Καλύτερα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Οκτ 2019, 16:34σούπερ δημήτριος έγραψε: 04 Οκτ 2019, 16:17 δεν είναι παραισθήσεις είναι το παιχνιδάκι του.πρέπει να διαφωνει με τα πάντα μέχρι να πεις παραδίνομαι![]()
Άμα παραδινεσαι σπαζεται, σε θέλει στο όριο.
Υ. Γ. Στην δουλειά μου έχουμε ενσύρματα γιατί είναι πιο ασφαλή δουλεύω σε εταιρεία που επιζεί φοροδιοαφεύγοντας/μετά βίας επιζεί και έχουν τα ίδια τηλέφωνα από το 1993 γιατί δεν αντέχουν το κόστος της αλλαγής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιά αποθήκη
- hellegennes
Re: Παλιά αποθήκη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το κασελάκι του Βόινιτς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
απο το πολύ λίγο που ασχολήθηκα, θυμάμαι το gun metal ήταν απλά θεϊκό, ακουμπούσες απλά με το πινέλο το κομάτι και το μεταμορφωνε σε μέταλλο. Καπου έχω στο υπογειο αρκετά κουτάκια humbrols αλλα θα έχουν ξεραθεί πιαwaldorf έγραψε: 04 Οκτ 2019, 18:27Δεν έχω καθόλου εμπειρία με enamels (ξεκίνησα και συνεχίζω με ακρυλικά),όμως κάποια μεταλικά χρώματα της humbrol που έχω χρησιμοποιήσει δεν συγκρίνονται με κανένα ακρυλικό (τουλάχιστον σε μικρές επιφάνειες,πχ το gun metal της humbrol απ`τη σειρά metal cote είναι εξαιρετικό).
εκείνη την εποχή τα χόμπι ήθελαν ηρωϊσμό και αφοσίωση. Η πληροφορία ήταν σπάνια και δυσεύρετη.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 20:24Ασχολήθηκα λίγο με το σπορ σαν πιτσιρίκι και δεν είχα και κάποιον που να ξέρει να με καθοδηγήσει. Στην προ internet εποχή έμπαινες σε ένα κατάστημα και ρώταγες και επαφιόσουν στην ευσυνειδησία του μαγαζάτορα να σου δώσει κάτι σωστό.
Μάλλον όχι. Ίσως έτσι;

Οι 4 μεταλλικές μπάρες είναι κουρδισμένες σε μείζονα συγχορδία (1η, 3η, 5η, οκτάβα). sys3x τι λες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 04 Οκτ 2019, 23:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έτσι. Μετά γέμισε ο τόπος από ειδικά περιοδικά, ακόμα και εισαγόμενα οπότε όποιος διάβαζε έστω και κουτσοαγγλικά μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Αλλά είχε περάσει ο καιρός που είχα χρόνο για κάτι τέτοιο.dna replication έγραψε: 04 Οκτ 2019, 23:44εκείνη την εποχή τα χόμπι ήθελαν ηρωϊσμό και αφοσίωση. Η πληροφορία ήταν σπάνια και δυσεύρετη.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 20:24Ασχολήθηκα λίγο με το σπορ σαν πιτσιρίκι και δεν είχα και κάποιον που να ξέρει να με καθοδηγήσει. Στην προ internet εποχή έμπαινες σε ένα κατάστημα και ρώταγες και επαφιόσουν στην ευσυνειδησία του μαγαζάτορα να σου δώσει κάτι σωστό.
Τα MOLAK ήταν κάποτε τα αγαπημένα μου σμάλτα. Είχαν τρομερή ματ υφή. Μοιονέκτημα ότι ήταν ΠΟΛΥ παχύρευστα. Νομίζω παράγονται ακόμη κάπου στην Ιταλία. Ο στόκος τους ήταν πάλι από τους καλύτερους. Άλλη μια μάρκα που χάθηκε ελέω Καλφάκη.dna replication έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:53enamels σμάλτα, έχει τουλάχιστον 20 χρόνια που άλλαξε η σύνθεση στα χρώματα μοντελισμού σε ακρυλικά..ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:12 Σετ μπογιές μοντελισμού.
Αν ξέρει ο waldorf υπάρχουν ακόμα αυτές οι μάρκες; Κάποιες δεν έχουν ξεραθεί τελείως.
Το μοντελο που εχεις ειναι η 127Κ και κατασκευαστηκε Δεκεμβρη του 1920, σε εκεινη την παραγωγη βγηκαν αλλα 10000 κομματια περιπου.
Αυτη ειναι
https://gr.pinterest.com/pin/514536326169221743/
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά δεν είναι αυτή, το μόνο ίδιο είναι τα σχέδια με την σφίγγα.. Αυτή έχει τετράγωνη κεφαλή ενώ η δικιά μου κάνει πολλές καμπύλες καθώς και η πλάκα δεν έχει καμία σχέση...paul25 έγραψε: 05 Οκτ 2019, 10:36Το μοντελο που εχεις ειναι η 127Κ και κατασκευαστηκε Δεκεμβρη του 1920, σε εκεινη την παραγωγη βγηκαν αλλα 10000 κομματια περιπου.
Αυτη ειναι
the end
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
σούπερ δημήτριος έγραψε: 04 Οκτ 2019, 16:17 δεν είναι παραισθήσεις είναι το παιχνιδάκι του.πρέπει να διαφωνει με τα πάντα μέχρι να πεις παραδίνομαι
Χιχιχιχι
ωραία πύτισσα η ζωή
Πρώιμο, άταστο μπάσο της Ομηρικής εποχής.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 23:46
Μάλλον όχι. Ίσως έτσι;
Οι 4 μεταλλικές μπάρες είναι κουρδισμένες σε μείζονα συγχορδία (1η, 3η, 5η, οκτάβα). sys3x τι λες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
μεσο υψηλές είναι αλλά έπιασες την χρήση του ξύλινου κουτιού. Αντηχείο είναι
Αυτο το μοντελο ειναι, η ραπτομηχανη σου ειναι γνωστη ως memphis sphinx, δεν υπαρχει αλλο μοντελο με αυτο το ντεκορ.Πάνας έγραψε: 05 Οκτ 2019, 15:23Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά δεν είναι αυτή, το μόνο ίδιο είναι τα σχέδια με την σφίγγα.. Αυτή έχει τετράγωνη κεφαλή ενώ η δικιά μου κάνει πολλές καμπύλες καθώς και η πλάκα δεν έχει καμία σχέση...paul25 έγραψε: 05 Οκτ 2019, 10:36Το μοντελο που εχεις ειναι η 127Κ και κατασκευαστηκε Δεκεμβρη του 1920, σε εκεινη την παραγωγη βγηκαν αλλα 10000 κομματια περιπου.Πάνας έγραψε: 04 Οκτ 2019, 20:58
Το ταμπελάκι γράφει Υ 1350688 αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο σάιτ της σίνγκερ, θα κοιτάξεις εσύ σε παρακαλώ;
Αυτη ειναι
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Singer_Model_27_and_127
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2021 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
-
- 0 Απαντήσεις