Ξεχωριστοί είναι, μη μπερδεύεσαι. Αλήθεια σου λέω, απλά κύλισε ο τζέντζερης και βρήκε το καπάκι.Juno έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:14Μια ομορφιά!
Σαν να λέω εγώ ότι μου λείπει η ΝΕΜΕΣΙΣ από το παλιό, μετά να γράφω ως ΝΕΜΕΣΙΣ με καρδούλες και μετά να χειροκροτάω ως Juno.
Πού θα πάει, μια μέρα θα μπερδευτείτε και θα απαντήσετε από τα διπλοπρόφιλά σας σε ερώτηση που έγινε στο επίσημο προφίλ και θα γελάσουν και οι πέτρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
the end
Πάνα όταν ξαναπάμε για μπύρες, θα συζητήσουμε για τις αλύτρωτες πατρίδες
Τόση ομοιότητα πια! Θα έλεγα πως ούτε η μαμά τους δεν μπορεί να τους ξεχωρίσει.Πάνας έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:52Ξεχωριστοί είναι, μη μπερδεύεσαι. Αλήθεια σου λέω, απλά κύλισε ο τζέντζερης και βρήκε το καπάκι.Juno έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:14Μια ομορφιά!
Σαν να λέω εγώ ότι μου λείπει η ΝΕΜΕΣΙΣ από το παλιό, μετά να γράφω ως ΝΕΜΕΣΙΣ με καρδούλες και μετά να χειροκροτάω ως Juno.
Πού θα πάει, μια μέρα θα μπερδευτείτε και θα απαντήσετε από τα διπλοπρόφιλά σας σε ερώτηση που έγινε στο επίσημο προφίλ και θα γελάσουν και οι πέτρες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Nero
Juno έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:54Τόση ομοιότητα πια! Θα έλεγα πως ούτε η μαμά τους δεν μπορεί να τους ξεχωρίσει.Πάνας έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:52Ξεχωριστοί είναι, μη μπερδεύεσαι. Αλήθεια σου λέω, απλά κύλισε ο τζέντζερης και βρήκε το καπάκι.Juno έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:14
Μια ομορφιά!
μέσα στη γλύκα είσαι πάλι jujuno μου
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πού την είδες την ομοιότητα ρε Juno?
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Σπύρο καλησπέρα
Νιώθω αφόρητη μοναξιά απόψε, οχι λόγω κοινωνικής συμβάσης Σαββάτου που μεχρι και τα μπαρμπάδια μπεκροπινουν μέσω τηλεπαθειας στον Σπύρο τον παπαδοπουλο αλλα έτυχε οι συνθήκες να με φυλακισουν σπιτι αποψε
Αν εχουμε κάποια κοινά χομπυ, όπως σεξ με παντρεμένες, μαλλιοτραβηγμα με ελεύθερες,σταλκινγκ σε μελη κλπ, ευχαρίστως να τα πουμε μέσω τσατ, να πιούμε και ενα κρασακι
Έχουμε τσατ ε;
ωραία πύτισσα η ζωή
- Επικοινωνία:
Α ώστε με εσάς δέχεται ο κ. Πάνας για μπυρες...Fluffy έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:53 Πάνα όταν ξαναπάμε για μπύρες, θα συζητήσουμε για τις αλύτρωτες πατρίδες
ωραία πύτισσα η ζωή
Με προσκαλέσατε και δεν ήρθα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 23:30Α ώστε με εσάς δέχεται ο κ. Πάνας για μπυρες...Fluffy έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:53 Πάνα όταν ξαναπάμε για μπύρες, θα συζητήσουμε για τις αλύτρωτες πατρίδες
the end
- Επικοινωνία:
Οχι αλλα δεν εχω καταλάβει ποιος ειναι ο φλαφυΠάνας έγραψε: 05 Οκτ 2019, 23:42Με προσκαλέσατε και δεν ήρθα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 23:30Α ώστε με εσάς δέχεται ο κ. Πάνας για μπυρες...Fluffy έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:53 Πάνα όταν ξαναπάμε για μπύρες, θα συζητήσουμε για τις αλύτρωτες πατρίδες
Επισης δεν εχω καταλάβει αν εισαι επαρχία ή αθηνα
Και για να ειμαι και οντοπικ:
Εχεις κανείς νεα απο
Αντζελ λέιντι
Ζηνα - Χένα
Πενινσούλα
Κάποιος Νίκος
ωραία πύτισσα η ζωή
Δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά μαζί μου.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:00
the end
- Επικοινωνία:
Αληθές, εισαι πολυ ισορροπημενος για να σε σταλκαρω/μιμηθω/πρηζωΠάνας έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:29Δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά μαζί μου.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:00
![]()
ωραία πύτισσα η ζωή
Αθήνα είμαι, πάω και μασαμπούκες.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:35Αληθές, εισαι πολυ ισορροπημενος για να σε σταλκαρω/μιμηθω/πρηζωΠάνας έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:29Δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά μαζί μου.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:00
![]()
the end
- Επικοινωνία:
Ναι ρε το χω δει αυτο και εχω ερθει δυο φορες εξω απο την πόρτα της μασαμπού χωρις να βρω το κουράγιο να μπω
Αλλα απο αλλα ποστ, ειχα καταλάβει επαρχία....τεσπα
ωραία πύτισσα η ζωή
Την τρίτη φορά περίμενε ένα μισάωρο να έρθουν τα πρώτα πιάτα, μετά δεν δαγκώνουμε.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:39 Ναι ρε το χω δει αυτο και εχω ερθει δυο φορες εξω απο την πόρτα της μασαμπού χωρις να βρω το κουράγιο να μπω
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel