!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Athina__P

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ο Έθνι πού κολλάει; Έχασα επεισόδια... :smt017

Ο άντρας μου κέρδισε μια γυναίκα που δεν είναι κάνω υπομονή και κάνω υπομονή για να περνάει ο καιρός. Άλλο πράγμα να είσαι εκεί έξω!

Και πάντως είχα ενδιαφέρουσες γνωριμίες με κυρίους που όταν βλέπουν μια γυναίκα ξαμολητή να κάνει her own thing κοιτάνε να δούνε τι παίζει :003: Δεν μπορώ να πω, περνάει η μπογιά μου. Αλλά όχι ότι με νοιάζει ή ότι αλλάζει κάτι. Και ο σύζυγος κάτι έκανε το τριήμερο, για την ακρίβεια περάσαμε μαζί το μεγαλύτερο μέρος του. Αλλά βρε παιδί μου, δεν είναι το ίδιο να έχεις παιδιά στην προεφηβεία... Δεν χαλαρώνεις. Και επειδή έχεις συνηθίσει να λες στον εαυτό σου κουράγιο και βλέπεις ότι δεν σου μένουν και πολλά καλά χρόνια... Άλλοι κοιτάνε να πιάσουν τη ζωή από τα μαλλιά με την έννοια που έρχεται στους περισσότερους ως αυτό που γίνεται στην κρίση μέσης ηλικίας, άλλοι ανοίγουν άλλους δρόμους που δεν περνάνε αναγκαστικά από κρεβάτχια! Όλα πρέπει να καταλήξουν στο κρεβάτι πχια;
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ερμή ξεχνάς όμως ότι η Αθηνά έχει πεί ότι ο άνδρας της ήταν η βου επιλογή της.
λογικό να συμβαίνουν τέτοια.
Athina__P

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:38
Athina__P έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:32 :003: :003: Ναι. Πού είναι το παράξενο; Στο κάτω κάτω είδαμε και τους συζύγους που κυνηγούσαν τις φίλες με το τουφέκι μην βγουν για κανα καφέ τι πήραν στο τέλος! Αυτά είπα και ξεπόρτισα. Τώρα γιατί με άφησε και εκείνος, θα δείξει. Αλλιώς θα έπαιρνα τα βουνά! Μεγάλη κουβέντα, είναι για το τόπικ της οικογένειας και τα καλά να έχεις εφήβους που δεν θέλουν να πάνε κάπου με τη μαμά. Οπότε είτε κάθεσαι και φυλάς το σπίτι είτε βγαίνεις με άλλες οικογένειες και βλέπεις τα ίδια έργα σε επανάληψη είτε λες αέρααααα

Εμένα πάλι που είμαι πιστή στο στεφάνι εδώ και μιάμιση δεκαετία δεν με εμπιστεύονται οι σύντροφοι των φιλενάδων για να βγούμε λέει αργά με φίλες αλλά πού να ήξεραν! Και που δεν έρχεται η άλλη μαζί μου, κάπου αλλού θα πάει τελικά!
Και δε νιώθεις 3rd/5th/7th wheel?
Όχι ρε γμτ. Γιατί... Δεν μου λείπει κάτι τέτοιο. Αλλά κοιτάω γύρω μου και λέω οι φίλες μου έχουν νέα boyfriends! Και μιλάμε για αγόρια! Λες και είμαστε στο Λύκειο! Έχει πλάκα αυτό! Κάπου ζηλεύω βέβαια τη ζωντάνια αυτών των ζευγαριών και για να πω την αλήθεια θα ήθελα ο άντρας μου να πρόσεχε την εμφάνισή του, δεν έχω σκοπό να τον ταρακουνήσω με κάποιον τέτοιο τρόπο και το ξέρει αυτό δυστυχώς. Τον ήθελα για το μυαλό του βλέπεις και για την καρδιά του και για άλλα.

Αλλά δεν ζηλεύω και τις φίλες αυτές ακριβώς γιατί τώρα ψάχνουν κάποιον for life και έχει και κάτι παράξενο αυτό. Και έχει και κάτι παράξενο που ήξερα τους πρώην που είχαν for life και δεν μου πολυξύνιζαν αυτοί ή τέλος πάντων είχα δεχτεί ότι ήταν για αυτές καλοί τόσα χρόνια πχια! Περνάνε καλά όλοι οι ενδιαφερόμενοι όμως τώρα, ξανανιώνουν.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Athina__P έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:40 Ο Έθνι πού κολλάει; Έχασα επεισόδια... :smt017

Ο άντρας μου κέρδισε μια γυναίκα που δεν είναι κάνω υπομονή και κάνω υπομονή για να περνάει ο καιρός. Άλλο πράγμα να είσαι εκεί έξω!

