόνια αλλά να έχει γίνει και καλύτερος. Ίσως είναι 5 ή 6 άνθρωποι στην ιστορία της ανθρωπότητας.πήζον bot έγραψε: 06 Οκτ 2019, 02:50 ετσι παει ρε ζηκο.οτι χει προσπαθεια και δε θελει μυικη δυναμη ή νεανικο κορμι ετσι παει. μαλλον δεν εχεις προσπαθησει. κληρονομος? βυσμα? τι?
- hellegennes
Αφού το λες εσύ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έτσι, για πλάκα, πες μου 5 συγγραφείς που έγραψαν τα καλύτερά τους έργα σε μεγάλη ηλικία. Και μετά 5 σκηνοθέτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αναμενόμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
απο την σκηνη πιθανοτερο να συνεβει αυτο το σεναριο.Otto Weininger έγραψε: 05 Οκτ 2019, 14:19Πες τους πως κάνατε απεμπλοκή τότε με την Λεγεωνα όταν σας την έπεσαν στο Μογκαντισου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo