ωραία τα λες, ετοίμασε τον πισινό σου γιατί το γαμήσι από σένα θ αρχίσειalexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:33 Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν καλομάθει και χρειάζονται ένα γερό γαμήσι για να έρθουν στα ίσια τους και να θυμηθούν .........................
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φέρτε κι άλλους: Φωτιά κι εξέγερση στη Μόρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φέρτε κι άλλους: Φωτιά κι εξέγερση στη Μόρια
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
alexandroso
Δεν έχω πρόβλημα. Μες στη φτώχεια μεγάλωσα, την ξέρω, την έχω ζήσει στο πετσί μου. Αλλοι, χοντροκώληδες κοκκινομάγουλοι Ευρωπαίοι, θα πρέπει να ανησυχούν.Athos έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:58ωραία τα λες, ετοίμασε τον πισινό σου γιατί το γαμήσι από σένα θ αρχίσειalexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:33 Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν καλομάθει και χρειάζονται ένα γερό γαμήσι για να έρθουν στα ίσια τους και να θυμηθούν .........................
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
δε μιλούσα μεταφορικά αλλά στην κυριολεξία για πραγματικό γαμήσι.alexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 16:36Δεν έχω πρόβλημα. Μες στη φτώχεια μεγάλωσα, την ξέρω, την έχω ζήσει στο πετσί μου. Αλλοι, χοντροκώληδες κοκκινομάγουλοι Ευρωπαίοι, θα πρέπει να ανησυχούν.Athos έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:58ωραία τα λες, ετοίμασε τον πισινό σου γιατί το γαμήσι από σένα θ αρχίσειalexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:33 Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν καλομάθει και χρειάζονται ένα γερό γαμήσι για να έρθουν στα ίσια τους και να θυμηθούν .........................
Κι αν είσαι φτωχός τσούζει περισσότερο γιατί λες τι έφταιξα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
άλεξ, οι πρόσφυγες στην Ελλάδα έχουν πληρωμένα δικά τους διαμερίσματα στο κέντρο και κανονικά μισθά, ξανασκέψου τα όλα αυτά που είπες, έξυπνος άνθρωπος είσαι, μην αφήνεις άλλο αυτόν τον ιδεολογικό καρκίνο να σου τρώει το μυαλό, έχεις δικό σου, χρησιμοποίησε το.alexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:16Ναι, και θα τους βάλουμε στη Μόρια να γνωρίσουν τη χαρά του έρωτα στιβαγμένοι κατά χιλιάδες. Ποιός άνθρωπος δεν θα θελε μια τέτοια ωραία ζωή; Απορώ δηλαδή γιατί δεν έχετε γίνει ήδη πρόσφυγες να πάτε να κάθεστε χωρίς φορολογικές υποχρεώσεις και να συντηρείστε απ τα κονδύλια της ΕΕ και τους αλληλέγγυους. Δεν το σκεφτήκατε ακόμα; Δεν πειράζει, τώρα που σας έδωσα την ιδέα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βάρκα που να μπάζει νερά. Αντε και κάθε δέκα νεκρούς από πνιγμό θα σας κάνουμε δώρο κι ένα ψάθινο καπέλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:32alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:24 Εγώ πάντως προτιμώ να απελάσουμε τους χρυσαυγίτες και τους μεταναστοφάγους νεοδημοκράτες απ τη χώρα. Εχω ένα όνειρο που λεγε κι ο Μάρτιν.![]()
Καλή φάση. Θα ξαναμπουν οι μεταναστατοφάγοι ως πρόσφυγες, χωρίς φορολογικές υποχρεώσεις κλπ και θα συντηρούνται από τους μεταναστόφιλους.
Στηρίζω με χίλια.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτοί ακριβώς έχουν φροντίσει να μην φάνε αυτοί το γαμήσι αλλά εσύ.alexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 16:36Δεν έχω πρόβλημα. Μες στη φτώχεια μεγάλωσα, την ξέρω, την έχω ζήσει στο πετσί μου. Αλλοι, χοντροκώληδες κοκκινομάγουλοι Ευρωπαίοι, θα πρέπει να ανησυχούν.Athos έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:58ωραία τα λες, ετοίμασε τον πισινό σου γιατί το γαμήσι από σένα θ αρχίσειalexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:33 Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν καλομάθει και χρειάζονται ένα γερό γαμήσι για να έρθουν στα ίσια τους και να θυμηθούν .........................