Και πάντως είχα ενδιαφέρουσες γνωριμίες με κυρίους που όταν βλέπουν μια γυναίκα ξαμολητή να κάνει her own thing κοιτάνε να δούνε τι παίζει :003: Δεν μπορώ να πω, περνάει η μπογιά μου. Αλλά όχι ότι με νοιάζει ή ότι αλλάζει κάτι. Και ο σύζυγος κάτι έκανε το τριήμερο, για την ακρίβεια περάσαμε μαζί το μεγαλύτερο μέρος του. Αλλά βρε παιδί μου, δεν είναι το ίδιο να έχεις παιδιά στην προεφηβεία... Δεν χαλαρώνεις. Και επειδή έχεις συνηθίσει να λες στον εαυτό σου κουράγιο και βλέπεις ότι δεν σου μένουν και πολλά καλά χρόνια... Άλλοι κοιτάνε να πιάσουν τη ζωή από τα μαλλιά με την έννοια που έρχεται στους περισσότερους ως αυτό που γίνεται στην κρίση μέσης ηλικίας, άλλοι ανοίγουν άλλους δρόμους που δεν περνάνε αναγκαστικά από κρεβάτχια! Όλα πρέπει να καταλήξουν στο κρεβάτι πχια;
το κρεβατι δεν πρεπει να ειναι η καταληξη αλλα η βαση ή η αναρτηση που θα μας δωσει ωθηση να παμε πιο ψηλα. Οι ελιτ το προβαλλουν ως καταληξη γιατι δεν τους ενδιαφερει να κατακτησουν κατι παραπανω.

Πραγματικα νιωθω οτι εχουν παγιδευτει μεγαλες δυναμεις της ανθρωποτητας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:41 Ερμή ξεχνάς όμως ότι η Αθηνά έχει πεί ότι ο άνδρας της ήταν η βου επιλογή της.
Τυχερός.
Οι περισσότεροι είμαστε απο την φου επιλογή και κάτω. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Athina__P έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:45
Athina__P έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:32 :003: :003: Ναι. Πού είναι το παράξενο; Στο κάτω κάτω είδαμε και τους συζύγους που κυνηγούσαν τις φίλες με το τουφέκι μην βγουν για κανα καφέ τι πήραν στο τέλος! Αυτά είπα και ξεπόρτισα. Τώρα γιατί με άφησε και εκείνος, θα δείξει. Αλλιώς θα έπαιρνα τα βουνά! Μεγάλη κουβέντα, είναι για το τόπικ της οικογένειας και τα καλά να έχεις εφήβους που δεν θέλουν να πάνε κάπου με τη μαμά. Οπότε είτε κάθεσαι και φυλάς το σπίτι είτε βγαίνεις με άλλες οικογένειες και βλέπεις τα ίδια έργα σε επανάληψη είτε λες αέρααααα

Εμένα πάλι που είμαι πιστή στο στεφάνι εδώ και μιάμιση δεκαετία δεν με εμπιστεύονται οι σύντροφοι των φιλενάδων για να βγούμε λέει αργά με φίλες αλλά πού να ήξεραν! Και που δεν έρχεται η άλλη μαζί μου, κάπου αλλού θα πάει τελικά!
Όχι ρε γμτ. Γιατί... Δεν μου λείπει κάτι τέτοιο. Αλλά κοιτάω γύρω μου και λέω οι φίλες μου έχουν νέα boyfriends! Και μιλάμε για αγόρια! Λες και είμαστε στο Λύκειο! Έχει πλάκα αυτό! Κάπου ζηλεύω βέβαια τη ζωντάνια αυτών των ζευγαριών και για να πω την αλήθεια θα ήθελα ο άντρας μου να πρόσεχε την εμφάνισή του, δεν έχω σκοπό να τον ταρακουνήσω με κάποιον τέτοιο τρόπο και το ξέρει αυτό δυστυχώς. Τον ήθελα για το μυαλό του βλέπεις και για την καρδιά του και για άλλα.

Αλλά δεν ζηλεύω και τις φίλες αυτές ακριβώς γιατί τώρα ψάχνουν κάποιον for life και έχει και κάτι παράξενο αυτό. Και έχει και κάτι παράξενο που ήξερα τους πρώην που είχαν for life και δεν μου πολυξύνιζαν αυτοί ή τέλος πάντων είχα δεχτεί ότι ήταν για αυτές καλοί τόσα χρόνια πχια! Περνάνε καλά όλοι οι ενδιαφερόμενοι όμως τώρα, ξανανιώνουν.
Δεν κατάλαβες, δεν εννοώ αν τις ζηλεύεις, εννοώ έχεις 2/4/6 άτομα γύρω σου που χαμουρεύονται μεταξύ τους και σε γράφουν, εσύ δε βαριέσαι;
Ή φέρονταν απλά σα να ήταν παρέα;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αγις

Σιδηρουργέ , δεν θα περάσει ο Λαγός απ το καρτέρι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Athina__P

Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:48
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:41 Ερμή ξεχνάς όμως ότι η Αθηνά έχει πεί ότι ο άνδρας της ήταν η βου επιλογή της.
Τυχερός.
Πωπω, με κυνηγάει ακόμα αυτό! Ας πούμε ότι η α επιλογή ήταν ένας πρίγκηπας που δεν ήμουν η δική του επιλογή και συνεπώς δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά σαν επιλογή. Ζήσαμε όμως γαμάτα για αρκετούς μήνες. Ας πούμε ότι δεν έχω απωθημένα, γιατί δέχτηκα την απλή αλήθεια ότι ο έρωτας είναι μια μίξη τύχης, ορμονών αλλά ευτυχώς δεν είναι μονόδρομος αρκετά πράγματα. Για την ιστορία όποτε ξαναεπικοινώνησα με τον πρίγκηπα, δεν είχε βρει κάποια αντάξιά του... Και φυσικά δεν του έκατσα του υποτίθεται ελεύθερου πρίγκηπα. Γουατέβα!
Athina__P

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:49
Athina__P έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:45

Δεν κατάλαβες, δεν εννοώ αν τις ζηλεύεις, εννοώ έχεις 2/4/6 άτομα γύρω σου που χαμουρεύονται μεταξύ τους και σε γράφουν, εσύ δε βαριέσαι;
Ή φέρονταν απλά σα να ήταν παρέα;

Δεν χαμουρεύονται μεγάλοι άνθρωποι όλη την ώρα καλέ! Είναι βέβαια με χαμόγελα όλο νόημα όλη την ώρα! :003: Και είναι σε θέση αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν κανονικές κουβέντες με άλλους ανθρώπους στο χρόνο που τους μένει ελεύθερος!
Athina__P

Athina__P έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:52
Τυχερός.
Πωπω, με κυνηγάει ακόμα αυτό! Ας πούμε ότι η α επιλογή ήταν ένας πρίγκηπας που δεν ήμουν η δική του επιλογή και συνεπώς δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά σαν επιλογή. Ζήσαμε όμως γαμάτα για αρκετούς μήνες. Ας πούμε ότι δεν έχω απωθημένα, γιατί δέχτηκα την απλή αλήθεια ότι ο έρωτας είναι μια μίξη τύχης, ορμονών αλλά ευτυχώς δεν είναι μονόδρομος αρκετά πράγματα. Για την ιστορία όποτε ξαναεπικοινώνησα με τον πρίγκηπα, δεν είχε βρει κάποια αντάξιά του... Και φυσικά δεν του έκατσα του υποτίθεται ελεύθερου πρίγκηπα. Γουατέβα!
Αλλά επειδή δεν αφιέρωσα τη ζωή μου σε γάτες και βρήκα κάποιον άλλο μετά τον πρίγκηπα... Αυτό είναι κακό φαίνεται... Έπρεπε να ζω και εγώ με τις αναμνήσεις!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Athina__P έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:52
Τυχερός.
Ο στόχος της εκπαίδευσης των ανιψιών είναι ακριβώς αυτός .
Να γίνουν τετοιου τυπου πριγκιπες.
Η μετέπειτα επικοινωνία και το συμπέρασμα - όλα τα λεφτά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Athina__P

Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:56
Για κάντο πιο ψιλά αυτό :)
Άβαταρ μέλους
Αγις

Athina__P έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:57
Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2018, 00:56
Για κάντο πιο ψιλά αυτό :)
Δεν υπάρχει λογος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δλδ βρε Αθήνα εσυ τι έκανες το σκ; κράταγες φαναρι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Athina__P

Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά αν το συγκρίνω με άλλα τέτοια τριήμερα που ήμασταν παιδιά και ζευγάρια, μια ανανέωση την είχε. Δεν είναι και για χόρταση βέβαια αυτό. Δεν νομίζω ότι θα κρατήσει και για καιρό. Αυτό το παιδιά και ζευγάρια το έχω ζήσει 10+ χρόνια, μετά ζήσαμε μια φάση που λόγω των χωρισμών βλέπαμε τους μισούς κάθε φορά, ε, μου άρεσε σαν αλλαγή που έγινε πάλι ζεύγος στην παρέα και μάλιστα ανανεωμένο. Και δεν καταλαβαίνω αυτή τη φάση κρατάω το φανάρι, δηλαδή δεν βλέπει κανείς τους φίλους του κανονικά όπως πριν αν δεν βάλουν και μια κουλούρα; Ήμαρτον! Όσο για το σύζυγο, για άσχετους λόγους έπρεπε να φύγει πριν, βλέπε τριήμερο και εισιτήρια που δεν βρίσκεις όποτε θέλεις!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”