Παντως στο φορουμ φασιστικες-εθνικιστικες ιδεες υποστηριζεις.Naranjita έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:05εγώ είμαι ενάντια σε όλα τα είδη του φασισμού. επειδή όμως έχω βιώσει στην χώρα μου τον κόκκινο για αυτο είμαι διπλά αντιθετη.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σουηδία: Απαγορεύεται το κόκκινο αστέρι γιατί είναι ..... κομμουνιστικό σύμβολο -Τοση Δημοκρατια θα την ζηλευε ο Μεταξας
Re: Σουηδία: Απαγορεύεται το κόκκινο αστέρι γιατί είναι ..... κομμουνιστικό σύμβολο -Τοση Δημοκρατια θα την ζηλευε ο Μετ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Σουηδία: Απαγορεύεται το κόκκινο αστέρι γιατί είναι ..... κομμουνιστικό σύμβολο -Τοση Δημοκρατια θα την ζηλευε ο Μετ
Καμια αμνησια και άρα ούτε επιλεκτική.zteo έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:01Τι μου λες.Chainis έγραψε: 04 Οκτ 2019, 10:57Εγώ όχι πάντως.zteo έγραψε: 04 Οκτ 2019, 10:54
Και κποιοι ακομα ποιο εξυπνοι μας παρουσιαζαν τους αγγυλωτους σταυρους σαν μαιανδρους![]()
Και θα ημουν ευτυχής αν και τα δεξια και τα αριστερα μισαλοδοξα κόμματα με ιδεολογίες ολοκληρωτισμού ήταν εκτός νόμου στην χώρα μας.![]()
Μαλλον η επιλεκτικη αμνησια καλα κρατει.
Αυτο που σου λεω και που ειναι πεντακάθαρο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άλλο πράγμα ο εθνικισμός και άλλο ο φασισμός
Η Αριστερά την δεκαετία του ογδόντα είχε πολύ εθνικισμό στα κινήματα της διεθνώς
οποτε του καπνιζε
Επισης πως ο πατερουλης αποφασιζε μονος του οταν αυτο απαγορευεται απο την ιδεολογια του Κουμμουνισμου.
γελασαμε και σημερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εθνικιστικες ναι, φασιστικες επειδη θελω να στρωθουν οι λαθρο να δουλεψουν για το φαι τους;*
*οπως δουλευουν οι πακιστανοι, ινδοι, αλβανοι κτλ που έχουν ήδη έρθει;
μπερδεύεσαι.
την διατροφη, ενδυση και περιθαλψη τους θελω να καλύψουν, δουλεύοντας, οπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Γραφικός
Θέλουμε να αρπάξουμε τους συντελεστές παραγωγής από τα χέρια του κεφαλαίου, δεν θέλουμε να παίξουμε πιτσικουλιές. Εννοείται πως ο καπιταλισμός μας μισεί. Παλιότερα, στα ογδόνταζ και τα εννενήνταζ,αντιμετωπίζονταν οι κομμουνιστές σαν τον γέρο θείο που κουνάμε το κεφάλι μας συγκαταβατικά όταν λέει τις μαλακίες του. Είναι θετικό να μας μισούν, δείχνουν πως μας υπολογίζουν. Είμαστε πιο κοντά στην επανάσταση απ' ότι τότε.
άμα δεν έχεις εθνικισμό δεν κάνεις επανάσταση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:12 Η Αριστερά την δεκαετία του ογδόντα είχε πολύ εθνικισμό στα κινήματα της διεθνώς
Πας μετανάστης.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
μπράβο παιδιά, όταν αποφασίσετε να πατε στην εκαλη και στην πολιτεια να τα καψετε και να κρεμάσετε τους καπιταλιστες, ειδοποιηστε με να ερθω και εγω.Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:30 Θέλουμε να αρπάξουμε τους συντελεστές παραγωγής από τα χέρια του κεφαλαίου, δεν θέλουμε να παίξουμε πιτσικουλιές. Εννοείται πως ο καπιταλισμός μας μισεί. Παλιότερα, στα ογδόνταζ και τα εννενήνταζ,αντιμετωπίζονταν οι κομμουνιστές σαν τον γέρο θείο που κουνάμε το κεφάλι μας συγκαταβατικά όταν λέει τις μαλακίες του. Είναι θετικό να μας μισούν, δείχνουν πως μας υπολογίζουν. Είμαστε πιο κοντά στην επανάσταση απ' ότι τότε.
αλλα για περιμενε, εκει δεν μενουν τα στελεχη σας;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Βασικά φίλε γραφικε η Ευρώπη ξορκίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος χωρίς άγχος γιατί μιλάμε για νεκρές ιδεολογίες στις υπόλοιπες χώρες πλην των βαλκανοχωριων.Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:30 Θέλουμε να αρπάξουμε τους συντελεστές παραγωγής από τα χέρια του κεφαλαίου, δεν θέλουμε να παίξουμε πιτσικουλιές. Εννοείται πως ο καπιταλισμός μας μισεί. Παλιότερα, στα ογδόνταζ και τα εννενήνταζ,αντιμετωπίζονταν οι κομμουνιστές σαν τον γέρο θείο που κουνάμε το κεφάλι μας συγκαταβατικά όταν λέει τις μαλακίες του. Είναι θετικό να μας μισούν, δείχνουν πως μας υπολογίζουν. Είμαστε πιο κοντά στην επανάσταση απ' ότι τότε.
Είχε στην μπούκα τον ναζισμό, γκρίνιαξαν λίγο και οι ανατολικές χώρες λόγο της πεουτσας που έφαγαν και ριξαν μέσα και τον κομμουνισμό. Λες να αγχώνονταν για ένα ελληνικο 5% ; Κλάιν
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Γραφικός
Μας επιφυλάσσουν τέτοιες εκπλήξεις που θεωρούν μεγάλη πιθανότητα την μεγάλη ενδυνάμωση του κομμουνισμού, οπότε τον βρίζουν προκαταβολικά. Πριν έρθει η ανάσταση του λαού, θα έρθει η σταύρωση. Είμαστε ακόμα στην εβδομάδα των παθών.τεν τεν έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:48Βασικά φίλε γραφικε η Ευρώπη ξορκίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος χωρίς άγχος γιατί μιλάμε για νεκρές ιδεολογίες στις υπόλοιπες χώρες πλην των βαλκανοχωριων.Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:30 Θέλουμε να αρπάξουμε τους συντελεστές παραγωγής από τα χέρια του κεφαλαίου, δεν θέλουμε να παίξουμε πιτσικουλιές. Εννοείται πως ο καπιταλισμός μας μισεί. Παλιότερα, στα ογδόνταζ και τα εννενήνταζ,αντιμετωπίζονταν οι κομμουνιστές σαν τον γέρο θείο που κουνάμε το κεφάλι μας συγκαταβατικά όταν λέει τις μαλακίες του. Είναι θετικό να μας μισούν, δείχνουν πως μας υπολογίζουν. Είμαστε πιο κοντά στην επανάσταση απ' ότι τότε.
Είχε στην μπούκα τον ναζισμό, γκρίνιαξαν λίγο και οι ανατολικές χώρες λόγο της πεουτσας που έφαγαν και ριξαν μέσα και τον κομμουνισμό. Λες να αγχώνονταν για ένα ελληνικο 5% ; Κλάιν
-
alexandroso
Χαχαχα... Οχι.Naranjita έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:33μπράβο παιδιά, όταν αποφασίσετε να πατε στην εκαλη και στην πολιτεια να τα καψετε και να κρεμάσετε τους καπιταλιστες, ειδοποιηστε με να ερθω και εγω.Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:30 Θέλουμε να αρπάξουμε τους συντελεστές παραγωγής από τα χέρια του κεφαλαίου, δεν θέλουμε να παίξουμε πιτσικουλιές. Εννοείται πως ο καπιταλισμός μας μισεί. Παλιότερα, στα ογδόνταζ και τα εννενήνταζ,αντιμετωπίζονταν οι κομμουνιστές σαν τον γέρο θείο που κουνάμε το κεφάλι μας συγκαταβατικά όταν λέει τις μαλακίες του. Είναι θετικό να μας μισούν, δείχνουν πως μας υπολογίζουν. Είμαστε πιο κοντά στην επανάσταση απ' ότι τότε.
αλλα για περιμενε, εκει δεν μενουν τα στελεχη σας;
![]()
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:55Μας επιφυλάσσουν τέτοιες εκπλήξεις που θεωρούν μεγάλη πιθανότητα την μεγάλη ενδυνάμωση του κομμουνισμού, οπότε τον βρίζουν προκαταβολικά. Πριν έρθει η ανάσταση του λαού, θα έρθει η σταύρωση. Είμαστε ακόμα στην εβδομάδα των παθών.τεν τεν έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:48Βασικά φίλε γραφικε η Ευρώπη ξορκίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος χωρίς άγχος γιατί μιλάμε για νεκρές ιδεολογίες στις υπόλοιπες χώρες πλην των βαλκανοχωριων.Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 11:30 Θέλουμε να αρπάξουμε τους συντελεστές παραγωγής από τα χέρια του κεφαλαίου, δεν θέλουμε να παίξουμε πιτσικουλιές. Εννοείται πως ο καπιταλισμός μας μισεί. Παλιότερα, στα ογδόνταζ και τα εννενήνταζ,αντιμετωπίζονταν οι κομμουνιστές σαν τον γέρο θείο που κουνάμε το κεφάλι μας συγκαταβατικά όταν λέει τις μαλακίες του. Είναι θετικό να μας μισούν, δείχνουν πως μας υπολογίζουν. Είμαστε πιο κοντά στην επανάσταση απ' ότι τότε.
Δυστυχώς την θέση του κομμουνισμού πήρε η ευρωπαϊκή αριστερά τύπου σύριζα. Και να αλλαξει κάτι στο μ2λλον θα ειναι μετάλλαξη αυτής και όχι του σκληροπυρινικου κομμουνισμού.
Οι εποχές αυτές πέρασαν
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
για ποσο κοντα το υπολογιζεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
αντε οι βροντοσααυροι που εχουν απομεινει ΜΟΝΟ στην ελλαδα να παν κατά κορακου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Λιγο πιο μετα απο τον θερμικο θανατο του συμπαντος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
-
- 4 Απαντήσεις