Σε μια Ελλάδα με 17% ανεργία που θα δουλέψουν όλοι αυτοί άνθρωποι; ποιανού την δουλειά θα αντικαστήσουν τα φτηνά εργατικά τους ασούμε χέρια; βάλτο να δουλέψει λίγο ρε ταξικέ αδερφέ μου, το χεις μπορείς, φτύσε στην μάπα το γαμημένο το κόμμα, γίνε άνθρωπος, μπορείς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΜπλεΜπουμπυς

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
https://www.real.gr/politiki/arthro/ekt ... is-576839/Την διαθεσιμότητα κτιρίων, ξενοδοχείων και σπιτιών για να εγκατασταθούν μετανάστες αναζητεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκδίδοντας και πρόσκληση ενδαιφέροντος για φυσικά ή νομικά πρόσωπα ως ιδιοκτήτες ή και κάτοχοι ακινήτων δυνάμει σχετικών συμβάσεων, προκειμένου να υποβάλουν σχετική αίτηση.
Η λύση βρέθηκε, πληρώνετε ΜΑΛΑΚΕΣ Έλληνες.
Άντε νουδούκοι πάλι πουλήσατε τη χώρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
Kauldron έγραψε: 03 Οκτ 2019, 18:50https://www.real.gr/politiki/arthro/ekt ... is-576839/Την διαθεσιμότητα κτιρίων, ξενοδοχείων και σπιτιών για να εγκατασταθούν μετανάστες αναζητεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκδίδοντας και πρόσκληση ενδαιφέροντος για φυσικά ή νομικά πρόσωπα ως ιδιοκτήτες ή και κάτοχοι ακινήτων δυνάμει σχετικών συμβάσεων, προκειμένου να υποβάλουν σχετική αίτηση.
και γιατι δεν κατηγορεις τους ελληνιαρηδες νοικοκυραιους ξενοδοχειαρχες?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτοί θα τα πληρωθούν. Αλλά μετά τα ξενοδοχεία τους θα είναι αγνώριστα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Οκτ 2019, 20:58Kauldron έγραψε: 03 Οκτ 2019, 18:50https://www.real.gr/politiki/arthro/ekt ... is-576839/Την διαθεσιμότητα κτιρίων, ξενοδοχείων και σπιτιών για να εγκατασταθούν μετανάστες αναζητεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκδίδοντας και πρόσκληση ενδαιφέροντος για φυσικά ή νομικά πρόσωπα ως ιδιοκτήτες ή και κάτοχοι ακινήτων δυνάμει σχετικών συμβάσεων, προκειμένου να υποβάλουν σχετική αίτηση.
και γιατι δεν κατηγορεις τους ελληνιαρηδες νοικοκυραιους ξενοδοχειαρχες?![]()
Πές και για τον Ποντικό, που νοικιάζει σπίτι στους λαθρο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
aspergillus
Την περίοδο αυτή γίνονταν συστηματικά επιχειρήσεις-σκούπα στην Αττική και σε άλλες περιοχές οι οποίες είχαν εμφανές αποτέλεσμα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:25 Άρθρο της Καθημερινής στις 05.08.2014
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., από τον Αύγουστο του 2012 έχουν επιστρέψει στις χώρες καταγωγής τους 50.042 αλλοδαποί. Εξ αυτών οι 16.139 έχουν απελαθεί από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Το κόστος των επιχειρήσεων καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και σε μικρό ποσοστό από εθνικούς πόρους.
https://www.kathimerini.gr/778878/artic ... -allodapwn
Και ο σύριζα 4,5 χρόνια έχει κάνει 1.800 απελάσεις.
Αρχές του 2015 βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησε μαχαίρι τις επιχειρήσεις αυτές, έκλεισε τα κέντρα κράτησης, σταμάτησε τους ελέγχους της αστυνομίας και άφησε τον οποιονδήποτε να μπαινοβγαίνει στη χώρα.
Για να δούμε, οι τωρινοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σαμαρά;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
sys3x έγραψε: 03 Οκτ 2019, 17:43 βάλτο να δουλέψει λίγο ρε ταξικέ αδερφέ μου, το χεις μπορείς, φτύσε στην μάπα το γαμημένο το κόμμα, γίνε άνθρωπος, μπορείς.
Μου αρέσουν αυτές οι απεγνωσμένες εκκλήσεις αλλά δεν...
Ο Μητσοτάκης δεν είναι Σαμαράς.aspergillus έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:55 Για να δούμε, οι τωρινοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σαμαρά;
και ο κυριακος και συμπασα η πολιτικη ταξη να κοψουν τα δακρυβεχτα τα περι ΕΕ και λοιπες μαλαγιες
η ΕΕ αφου εκλεισε τα βορεια σύνορα της ελλαδας δεν νοιαζεται ουτε εχςει καμμια διθεση να πιεσει την τουρκια
η ΕΕ αφου εκλεισε τα βορεια σύνορα της ελλαδας δεν νοιαζεται ουτε εχςει καμμια διθεση να πιεσει την τουρκια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Επί Σύριζα προστέθηκε στις αιτήσεις τους και το λεγόμενο μετατραυματικό στρες από το οποίο όλοι, ανεξαρτήτως προελεύσεως, μπορούσαν να ισχυριστούν ότι πάσχουν και να πάρουν βεβαίωση γιατρού. Επί Σύριζα μια αίτηση ασύλου ήθελε 10 χρόνια για να τελεσιδικήσει. Πρόσθεσε σε αυτά την εξουσιολαγνεία του σύριζα και την επέκταση εκλογικού δικαιώματος σε κάθε πακιστανό, αφγανό υπανάπτυκτο μουσουλμάνο και το σχέδιο τους είναι περισσότερο από προφανές.aspergillus έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:55Την περίοδο αυτή γίνονταν συστηματικά επιχειρήσεις-σκούπα στην Αττική και σε άλλες περιοχές οι οποίες είχαν εμφανές αποτέλεσμα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:25 Άρθρο της Καθημερινής στις 05.08.2014
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., από τον Αύγουστο του 2012 έχουν επιστρέψει στις χώρες καταγωγής τους 50.042 αλλοδαποί. Εξ αυτών οι 16.139 έχουν απελαθεί από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Το κόστος των επιχειρήσεων καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και σε μικρό ποσοστό από εθνικούς πόρους.
https://www.kathimerini.gr/778878/artic ... -allodapwn
Και ο σύριζα 4,5 χρόνια έχει κάνει 1.800 απελάσεις.
Αρχές του 2015 βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησε μαχαίρι τις επιχειρήσεις αυτές, έκλεισε τα κέντρα κράτησης, σταμάτησε τους ελέγχους της αστυνομίας και άφησε τον οποιονδήποτε να μπαινοβγαίνει στη χώρα.
Για να δούμε, οι τωρινοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σαμαρά;
E ναι, ρε παιδί μου, όλοι οι κοκκινομάγουλοι Ευρωπαίοι και οι κυρπαντελήδες Έλληνες γεννήθηκαν μέσ' τα πλούτη. Μιλάμε για φοβερή αδικία.alexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 16:36Δεν έχω πρόβλημα. Μες στη φτώχεια μεγάλωσα, την ξέρω, την έχω ζήσει στο πετσί μου. Αλλοι, χοντροκώληδες κοκκινομάγουλοι Ευρωπαίοι, θα πρέπει να ανησυχούν.Athos έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:58ωραία τα λες, ετοίμασε τον πισινό σου γιατί το γαμήσι από σένα θ αρχίσειalexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:33 Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν καλομάθει και χρειάζονται ένα γερό γαμήσι για να έρθουν στα ίσια τους και να θυμηθούν .........................
Σκέφτεστε ποτέ ότι αυτού του είδους τα επιχειρήματα λειτουργούν κι αντίστροφα; Ότι επειδή ακριβώς έχεις γεννηθεί φτωχός, παίρνεις αυτά που παίρνεις σήμερα (λίγα ή πολλά) επειδή έκανες κι εσύ κάτι; Πλην ειδικών περιπτώσεων και μισθολογίων φυσικά, που τις ξέρουμε όλοι. Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα αν πληρώνει ο πλούσιος μπαμπάκας η υπεραξία του "εργαζόμενου" είναι δεδομένη.
Μερικές φορές σκέφτομαι, ότι αυτές οι παιδιάστικες δικαιολογίες σας απλώς εκφράζουν την εγγενή ταξική σας αντιπάθεια που λειτουργεί με τη λογική της κατσίκας του "πλούσιου" γείτονα. Δεν σας νοιάζει το ότι παίρνετε κι εσείς το γάλα της απλώς σας καλύπτει το γεγονός ότι θα ψοφήσει. Και μετά θα αρχίσετε να φωνάζετε ότι έκλεψε το γάλα των παιδιών σας και των προσφυγόπουλων και με ποιο δικαίωμα ψόφησε ή έφυγε και τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-